Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102166 Hava filtresinin nerede olduğuna dair en ufak bir bilgim yok, ama çok değişmiş olacağını sanmam, dizel için buyorum ama atmosferik benzinli içinde geçerli ecoboost içln aynı şeyi söyleyemem. Bilmiyorum., Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201312 yıl comment_196059 Arkadaşlar ilk defa yağ çubuğunu çekip yağa baktım ve yağın rengi bana koyu gibi geldi, yani önceki araçlarımda hep normal yağ rengi olurdu, bu siyahımsı gibi, normal midir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201312 yıl comment_196065 Arkadaşlar ilk defa yağ çubuğunu çekip yağa baktım ve yağın rengi bana koyu gibi geldi, yani önceki araçlarımda hep normal yağ rengi olurdu, bu siyahımsı gibi, normal midir? Daha önce bahsedilmişti, dizellerde yağ çabuk kirlenir ve koyu olur diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201312 yıl comment_196067 bu siyahımsı gibi, normal midir? Dizel araçta bugün yağı koyun yarın kontrol edin kararmış olduğunu görürsünüz. Yağın değişim zamanı gözle veya parmak arası ovalanarak anlaşılmaz zaten . Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201312 yıl comment_196068 O yağın kararmış olması yağlamanın iyi olduğuna kanıttır. Sürekli açık renk istiyorsanız 500 km de değiştirmelisiniz.atmosferik motordan turboşarj motorlara geçtikçe yağ daha erken kararmaya başladı. Çünkü içten yanmalı olmasada ciddi bir devirin olduğı ve yağlamanın sürekli gerekli olduğu aşırı ısınan bir parçadır turbo. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın