Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl Yazar comment_91288 bu konuda geçmişte...anahtarla çalıştırmanın daha verimli olduğunu hatta bugatti de bile hala var demiiştim..yakoda mıymıy yapmıştı..eeeeeee işte..anahtarla çalıştırma sistemi halen en geçerli sistem bence... Benim içinde başlarda öyle idi Tevfik abi ama alışınca öyle olmuyor,deliğe anahtar uydurmaya uğraşmaktan çok daha iyi bide sorunsuz çalışsa tam olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl Yazar comment_91289 Yahu bir daha bassan ne olacak, verim 97 senesinden buyana alman arabası kullanıyorum,kar,kış daha 2. kere marş bastığımı bilmem,arabanın bendeki imajını zedediliyor 2.kere marş basmak,yoksa bizararı yok,altından bi bit yeniği çıkmadıktan sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl Yazar comment_91292 Aynı sorun bende de var geçenlerde servise ilk 1 yıllık bakımına götrdm bu konuyuda açtım bana debraja tam basılmağından kaynaklanıyor , yalnız çok nadir oluyor bu olay hayılrlısı bakim:) Banada muhtemelen bu yönde bi cevap verecek servis sıkıntıyı bulamassa,yinede bi gözükmekte fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91307 Tam alıştım dedim yine saçma sapan sorunlar arkadaş ya 2003 astra bundan 10 kat iyiymiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91308 Tam alıştım dedim yine saçma sapan sorunlar arkadaş ya 2003 astra bundan 10 kat iyiymiş Sat onu al bence, bizide germe boşuna Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91510 Anahtarsız çalıştırma güzel ve rahat oluyor. Hele anahtarsız giriş-çıkış ile birlikte olunca Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92912 Bende servise gittim bu sabah yine yapti cok yogunmus persembe sabahi gel dedi. Alper abi gittin mi servisi ne dendi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92915 Megane'da akü bitmişti bir kere. Öyle kalıyorsun, ne itiliyor ne birşey yapılıyor. Düğme olduğu için basınca iyice sapıtıyor, bütün ışıklar yanyor, arıza kodları falan kafayı yiyiyor araba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92919 Cok sinir bozucu Engin abi servis danismani garantili ara hallolur dedi persembe birakicam arabayi 15.000 bakimini bekleyemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92934 Megane'da akü bitmişti bir kere. Öyle kalıyorsun, ne itiliyor ne birşey yapılıyor. Düğme olduğu için basınca iyice sapıtıyor, bütün ışıklar yanyor, arıza kodları falan kafayı yiyiyor araba. Megane'ı bilmem ama Focus'ta UK içinde gizlenmiş anahtar var, kontağın üzerindeki kapağı çıkarıp standart kontak anahtarı gibi kullanmak mümkün her zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92939 Megane'ı bilmem ama Focus'ta UK içinde gizlenmiş anahtar var, kontağın üzerindeki kapağı çıkarıp standart kontak anahtarı gibi kullanmak mümkün her zaman. Megane'da gizli anahtar var ama sadece kapıyı açıyor. Kontak yok, anahtarı o şekilde kullanamıyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_92970 Bende servise gittim bu sabah yine yapti cok yogunmus persembe sabahi gel dedi. Alper abi gittin mi servisi ne dendi? Sabri servise gittim bugün,yazılım dan olacağını söylediler benim yazılımı güncelliyeceklerdi fakat bendeki sürüm zaten son sürümmüş yani bişey yapılmadı kaldı öyle,ay sonları yani güncellemler,yamalar geliyormuş ozamanı beklememi söylediler.Beklemedeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_93001 Sabri servise gittim bugün,yazılım dan olacağını söylediler benim yazılımı güncelliyeceklerdi fakat bendeki sürüm zaten son sürümmüş yani bişey yapılmadı kaldı öyle,ay sonları yani güncellemler,yamalar geliyormuş ozamanı beklememi söylediler.Beklemedeyim Anladim abicim bende perşembe gidicem bi haber cikarsa bildiririm burdan Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201214 yıl comment_98115 Megane'ı bilmem ama Focus'ta UK içinde gizlenmiş anahtar var, kontağın üzerindeki kapağı çıkarıp standart kontak anahtarı gibi kullanmak mümkün her zaman. cem bey ben bu yazınızı okuduktan sonra kapağı kaldırdım ama benim araç da kontak falan yok.servise sordum burada kontak olması gerekmiyomu diye.ilk önce var dedi sonra gerekirse biz takıyoruz falan gibilerinden konuştu.. işin aslı tam olarak nedir acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100223 Konunun yanıtı: Kızdırma Bujisi görevini tamamlayana kadar marş basmıyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın