Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359481 2 dakika önce, Serkan Karakoca said: Maliyetten kaçınılmaz ise yapılır Maliyet derken ? tesisat varsa sadece sofor tarafi kapı kolu gerekmiyor mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359482 5 dakika önce, Serkan Karakoca said: Maliyetten kaçınılmaz ise yapılır Şimdi benim araçta herşey hazır sadece cover koymuşlar yani gizli belki vardır bende anahtarsız olmamasına rağmen. Başka neler gerekli? Bunu anlamam için? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359484 12 dakika önce, Teoman Saraç said: Şimdi benim araçta herşey hazır sadece cover koymuşlar yani gizli belki vardır bende anahtarsız olmamasına rağmen. Başka neler gerekli? Bunu anlamam için? Elektrikli direksiyon kilidi confrat beyni kapı kolları anahtarsız çalıştırma için start stop tuşu keyless antenler komple tesisat farklı olma ihtimali yüksek tesisat lazım olabilir ... 20 dakika önce, Hakan K said: Serkan bey özelden mesaj attım ama bir bakarsanız sevinirim. Baktım şu an müsait değilim gün içinde arayacağım ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359487 13 dakika önce, Serkan Karakoca said: Elektrikli direksiyon kilidi confrat beyni kapı kolları anahtarsız çalıştırma için start stop tuşu keyless antenler komple tesisat farklı olma ihtimali yüksek tesisat lazım olabilir ... Yavaş yavaş teker teker Parayla alınacak ve çekilecek tesisat haricinde ne bileyim sistem vs gibi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359494 19 dakika önce, Teoman Saraç said: Yavaş yavaş teker teker Parayla alınacak ve çekilecek tesisat haricinde ne bileyim sistem vs gibi... Teoman, araçta anahtarsız çalıştırma varsa nispeten kolay gibi. Çünkü aynı modül kullanılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359495 Şimdi, Murat Kavuk said: Teoman, araçta anahtarsız çalıştırma varsa nispeten kolay gibi. Çünkü aynı modül kullanılıyor. Abi bende anahtarsız çalıştırma yok. Modül dediğiniz şu confrat beyni mi? Yeri sol çamurluk bagaj halısı.. Bakayım. Ne bileyim macera benimki işte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359497 1 dakika önce, Teoman Saraç said: Abi bende anahtarsız çalıştırma yok. Modül dediğiniz şu confrat beyni mi? Yeri sol çamurluk bagaj halısı.. Bakayım. Ne bileyim macera benimki işte. Evet, üzerinde keyless vehicle module yazıyor. O varsa içerideki antenler de araçta var demektir. Tesisatın da önemli bir bölümü. Geriye kapı kolları kalıyor. Ama o yoksa muhtemelen epey masraflı olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359498 4 dakika önce, Teoman Saraç said: Abi bende anahtarsız çalıştırma yok. Modül dediğiniz şu confrat beyni mi? Yeri sol çamurluk bagaj halısı.. Bakayım. Ne bileyim macera benimki işte. Yavaş Teoman yavaş Önce senin diğer eksikleri halledelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359499 Şimdi, Murat Kavuk said: Evet, üzerinde keyless vehicle module yazıyor. O varsa içerideki antenler de araçta var demektir. Tesisatın da önemli bir bölümü. Geriye kapı kolları kalıyor. Ama o yoksa muhtemelen epey masraflı olur. Teşekkürler abi. Bakacağım. Eğer öyleyse şenlik var desene Başınızı ağrıtacağım 9 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Yavaş Teoman yavaş Önce senin diğer eksikleri halledelim Ben umudu kestim onlardan. Bugün Semih sayesinde direksiyon buldum ama oda çift düğmeli çıktı. Direksiyon ve Gösterge benim için hayal oldu artık... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359508 43 dakika önce, Teoman Saraç said: Teşekkürler abi. Bakacağım. Eğer öyleyse şenlik var desene Başınızı ağrıtacağım Ben umudu kestim onlardan. Bugün Semih sayesinde direksiyon buldum ama oda çift düğmeli çıktı. Direksiyon ve Gösterge benim için hayal oldu artık... Gösterge en kolayı aslında. Hiç uğraşmıyorsun, sök-tak bitiyor. Ben iki defa değiştim. Sana denk gelmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359515 Bu anahtarsız giriş için sadece şöför kapısına takılacak algılayıcılı kapı kolu yeterli mi diğer kapılara gerek yok sanırım. Allegroda bir tane buldum oda sag kapı için sanırım uymaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359518 Gösterge en kolayı aslında. Hiç uğraşmıyorsun, sök-tak bitiyor. Ben iki defa değiştim. Sana denk gelmedi. Abi her gün Allegro yu kontrol ediyorum. Denk gelmiyor. Birkere denk geld sen aldiginda. Ondada uçuştaydim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359528 49 dakika önce, Teoman Saraç said: Abi her gün Allegro yu kontrol ediyorum. Denk gelmiyor. Birkere denk geld sen aldiginda. Ondada uçuştaydim. Will find, don't worry Kapı kolu için düğmeye basayım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359532 21 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Will find, don't worry Kapı kolu için düğmeye basayım ? Vay Arkadaş biraz önce 39 sayfa geçtim bir tane bulamadım . Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201610 yıl comment_359533 Bu C-Max ve Grand C-Max için Senin arabaya uymaz @Özer Aksu Sen bu hafta 2 kez Asya kıtası yapacaksın galiba, montaj ve Bolu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın