Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Style Mı Yoksa Jetta Mı Daha Iyi ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

tevfik abi doğruda işte de kafama göre alacağımda her şeyi ile dediğim gibi aradaki farkı görebilmiş olsam ona göre karar vereceğim focusu felan baya inceledim jettaya daha bakmadım kısmetse bi kaç gün içinde onada bakacağım ford bayiyde zaten yeni donanımlı style hakkında beni arayacak bu aradaki zamanda biraz daha araştırma yapmak istedim ^_^

Kendi kişisel fikrim...jetta comfortline siyah cok güzel duruyor gecede gündüzde...al gitsin ha focus alacaksan kesinlikle titanyum aşağısına bakma derim..

• Yanıt 151
  • Görüntüleme 28,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• style focus'a kurban ol he mi? nedir arkadaş bu style'ı dışlamalar filan? titanium sahibisiniz diye hemen kast sistemi mi olacak? yaklaşmayın silerim üyeliğimi, silerim dedim, yaklaşmayın...

• 1.0 ecoboost varken bu iki arabayıda almam.. vw motor değiştirecek..

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

1.6lt benzinli focus almayın. Bu tip motorlar artık verimsiz az performans, çok yakıt kategorisinde. Jetta 1.6 varsa oda kötüdür, ama lpg uyumlu idi.(namı-ı diğer hitler motoru) 1.4 122bg Jatta güzeld

Yanıtlama zamanı:

wolswogen in malzeme kalitesi ve konforu ford tan iyi gibi geldi bana.Ama iş motora yedek parçaya uygun fiyata servis hizmetine kalırsa ford baya bir öndedir.Benim fikrim.

Bir ford ustasının bana dediği aynen şudur bana focus 2 nin şasesini birde motor bloğunu getir sana yan sanayi parçalardan sıfır focus yapayım :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

malesef aylin hanım alamadım bayilerin elinde olmadığı söylendi ne kadar gerçek bilmiyorum tabi bu yüzdende beklemek zorunda kaldım .tıtanıum veya trend x almanın bize ne gibi art veya eksileri olur aylin hanım. bide style var dediler elimizde plus paketli olanı ama şeker kırmızı olunca düşünmedim

osman yüksekkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

wolswogen in malzeme kalitesi ve konforu ford tan iyidir bu bir gerçek.Ama iş motora yedek parçaya uygun fiyata servis hizmetine kalırsa ford baya bir öndedir.Benim fikrim.

Bir ford ustasının bana dediği aynen şudur bana focus 2 nin şasesini birde motor bloğunu getir sana yan sanayi parçalardan sıfır focus yapayım :)

Bu çok genel açıklama olmuş, kesinlikle ve kesinlikle %100 olarak jetta böyle değil..Focus'a göre.

Yada ben bişeyden anlamıyorum :D

Yanıtlama zamanı:

Bu çok genel açıklama olmuş, kesinlikle ve kesinlikle %100 olarak jetta böyle değil..Focus'a göre.

jetta'ya bindim.. malzeme kalitesi ve konfor açısından Yakup'a katılıyorum..

Yanıtlama zamanı:

style plus aldınız aldınız almadıysanız kaldırnız trend x e yada tıtanıum a:D

elinizi çabuk tutun

Aylin hanım style ile birlikte 115 bg lik dizel motorda kalkıyor değilmi.Artık sadece titanium da olucak 115 bg lik dizel motor değilmi?

Birde stlye daki donanımın tamamı trenx te olmıycakmış diye duydum bunlar hangi özellikler bellimi?

Yanıtlama zamanı:

malesef aylin hanım alamadım bayilerin elinde olmadığı söylendi ne kadar gerçek bilmiyorum tabi bu yüzdende beklemek zorunda kaldım.tıtanıum veya trend x almanın bize ne gibi art veya eksileri olur aylin hanım

siz ne istiyorsunuz benzınlı tdcı

4k 5k

Yanıtlama zamanı:

Jetta malzeme kalitesinde Focustan iyi değil; şuan ki araçlar için kesin realite bu.

Bagaja ihtiyacın yoksa Golf al; golf en iyi vw şuanda ve HB Focus III ten konforlu ve sessiz araç.

Yanıtlama zamanı:

Aylin hanım style ile birlikte 115 bg lik dizel motorda kalkıyor değilmi.Artık sadece titanium da olucak 115 bg lik dizel motor değilmi?

Birde stlye daki donanımın tamamı trenx te olmıycakmış diye duydum bunlar hangi özellikler bellimi?

evet 115 lik sadece tıtanıum da olacak

trend x modelinde 95 ps

-
16” alüminyum alaşım jantlar

-
Sis farı

-
Siyah arka camlar

-
Hız kontrol sistemi ve ayarlanabilir hız sınırlandırıcı

-
Style ile aynı desende ve renkte koltuk döşemeleri
Yanıtlama zamanı:

Ben focus alırken jetta yı da test etmiştim bana daha konforlu gelmişti focus tan.(yada satış elemanı iyiydi :) )
Yanıtlama zamanı:

Sessiz mi ?

Kimse verilere bakmıyor galiba :) Neyse ben bukonudan uçar..Genel sözler oldukça fazla..işler değişti.. golf 6 f3 den iyi araba değil.. f2.5 rakibi ve ondan iyi yanları var.

Yanıtlama zamanı:

Jetta malzeme kalitesinde Focustan iyi değil; şuan ki araçlar için kesin realite bu.

Bagaja ihtiyacın yoksa Golf al; golf en iyi vw şuanda ve HB Focus III ten konforlu ve sessiz araç.

ağlamak istiyorum..sayın seyirciler...bunları adminimden duydum ya ölsemde gam yemem....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kendi kişisel fikrim...jetta comfortline siyah cok güzel duruyor gecede gündüzde...al gitsin ha focus alacaksan kesinlikle titanyum aşağısına bakma derim..

doğru söylüyorsun abi bide jettada bakınca passat gibi bi ağır duruş var oda cezbediyor. ikisindede benzinli düşünüyorum yakı ve performanst olarak hangisi iyi acaba focus mu yoksa jetta 1,2 lt 105 PS - 1.4 lt 122 PS

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

siz ne istiyorsunuz benzınlı tdcı

4k 5k

benzinli 4k düşünüyorum kısmet olursa tabi :)

osman yüksekkaya tarafından düzenlendi

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.