Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3- Servisinize Yazılımınızı Güncelletin Ücretsiz..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey merhaba; bu güncellemeyle alakalı etis sayfasına baktığımda şase numarasını girdiğimde benim aracım çıkmıyor kasa model uyuyor ama benim benzinli orada dizel diyor ve güncelleme olup olmadığını öğrenemiyorum, siz bakabiliyorsunuz sanırım, mümkün mü

Aracınız benzinli gözüküyor bir sıkıntısı bulunmuyor yani..

Hidrolik Direksiyon Kumanda Modülü (PSCM)

Gösterge Tablosu (IPC)

Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM)

Gövde Kontrol Modülü (BCM)

için yazılım güncellemeleri mevcut....

Merak edenler vardı; bazı araçlarda LS xx & City Safe diye ayrı isim yazıyordu aktif şehir içi güvenlik ile alakalı misal bu değişiklik bu yazılım ile olacak..

• Yanıt 183
  • Görüntüleme 48k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

İşin mutfak kısmını size anlatayım. Masaya oturup yemeği lüP ediyorsunuz ama o öğün nasıl pişiyor?   Öncelikle servisin elinde kabiliyetli bir IDS cihazı olması lazım.  http://www.motorcraftservice

• Sizin aracınız tdci, ilk mesaj ti-vct Bence sizin durmunuz alışmamaktan kaynaklı gibi...bir 15 gün daha isiyor sanki

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ne varsa o güncellenir...Liste halinde size birşey verilmez..Bu ayrıntıları normalde bizim konuşmamız bile tuhaf, servise güvenin onlar sizin gördüğünüzün katını görüyor

Yanıtlama zamanı:

Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) benim araba için bu gözüktü. geçen gün sormaya gittiğimde randevu alın getirin bir bakalım dediler, sitelerden bakılıyormu dedim yok fordun öle bir sitesi yok dediler...

randevu alıp gittiğimde ücretsiz halletmeleri gerekiyor mu?

Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) bu sorunmu rölantide stop etme güçten düşme olayı...cevaplar mısınız?

Yanıtlama zamanı:

Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) benim araba için bu gözüktü. geçen gün sormaya gittiğimde randevu alın getirin bir bakalım dediler, sitelerden bakılıyormu dedim yok fordun öle bir sitesi yok dediler...

randevu alıp gittiğimde ücretsiz halletmeleri gerekiyor mu?

Güç Aktarma Organları Kumanda Modülü (PCM) bu sorunmu rölantide stop etme güçten düşme olayı...cevaplar mısınız?

Program güncellemeler garanti süresi içinde ücretsizdir, sonrası tartışılabilir.

Sorununu çözüp çözmeyeceğini denemeden söylemek mümkün değil.

Yanıtlama zamanı:

bu modülü mü güncellediler sizde bende bu modül güncellemesi gözüktüde etisfordda ona göre götüreceğim

Yanıtlama zamanı:

bu modülü mü güncellediler sizde bende bu modül güncellemesi gözüktüde etisfordda ona göre götüreceğim

Buna bakarak gitmedi selcuk bey, siz direk gideceksiniz güncelleme varmış yaparmısınız deyin veya aracınızda bir sorun hissetmiyorsanız gitmeyin :) çok önemli değil Sürücü servis bölümüne gidip neyi güncelliyorsunuz pozisyonu komik olabiliyor :)

Yanıtlama zamanı:
:) ben arabayı çalıştırdım 1dk sonra araba hafifte olsa biraz teklemeye başladı ondan götürelim dedim babamda araba gayet iyi bence götürmeye gerek yok dedi etiten bakınca bu güncelleme gözüküyor. demek istediğim yapılan güncelleme bu mudur
Yanıtlama zamanı:

:) ben arabayı çalıştırdım 1dk sonra araba hafifte olsa biraz teklemeye başladı ondan götürelim dedim babamda araba gayet iyi bence götürmeye gerek yok dedi etiten bakınca bu güncelleme gözüküyor. demek istediğim yapılan güncelleme bu mudur

Ne varsa o güncellenir...Liste halinde size birşey verilmez..Bu ayrıntıları normalde bizim konuşmamız bile tuhaf, servise güvenin onlar sizin gördüğünüzün katını görüyor :)

Yanıtlama zamanı:

Ne varsa o güncellenir...Liste halinde size birşey verilmez..Bu ayrıntıları normalde bizim konuşmamız bile tuhaf, servise güvenin onlar sizin gördüğünüzün katını görüyor :)

tamam anladım sağolun. salı günü gidip yaptıralım bakalım kontrolü:)

Yanıtlama zamanı:

Bende bakmaya çalıştım şöyle bir şey çıktı.

Bu kadar güncelleme olurmu ya, araba komple problemmiş gibi geldi bana. :)

adszqup.png

Uploaded with ImageShack.us

Yanıtlama zamanı:

Onların hepsi güncelleme değil

Evet farkındayım, modül değişimleri de öngörüyor yanılıyormuyum.

Yanıtlama zamanı:

Yok yok, hikaye onlar..Kontrol amaçlı.

Hııımmm iyi o zaman hurda değil yani :)

Anadolu yakası servis tavsiyesi de yapsana,

gerçi yıllarca (1997 den beri) bir servisim vardı ona gidiyordum, ama oradaki ustam başka servise gitti bu arabayı onun gittği yere götürdüm fakat servistekilerin davranışlarından ve yaptıkları işten memnun kalmadım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.