Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bi-Xenon Fiyat Bilgisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

oem mercekli far dediğiniz ne oluyo ? adamın bana söylediği philips marka xenon farın üstüne mercek yapıp arabaya takıcakmış?

• Yanıt 56
  • Görüntüleme 15,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

oem mercekli far dediğiniz ne oluyo ? adamın bana söylediği philips marka xenon farın üstüne mercek yapıp arabaya takıcakmış?

X paketle gelen farlar

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

arasındaki fark ne ? yardımcı olursan sevinirim? birde oem farı nerden temin edebilirim

Yanıtlama zamanı:

arasındaki fark ne ? yardımcı olursan sevinirim? birde oem farı nerden temin edebilirim

Çıkma olarak bulabilirsiniz, yedek parçacılardan bulabilirsiniz tabi bir de servisten alabilirsiniz de o gereksiz pahalı bildiğim kadarıyla ve takmasının bir kaç ekstrası var.

Yanıtlama zamanı:

oem dediğiniz ne oluyo ben onu tam anlayamadım

Original Equipment Manufacturer

Bilgisayar sektöründen gelen bir ifade, bilgisayara değişik parçalar takılıp birleştirilir, söz gelimi Dell sabit disklerini Seagate'den alır, alınan ürünün markası Dell değildir, ama Dell'in kullandığı ürünün üreticisi de Seagate'dir, siz gidip sonradan Seagate disk alırsanız OEM almış olursunuz.

mercekli xenon far nerden temin ederim yardımcı olurmusunuz?

Forunmda yazılanlar arsından aklımda kalanlardan:

Ankara'da Şaşmaz Sanayide Çakırlar Oto, Ümit Bey 312 278 28 18

Istanbul'da Himpex Cüney Bey 212 633 22 07

Sürekli stokta olmayabilir ama arada sormak lazım

OEM mercekli far X paketle beraber gelen Bi-Xenon farlar, üzerinde gündüz ışığı LED'leri de var, normal fara sonradan mercek montajı ve Xenon eklemesi yapılacaksa bu fiyat bence pahalı, ne kadar sağlıklı olur onu da bilemem.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

OEM mercekli farlar bunlardır; (Yaklaşık 1 aydır bagajımda gezmektedirler :) )

Xenon için Ford osramın kitini kullanmış.bu farların üzerinde philips yada herhangi başka bir markanın xenon kiti varsa değiştirlmiş demektir.

20121020112442.jpg

Yanıtlama zamanı:

oem farda otomatik yükseklik ayarı varmı ? birde mercekli xenon fiyatı 800 tl sizce uygunmu philips xenon marka ? yada bildiğiniz bi yer varmı oem far için

Yanıtlama zamanı:

oem farda otomatik yükseklik ayarı varmı ? birde mercekli xenon fiyatı 800 tl sizce uygunmu philips xenon marka ? yada bildiğiniz bi yer varmı oem far için

Mesajları okumuyor musunuz?

Yanıtlama zamanı:

kusura bakmayın ben 3 üncü sayfada yazdıklarınızı görmemişim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.