Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134849 Hayır çünkü otomatik yükseklik ayarı bulunmuyor. Yani en şu anda azından teorik olarak geçmiyor. Zamanla bu kural esner mi göreceğiz... Eski farları (s)atmamakta yarar var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134852 oem farla,mercekli xenon (sonradan mercek uygulaması yapılan) arasında çok fark varmı ? sizce hangisini tercih etmeliyim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134854 oem farla,mercekli xenon (sonradan mercek uygulaması yapılan) arasında çok fark varmı ? sizce hangisini tercih etmeliyim ? Sonradan mercek uygulaması yapılan farı görmediğim için yorum yapmam mümkün değil, elbetteki bulursanız ve bütçenize uygunsa orijinal Bi-Xenonları takmanızı öneririm. Ancak onlarda da her far yandığında kısa far arızası mesajı alınıyor ve bunun üstesinden gelmek pek kolay değil, işlevsel olarak sorun yok ama takıntılı kişiler bu uyarıdan rahatsız olabilir. Ben neredeyse 8 aydır keyifle kullanıyorum, özellikle gündüz farı da içerdiğinden çok memnunum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201213 yıl comment_134930 teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201213 yıl comment_136374 cem bey dediğiniz firmadan sordum farların fiyatını tanesine 1500 tl fiyat istediler. çok fazla geldi bana sizce mevcut fara mercekli far yaptırtsam oem farla çok farkı olurmu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201213 yıl comment_136375 cem bey dediğiniz firmadan sordum farların fiyatını tanesine 1500 tl fiyat istediler. çok fazla geldi bana sizce mevcut fara mercekli far yaptırtsam oem farla çok farkı olurmu ? araştırın dolaşın o fiyata takımını çok rahat bulursunuz serviste o fiyat zaten. orjinal birşey varken neden çakmasıyla uğaraşasınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201213 yıl comment_136376 Ben 2 aydır bagajda gezdiriyorum; bu gidişle de takamıycam. Varsa isteyen vereyim; çift halinde avrupadan kazalı araçtan sökülmüş; Osram Xenon kiti üzerinde hazır. Solda birkaç hafif çizik var sağ pırıl pırıl. Test edildi çalıştırıldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201213 yıl comment_136377 ben beklerim , değişik markalarda çıkartsın , 1500 tanesi nedemk yahu ? .... bir önceki focus için envayi marka çıkmıştı , ozaman fiyatlarda ucuzlar ... şuan için alınan herşey pahalı olacaktır ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201213 yıl comment_136378 Ben 2 aydır bagajda gezdiriyorum; bu gidişle de takamıycam. Varsa isteyen vereyim; çift halinde avrupadan kazalı araçtan sökülmüş; Osram Xenon kiti üzerinde hazır. Solda birkaç hafif çizik var sağ pırıl pırıl. Test edildi çalıştırıldı. abi sen istedikten sonra ben her türlü yardımı yaparım ocakta gelicem bilgin olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201213 yıl comment_136379 Ben 2 aydır bagajda gezdiriyorum; bu gidişle de takamıycam. Varsa isteyen vereyim; çift halinde avrupadan kazalı araçtan sökülmüş; Osram Xenon kiti üzerinde hazır. Solda birkaç hafif çizik var sağ pırıl pırıl. Test edildi çalıştırıldı. İçi karartmalı mı abi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201213 yıl comment_136381 İçi karartmalı mı abi... Hayır.Resmi vardı forumda bulayım dur. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın