Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165525 Bugün trafikte gördüm ibiza sandım. Önden öyle, arka stoplarda yeni A3 havası var. Arkadan daha güzel bence. Son bir haftada yolda 2 tane gördüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165526 Bana kalırsa kolay kolay bu arabaları sırf teknik verisiyle kıyaslamam. Zaten hafif olan aracın 0-100 vb şeylerde önce olacağı kesin. Motorun karakteri ara hızlanması vs daha önemli. Fiyat kıyaslamasında da aynı şekilde ford ile seat'ı direk kıyaslarsak ford alacak kimsenin olmaması lazım Gideğim birazdan test aracı varsa sürerim. Otoşov'dan fotolar Focusun sürüşünün Leondan iyi olacağını tahmin ediyorum. Zaten Leonun bu ucuz oluşunda arka süspansiyonun bağımsız olmaması da etken olabilir. Ancak şehir içi ev-iş kullanıcısı için bağımsız-torsiyon farkının çok önemli olmadığını düşünüyorum. Kullananlardan süspansiyon konforuna özel övgüler var. Mk2 den çok daha iyi yani yumuşaklık ve konfor anlamında diyorlar. Ehh 105 bg arabadan da kimse pist rekoru beklemiyor. Merakla yorumlarını bekliyorum Yakup. Oturma pozisyonu, iç mekan ferahlığı , süspansiyon konforu gibi şeylere dikkat edersen sevinirim. Plastik kalitesine falan fazla takılmıyoruz. FRa bakma zaten o çok fena Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165529 Artık hangi araba birbirine benzemiyorki Babam fiestayı gösterip bu senin arab değil mi dedi geçen Vw grubu falan BMWler ordan çek iki şerit led koy 5 serisinde onu 3 yap aynı birbirleriyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl Yazar comment_165541 Açık söylemeliyim bugün arabamı değiştirmek zorunda kalsam fazla düşünmeden gidip Leon 1.4TSI 140PS FR alırım, beyaz... Hepi topu 50.000 TL Ayarlanabilir sürücü profilleri dahil hemen her donanım özelliği var, performansı hafifliği nedeniyle EB'u aratmaz, sürüşü de öyle! Nokta Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165544 Açık söylemeliyim bugün arabamı değiştirmek zorunda kalsam fazla düşünmeden gidip Leon 1.4TSI 140PS FR alırım, beyaz... Hepi topu 50.000 TL Ayarlanabilir sürücü profilleri dahil hemen her donanım özelliği var, performansı hafifliği nedeniyle EB'u aratmaz, sürüşü de öyle! Nokta Gerçekten çok iyi fiyatı bizim üniversitede çok konuşulan bir araba herkesin dilinde. Tsi-Dsg uyumsuzluğu sorun cikarmasi eskisi gibi midir acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl Yazar comment_165546 Gerçekten çok iyi fiyatı bizim üniversitede çok konuşulan bir araba herkesin dilinde. Tsi-Dsg uyumsuzluğu sorun cikarmasi eskisi gibi midir acaba ? Eskisi kadar değil, bir dönem fire %25'lerdeydi, şimdilerde gayri resmi tahminler %5-10 arasında. Almanya'da geniş kapsamlı bir ankette VW DSG kullananların %39'u şanzıman problemi yaşamış, tabii problemin niteliği dikkate alınmıyor, hatta anket sonrasında VW grubu şanzımanlar için başvuru olması halinde garanti kapsamını genişleteceklerini bildirmiş anket katılımcılarına... Ancak Leon 1.4TSI şimdilik DSG ile gelmiyor bildiğim kadarı ile; yoksa VW'nin ve hatta A3'ün pastasından ciddi pay kapar. Sedan düşünenlerin de mutlaka Skoda Octavia'ya bakması lazım, ancak fiyatları biraz daha yüksek, Leon kadar avantajlı görünmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165547 Açık söylemeliyim bugün arabamı değiştirmek zorunda kalsam fazla düşünmeden gidip Leon 1.4TSI 140PS FR alırım, beyaz... Hepi topu 50.000 TL Ayarlanabilir sürücü profilleri dahil hemen her donanım özelliği var, performansı hafifliği nedeniyle EB'u aratmaz, sürüşü de öyle! Nokta Yapma abi Ful LED olmayan leon alma :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165552 Ben 140 ps FR sürdüm. 1.2 tsi yoktu yorumları pc başında yapacağım. 47 bin'e vermeye çalışırım dedi. 1.5 hafta içinde de teslim ederim dedi Yalnız octovia iyi olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165560 Focusun sürüşünün Leondan iyi olacağını tahmin ediyorum. Zaten Leonun bu ucuz oluşunda arka süspansiyonun bağımsız olmaması da etken olabilir. Ancak şehir içi ev-iş kullanıcısı için bağımsız-torsiyon farkının çok önemli olmadığını düşünüyorum. Kullananlardan süspansiyon konforuna özel övgüler var. Mk2 den çok daha iyi yani yumuşaklık ve konfor anlamında diyorlar. Ehh 105 bg arabadan da kimse pist rekoru beklemiyor. Merakla yorumlarını bekliyorum Yakup. Oturma pozisyonu, iç mekan ferahlığı , süspansiyon konforu gibi şeylere dikkat edersen sevinirim. Plastik kalitesine falan fazla takılmıyoruz. FRa bakma zaten o çok fena Leon'da Arka süspansiyonlar bağımsız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165562 Leon'da Arka süspansiyonlar bağımsız. Değil ..Daha doğrusu VAG şöyle yaptı. A3te her versiyon bağımsız. Golfte 122 bg ve üstü bağımsız Leonda 150bg ve üstü bağımsız. Yani Sadece 20 Tdi ve varsa 2.0 Fsi FRlar bağımsız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165564 Ben 140 ps FR sürdüm. 1.2 tsi yoktu yorumları pc başında yapacağım. 47 bin'e vermeye çalışırım dedi. 1.5 hafta içinde de teslim ederim dedi Yalnız octovia iyi olmuş Ben DSG var biliyordum o motorda manuelmiydi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165567 Ben DSG var biliyordum o motorda manuelmiydi ? Manuel otomatik sadece 1.2'de var (benzin) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165568 Ben DSG var biliyordum o motorda manuelmiydi ? DSG sadece 1.2 tsi 105 bg de var. 140lıkta yok. Bir de 105lik dizelde var tabii.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165573 Manuel otomatik sadece 1.2'de var (benzin) Hmm Bekliyoruz yorumlarını fotoğrafları. Anladığım kadarıyla boş bir FRdı. Ledsiz birşeye benzemicek ama olsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın