Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kıl Olduğumuz Şeyler/Kimseler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

yaw sen konuyu dagıtma varmı sıkıyormu cözmek soruyu onu de bana bıdıbıdı yapma mühendisim cartım curtum diyorsun al sana...soru... :mad:

Arşimed bile çözememiş baksana, birde bunu düşünecez :D

250px-The_Thinker_close.jpg

• Yanıt 68
  • Görüntüleme 8,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ohooo.... Kendini isminle net bir şekilde tanıtmana rağmen telefonda daha bir dakika geçmeden "kim arıyor diyelim" diye soran sözde sekreterlere (tabii gözle göremediğim için başka özellikleri ile i

• Yeni KIA Ceed radyo reklamına acaip kıl oluyorum. Her duyduğumda "HasCeedtir" deyip hemen kanal değiştiriyorum..

• Ben killarimi aldirdim, kimseye kil falan olmuyorum artik.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaşım sabah hastalanmış doktora gitmek yerine uzman tv izliyor...salakkkkkkkkkkkk salakkkkkkkk salakkkkkkkkkk... :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Aslında çok güzel bir konu açılmış....Yanlız bir anda o kadar çok şey geldi ki aklıma.....hangisi daha öncelikli derken kıl oldum..abiciiiiim...........

Şu oto parkta aracına binerken ayarsızca kapısını açıp diyer araçta iz yada göçük bırakanlar en başta geliyor... :ranting2:

Yanıtlama zamanı:

Yeni KIA Ceed radyo reklamına acaip kıl oluyorum. Her duyduğumda "HasCeedtir" deyip hemen kanal değiştiriyorum..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bana kimse kıl olmuyor galiba hayret..... :kıhkıh: varsa olanları alayım lütfen en içten samimi duygularla.... :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

başka yokmu ya...içten gelen duygularla anlatırsanız lütfen...... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Avatar değişti severler artık seni.

sende mahallenin temiz çocugu gibisin...ben ise annelerin sakın onunla oynamayın dediğinden dim hep..... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Ben ise bu foruma bu kadar nadir uğramana kıl oluyorum...

Valla ozellikle bu foruma degil, kendi forumuma bile nadir ugrar vaziyetteyim. Evin tadilati falan epey zamanimi aliyor. Onlar bitsin, hayatim biraz duzene girsin rahatlarim. O zamana kadar kil olacaksin malesef abi. :)
Yanıtlama zamanı:

Bana kimse kıl olmuyor galiba hayret..... :kıhkıh: varsa olanları alayım lütfen en içten samimi duygularla.... :P

Aslinda kil bir adamsin ama ben sana bile kil olmuyorum.. Dusun yani.. :)
  • 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ya arkadaş şu Metin Şentürkün görmemesine ragmen gören insanlara akıl vermesiyle ilgili yapılaan reklamlaarına acayip kılım nedir bu adam sahte tebessüm kıltıpiyoz ayaklar..dayanılmaz gıcık bir tip ya... :smiley2k:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.