Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk1 1.6 2.0 1.8 En Son Kaç km/h hız'a ulaşır?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kendi canınızı düşünmüyorsanız bari ailenizi, sevdiklerinizi, eğer trafikte yapılıyorsa diğer insanların canına kastetmenin hatta öldürmenin vebalini düşünün. Son hız denemeleri hangi yol şartlarında ve sebeple yapılıyorsa yapılsın faciaya davetiye çıkartmaktır... Yine de tercih sizlerin...

• Yanıt 67
  • Görüntüleme 20,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Siz bu kafayla yoğun yağmurdan yoğun bakıma girmediğinize şükredin......

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

olay adrenalin ise çok daha iyi yöntemler var.    ...öyle para yığmak falan da gerekmiyor, her bahar döneminde Türk Hava Kurumu Paraşütçülük kursları açıyor. O kurslara katılıp bröve alana kadar sta

Yanıtlama zamanı:

rodaj bitince denerim  :smiley2k:

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Araç bence gayet güven veren bir araaaçç :) ben kendim ankara dönüşünde 220 gördüm 1.6 16v zetec-s sw aracımla :) araç gitmiceeeem demiyoo bunu yaptıgımde lpgdeydi araç. 4. vites 180 görmüş bir araç ford motora iyi işçilik vermiş :) teşekkürleer :)

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

slm  bende 2001 hp  var  gecen yaz 100 oktan benzinle  paralı yolda büyük cekmece  yokuşunda   verdim gazı sonuna kadar :) 220 ibreyi geçti  sanırım 230-235 km gibi bi  hıza ulaştı belkide  dahada  hızlandı ama  ibre oraya kadar indi :)

Yanıtlama zamanı:

slm  bende 2001 hp  var  gecen yaz 100 oktan benzinle  paralı yolda büyük cekmece  yokuşunda   verdim gazı sonuna kadar :) 220 ibreyi geçti  sanırım 230-235 km gibi bi  hıza ulaştı belkide  dahada  hızlandı ama  ibre oraya kadar indi :)

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Valla ben 4.viteste 220 gördüm 1.6ghia 115 daha gidermiş bilemem çok rahat bir şekilde rampa assagi yaptım yani 5.viteste 235 kmh geçer

Valla ben 4.viteste 220 gördüm 1.6ghia 115 daha gidermiş bilemem çok rahat bir şekilde rampa assagi yaptım yani 5.viteste 235 kmh geçer

Yanıtlama zamanı:

Yaş 16, ehliyet dahi yok ama hız 220'lerde...

Yavaş ol genç ne bu acele, kendini fazla kaptırma.

Yanıtlama zamanı:

Aracımın son hızımın ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Öğrenmek de istemiyorum. Ne kendime düşmanım ne de insanlığa.

Yanıtlama zamanı:

Bu arabada 190 görmüştü...

Yanıtlama zamanı:

Bu arabada 190 görmüştü...

Bu daha güzeldi.  :D

osman ünal tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Aquaplanng = suda kızaklama nedir bir araştırın...

Antalya - Kemer güzergahında tam Antalya çıkışının son ışıklarından önce ki virajda bu durumu yaşadım 70km. hızla derin bir su birinkitisine girdim, o derece su birikmiş gibi görünmüyodu ama görünüş bazen aldatıcı olabiliyor. Öncelikle yoldaki su aniden tüm camımı kapatarak görüşümü "0"a düşürdü  hiç birşey göremez halde lastiklerin yol ile ilişkisi tamamen kesildi, direksiyon tamamen hafifledi, boşa çıktı, n kötü durum araç birden duvara çarpmış gibi oldu kemerim takılı olamasa ön cama kafamın şekli çıkardı herhalde, direksiyonu hafif sola doğru tutmaya çalıştım (viraj alıyordum) ama araç banketleri aşıp yolun dışına çıkmıştı, Allah'tan fazla bir hasar almadan kurtuldum ama iyi bir tecrübeydi. 70 km. değilde yüksek bir sürat ile girilirse sonunu düşünmek bile istemem.

Yanıtlama zamanı:

3.vites 155 km 5.vites 5000x devir 210 km gördüm araç daha fazla gider bence yol bittiği için deniyemedim fazla

Yanıtlama zamanı:

Yok abi babamla test etmiştik ben yapamam yusuflar basar korkarim

Abiler Ford konfora yol tutusuna direksiyon kavrama sekline özen vermiş

Bizim akrabasa 1.9 megane 1 vardı bizim arabayla kapistik e tabi 1.9 önce geçti biz 180 basınca tozumuzu yuta yuta istanbula kadar geldi öyle tam 3 tane radar cezası gelmisti

Yanıtlama zamanı:

1.9 önce geçti biz 180 basınca tozumuzu yuta yuta istanbula kadar geldi öyle tam 3 tane radar cezası gelmisti

:claps:  :claps:  :claps: 

İyi yoldasınız, bravo, aynen devam...

Allah uzun ömür versin! 

Yanıtlama zamanı:

lütfen kurallara uyalım bu kurallar acı tecrübeler sonucunda ortaya çıkmıştır evde birilerinin sizi beklediğini unutmayalım 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.