Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201313 yıl comment_162947 Servis gösterge değişiminde kutup başını sökmüyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201313 yıl comment_163014 Cem abi seni dinledim ve kutup başını sokmeden yeni göstergeyi taktim bir sorun olmadi. ama bu yeni gösterge cok yakışıklıymis. Siddetle tavsiye edilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201313 yıl comment_163015 Cem abi seni dinledim ve kutup başını sokmeden yeni göstergeyi taktim bir sorun olmadi. ama bu yeni gösterge cok yakışıklıymis. Siddetle tavsiye edilir... Güle güle kullan, evet gerçekten hoş duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201313 yıl comment_163018 Cem abiye Samete Bekir e teşekkür ederim gösterge temini konusunda. Taktım çok güzel oldu ama benim göstergenin benzin ve hararet göstergesi yazıları diger göstergeye göre bayagı büyük yazılmış neden acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201313 yıl comment_163020 Cem abiye Samete Bekir e teşekkür ederim gösterge temini konusunda. Taktım çok güzel oldu ama benim göstergenin benzin ve hararet göstergesi yazıları diger göstergeye göre bayagı büyük yazılmış neden acaba. Yeni seri öyle. Şuan sıfır focus alırsanız da öyle yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201313 yıl comment_163056 Cem abiye Samete Bekir e teşekkür ederim gösterge temini konusunda. Taktım çok güzel oldu ama benim göstergenin benzin ve hararet göstergesi yazıları diger göstergeye göre bayagı büyük yazılmış neden acaba.[/quote Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201313 yıl Yazar comment_166248 Çakır otoya isim bırakan bir kaç kişi varmış gösterge gelirse haber verilmesi için ancak Ümit abi listeyi kaybetmiş dizel için göstergeler gelmiş bilginize. not: benzinli için zaten vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201313 yıl comment_166273 Çakır otoya isim bırakan bir kaç kişi varmış gösterge gelirse haber verilmesi için ancak Ümit abi listeyi kaybetmiş dizel için göstergeler gelmiş bilginize. not: benzinli için zaten vardı. 500 mu hala? Gerci zaten su siralar pek mumkun degil ama aklimda bulunsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201313 yıl Yazar comment_166314 500 mu hala? Gerci zaten su siralar pek mumkun degil ama aklimda bulunsun. 450 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168465 arkadaşlar bit yeniğini düşünelim tabi ama bu sony sistemler bizim style araçlarımıza uyarmı yada ekranlar... biliyosunuzki styleların ekranları çok kötü 2 satır ekranı varr. bilen bir arkadaşım bizi aydınlatsa... atıyorum titanium ekranını ben style araca takabiliyormuyum yada bu sony sistemleri http://parcakapida.com/urun/bm5t-18k811-de-panel---radyo-kontrolu_891.aspx?CatId=129 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168467 arkadaşlar bit yeniğini düşünelim tabi ama bu sony sistemler bizim style araçlarımıza uyarmı yada ekranlar... biliyosunuzki styleların ekranları çok kötü 2 satır ekranı varr. bilen bir arkadaşım bizi aydınlatsa... atıyorum titanium ekranını ben style araca takabiliyormuyum yada bu sony sistemleri http://parcakapida.com/urun/bm5t-18k811-de-panel---radyo-kontrolu_891.aspx?CatId=129 Herşey değişir. Uygun parçalar ile. Sitedeki başlıklarda olacak hepsi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl Yazar comment_168488 arkadaşlar bit yeniğini düşünelim tabi ama bu sony sistemler bizim style araçlarımıza uyarmı yada ekranlar... biliyosunuzki styleların ekranları çok kötü 2 satır ekranı varr. bilen bir arkadaşım bizi aydınlatsa... atıyorum titanium ekranını ben style araca takabiliyormuyum yada bu sony sistemleri http://parcakapida.com/urun/bm5t-18k811-de-panel---radyo-kontrolu_891.aspx?CatId=129 sonyde olur 5"te olur titaniumda olur, sony olursa tuş takımıda şart. hepsi için çerçevede şart. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201313 yıl comment_168511 forumda bir kaç konu inceledim genelde yapılan uygulamalar sanırım titanium üzerine olmuş yada ben style aracıma yaptım diyeni göremedim.. uyumluysa evet ben ilk iş sony ve ekran değişimi düşünüyorum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın