Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bi-Xenon Fiyat Bilgisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

f3 için day lıght lı bi xenon far fiyatı bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi.

• Yanıt 56
  • Görüntüleme 15,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

Orjinal'inden almanız grekiyor..Şuan F3'e uygun bi-xenon yansanayi ürünler çıkmamış olabilir..

Otosan'dan alırsanız eğer kallavi olacaktır.Net fiyat veremiyorum..Forumda satanlarda olmuştu.Örnek olarak sitede arama yapabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yerinize ben baktım; buyrun.Mertol abi 1500 liraya satmış misal..Bu fiyattan aşağıya bulmak çok zor..

Saol dostum zahmet oldu.Biraz tuzlu oluyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yerinize ben baktım; buyrun.Mertol abi 1500 liraya satmış misal..Bu fiyattan aşağıya bulmak çok zor..

Yakup ben sitede baktımda sağlıklı bilgi bulamadım.F3 için iyi bir xenon uygulamasını nasıl yapabilirim ve hangi özellikleri taşımalı.yardımcı olabilirmisin.

Yanıtlama zamanı:

Yakup ben sitede baktımda sağlıklı bilgi bulamadım.F3 için iyi bir xenon uygulamasını nasıl yapabilirim ve hangi özellikleri taşımalı.yardımcı olabilirmisin.

Sizin mevcut farlara xenon mu takmak istiyorsunuz ? Öncelikle o far'ın içine mercek takmak lazım...

Oktay Abinin Konularına bakabilirsiniz mesela.. (kopyala-yapıştır)

http://www.focusclubtr.com/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=1650&sid=75b49229fd6525238facfbf95b4c15ba&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title[/CODE]

Daha sonra uygun kit almalısınız..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sizin mevcut farlara xenon mu takmak istiyorsunuz ? Öncelikle o far'ın içine mercek takmak lazım...

Oktay Abinin Konularına bakabilirsiniz mesela.. (kopyala-yapıştır)

http://www.focusclubtr.com/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=1650&sid=75b49229fd6525238facfbf95b4c15ba&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title

Daha sonra uygun kit almalısınız..

Neyse işte kardeş mercek ampul vs bunları öğrenmek istemiştim.Teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

İstediğiniz merceği takabilirsiniz.Bi-xenon istiyorsanız d1s d2s gibi mercekler takmanız gerekir.Ve buna uyumlu ampül ve balast.İstanbulda,Ankarada orjinal farlara bi-xenon mercek takan yerler var.

Tabiki herşeyin orjinali en güzelidir fakat buda şu anlık maliyetli.Hurdadan,servis-sigorta iadelerinden düşürürseniz ne mutlu size.

Yanıtlama zamanı:

İstanbulda İlker Kemal vardır...

Bu işin Üstadıdır...

GEM 5 modül ile harika bi-xenon montajı yapar...

İsterseniz Telefon Numarasını Özelden verebilirim...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tüm arkadaşlara yardımları için teşekkür ederim.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba daha yeni 2012 focus 3 style modelini aldım aracıma xenon far taktırmak istiyorum nerde taktırmam gerekir.Yansanayi birşey istemiyorum.Sorun çıkartmayacak birşey olsun.Yardımcı olursanız sevinirim

Yanıtlama zamanı:

evet x paketteki far olmasını istiyorum duyduğum kadarıyla serviste takılmayan farlar arıza veriyormuş?fiyatlar ne seviyededir ?

• 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.