Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kıl Olduğumuz Şeyler/Kimseler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

günlük hayatın içinde bizi deli eden herşey....ama herşey... :smiley2k:

• Yanıt 68
  • Görüntüleme 8,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ohooo.... Kendini isminle net bir şekilde tanıtmana rağmen telefonda daha bir dakika geçmeden "kim arıyor diyelim" diye soran sözde sekreterlere (tabii gözle göremediğim için başka özellikleri ile i

• Yeni KIA Ceed radyo reklamına acaip kıl oluyorum. Her duyduğumda "HasCeedtir" deyip hemen kanal değiştiriyorum..

• Ben killarimi aldirdim, kimseye kil falan olmuyorum artik.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

oldum olası öküz gibi olupta kareli bir abidik sort ve flipflap terlik giyen mok..var gibi kocaman dağ cantasını sırtına atan...bu yetmezmiş gibi eşeğün kulagına konmuş gibi gözlük takan nihayetinde giydiğin tşörtün yakalarını kaldırarak hint YAK ı gibi nasıl havalıyım dimi modunda dolaşan tiiplere oldum olası kılımdır....

salak yaka kalkık dolaşıp iş yapılsaydı gömleklerin yakaları 1 mt olurdu angut..... :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bu ne olum bunada Kıl oldum... :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

niye kıl dönmesi mi var sende..... :pist:

Yanıtlama zamanı:

Ohooo....

1. Kendini isminle net bir şekilde tanıtmana rağmen telefonda daha bir dakika geçmeden "kim arıyor diyelim" diye soran sözde sekreterlere (tabii gözle göremediğim için başka özellikleri ile işe alınmış olma ihimalleri hakkında yorum yapamıyorum)
  2. Poliklinikte "nesi vardı" sorusunua tek bir sornla başlayıp, tatmin edici cevaplar aldıkça yeğenlere kadar tüm aile çocuklarının tek tek şikayetlerini uzun bir lite yaparak sorgulamaya çalışan hasta sahiplerine
  3. Konumu gereği sahip olduğu yetkiyi sorun çözmeye değil de seni ezmeye yönelik kullanmaya çalışanlara
  4. "Yok" cevabına "Hiç mi yok" diye soruyla karşılık verenlere (sabırla "Yokluk nitel bir tanımlamadır, nicel değil, bu nedenle az yok, çok yok olmaz" şeklinde cevap vererek suratlarındaki budala ifadeyi görmeye de bayılıyorum bu arada)
  5. Kuyruk kaynakçılarına
  6. Babasının tarlasının karayollarına dönüştüğünün farkında olmayanlara
  7. Bir halt bilmediği halde o konuda otorite imiş gibi bilgiç bilgiç konuşanlara (bu grubu da münasip bir hayvanın münasip bir yerine yerleştirmeye çalışıyorum elde olmayarak, kendimde de buna kıl oluyorum)
  8. Halkı salak yerine koyan yönetici ve siyasetçilere
  9. Karayollarını umumi çöplük zanneden ilkel yaşam formlarına
  10. Sosyetik apartmanda oturup eve girip ayakkabılarını koridora bırakan kırsal ruhlu kardeşlerimize

Birinci fasikül burada bitti, arkası yarın...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

birinci fasikül çok güzelmiş ellerine emeğinize sağlık 10.maddeye bayıldım...cami avlusu gibi oluyor kapı önleri... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

otobüste metroda tırış kulaklıklarla metal dinleyen yanındakini rahatsız etmediğini sanan öküzler..cıkan igrenç sesler yüzünden düşünce balonumu görseniz korkudan altınıza edersiniz pis herifler...kıl kapıyom bunlaraya.... :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Yolda yürümesini bilmeyen küçük beyinlilere kıl oluyorum öyle böyle değil hemde :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakubun avatar resmine kıl oluyorum ben :D

bende......... :smiley2k:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.