Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bi-Xenon Fiyat Bilgisi

Featured Replies

• Yanıt 56
  • Görüntüleme 15,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

Hayır çünkü otomatik yükseklik ayarı bulunmuyor.

Yani en şu anda azından teorik olarak geçmiyor.

Zamanla bu kural esner mi göreceğiz...

Eski farları (s)atmamakta yarar var.

Yanıtlama zamanı:

oem farla,mercekli xenon (sonradan mercek uygulaması yapılan) arasında çok fark varmı ? sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Yanıtlama zamanı:

oem farla,mercekli xenon (sonradan mercek uygulaması yapılan) arasında çok fark varmı ? sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Sonradan mercek uygulaması yapılan farı görmediğim için yorum yapmam mümkün değil, elbetteki bulursanız ve bütçenize uygunsa orijinal Bi-Xenonları takmanızı öneririm. Ancak onlarda da her far yandığında kısa far arızası mesajı alınıyor ve bunun üstesinden gelmek pek kolay değil, işlevsel olarak sorun yok ama takıntılı kişiler bu uyarıdan rahatsız olabilir.

Ben neredeyse 8 aydır keyifle kullanıyorum, özellikle gündüz farı da içerdiğinden çok memnunum.

Yanıtlama zamanı:

cem bey dediğiniz firmadan sordum farların fiyatını tanesine 1500 tl fiyat istediler. çok fazla geldi bana sizce mevcut fara mercekli far yaptırtsam oem farla çok farkı olurmu ?

Yanıtlama zamanı:

cem bey dediğiniz firmadan sordum farların fiyatını tanesine 1500 tl fiyat istediler. çok fazla geldi bana sizce mevcut fara mercekli far yaptırtsam oem farla çok farkı olurmu ?

araştırın dolaşın o fiyata takımını çok rahat bulursunuz serviste o fiyat zaten. orjinal birşey varken neden çakmasıyla uğaraşasınız.

Yanıtlama zamanı:

Ben 2 aydır bagajda gezdiriyorum; bu gidişle de takamıycam.

Varsa isteyen vereyim; çift halinde avrupadan kazalı araçtan sökülmüş; Osram Xenon kiti üzerinde hazır.

Solda birkaç hafif çizik var sağ pırıl pırıl.

Test edildi çalıştırıldı.

Yanıtlama zamanı:

ben beklerim , değişik markalarda çıkartsın , 1500 tanesi nedemk yahu ? .... bir önceki focus için envayi marka çıkmıştı , ozaman fiyatlarda ucuzlar ... şuan için alınan herşey pahalı olacaktır ...

Yanıtlama zamanı:

Varsa isteyen vereyim; çift halinde avrupadan kazalı araçtan sökülmüş; Osram Xenon kiti üzerinde hazır.

abi sen istedikten sonra ben her türlü yardımı yaparım ocakta gelicem bilgin olsun.

Yanıtlama zamanı:

İçi karartmalı mı abi...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.