Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20232 yıl comment_511826 Hatırladığım kadarıyla önce Sync ayarlarından mobil uygulamalara izin ver gibi bir şey seçmeniz gerekiyordu. Yalnız spotify desteği de bitmiş olabilir. Telefonu kablo ile bağlamayı deneyin sonra düzelebilir. Ben youtube music kullanıyorum, bt bağlantısında ses kaynağı olarak telefonu seçtiğimde şarkı isimleri de görünüyor, kumandadan değişim de yapabiliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20232 yıl comment_511836 Galiba Sync 1.0 var benim aractada aynı bt müzik isimleri çıkmıyor Sync 1.1 modül olanlarda isimler görünüyor galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20232 yıl comment_511896 09.08.2023 - 10:44 tarihinde, Semih O. yazdı: Hatırladığım kadarıyla önce Sync ayarlarından mobil uygulamalara izin ver gibi bir şey seçmeniz gerekiyordu. Yalnız spotify desteği de bitmiş olabilir. Telefonu kablo ile bağlamayı deneyin sonra düzelebilir. Ben youtube music kullanıyorum, bt bağlantısında ses kaynağı olarak telefonu seçtiğimde şarkı isimleri de görünüyor, kumandadan değişim de yapabiliyorum. İzin ver dedim ama yüklü uygulama yok diyor usb den bağlayınca da çalınabilir usb yok gibisinden Bi uyarı veriyor YouTube müzik denemedim Bi deneyeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 20232 yıl comment_511902 Youtube music'i de kullansanız uygulamalar menüsünde göremeyeceksiniz. Sync'de medya kaynağı olarak telefonu seçtiğinizde, varsayılan müzik uygulaması başlatılır ve çalar. Youtube music'de ileri geri tuşları çalışıyor ve medya bilgileri gözüküyor. En azından bende böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20232 yıl comment_511950 YouTube music ile de denedim şarkı ismi görünmüyor yine. Sony her ne kadar güzel de olsa maalesef işlevsiz Bi sistem araca sync 3 montajı yaptıracağım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20232 yıl comment_511953 Ben yukarıda yazdığınız Focus 3'ü, Sync 3 diye anlayıp cevap yazıyorum en başından beri. 🤦♂️Aşkın bey de yazmış ama telefondan girince kaçırdım sanırım. Yanlış anlaşılma oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20232 yıl comment_511973 14 saat önce, Semih O. yazdı: Ben yukarıda yazdığınız Focus 3'ü, Sync 3 diye anlayıp cevap yazıyorum en başından beri. 🤦♂️Aşkın bey de yazmış ama telefondan girince kaçırdım sanırım. Yanlış anlaşılma oldu. Sorun yok hocam sync3 olacak inşallah Bi kaç güne 🙂 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın