Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Sync Mobil Uygulamaları (SYNC 1, SYNC 2, SYNC 3)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hatırladığım kadarıyla önce Sync ayarlarından mobil uygulamalara izin ver gibi bir şey seçmeniz gerekiyordu. Yalnız spotify desteği de bitmiş olabilir. Telefonu kablo ile bağlamayı deneyin sonra düzelebilir. Ben youtube music kullanıyorum, bt bağlantısında ses kaynağı olarak telefonu seçtiğimde şarkı isimleri de görünüyor, kumandadan değişim de yapabiliyorum.

• Yanıt 141
  • Görüntüleme 73,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Malum bu applink'ler için klima ve belirli sistemleri yöneten program yapıp araç içindeki (telde olur) GPS'den faydalanarak 'şu bölgeye geldiğimde dış havalandırmayı kapat iç sirk. aç' buradan ayrılın

• Cityseeker adlı bir uygulama. V3.4 ile kablosuz olarak çalışıyor. Gerçi pek bi işe yaradığı yok, üstelik komple ingilizce. Ama uygulama işte ?   

• Computex 2012 Tayvan Fuarından... SYNC yazılımı ile otomotiv endüstrisinin en iyi insan-makine arabirimlerinden birine sahip olan Ford, bu alandaki liderliğini AppLink programıyla daha da ileriye

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Galiba Sync 1.0 var benim aractada aynı bt müzik isimleri çıkmıyor Sync 1.1 modül olanlarda isimler görünüyor galiba

Yanıtlama zamanı:
09.08.2023 - 10:44 tarihinde, Semih O. yazdı:

Hatırladığım kadarıyla önce Sync ayarlarından mobil uygulamalara izin ver gibi bir şey seçmeniz gerekiyordu. Yalnız spotify desteği de bitmiş olabilir. Telefonu kablo ile bağlamayı deneyin sonra düzelebilir. Ben youtube music kullanıyorum, bt bağlantısında ses kaynağı olarak telefonu seçtiğimde şarkı isimleri de görünüyor, kumandadan değişim de yapabiliyorum.

İzin ver dedim ama yüklü uygulama yok diyor usb den bağlayınca da çalınabilir usb yok gibisinden Bi uyarı veriyor YouTube müzik denemedim Bi deneyeyim 

Yanıtlama zamanı:

Youtube music'i de kullansanız uygulamalar menüsünde göremeyeceksiniz. 

Sync'de medya kaynağı olarak telefonu seçtiğinizde, varsayılan müzik uygulaması başlatılır ve çalar. Youtube music'de ileri geri tuşları çalışıyor ve medya bilgileri gözüküyor. En azından bende böyle.

Yanıtlama zamanı:

YouTube music ile de denedim şarkı ismi görünmüyor yine. Sony her ne kadar güzel de olsa maalesef işlevsiz Bi sistem araca sync 3 montajı yaptıracağım 

Yanıtlama zamanı:

Ben yukarıda yazdığınız Focus 3'ü, Sync 3 diye anlayıp cevap yazıyorum en başından beri. 🤦‍♂️Aşkın bey de yazmış ama telefondan girince kaçırdım sanırım. Yanlış anlaşılma oldu.

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Semih O. yazdı:

Ben yukarıda yazdığınız Focus 3'ü, Sync 3 diye anlayıp cevap yazıyorum en başından beri. 🤦‍♂️Aşkın bey de yazmış ama telefondan girince kaçırdım sanırım. Yanlış anlaşılma oldu.

Sorun yok hocam sync3 olacak inşallah Bi kaç güne 🙂

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.