Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 -Alfa Romeo Guiletta Karşılaştırması

Featured Replies

• Yanıt 92
  • Görüntüleme 17k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Focus EB ile Giulietta 1.4 MultiAir arasında kalmıştım. Tasarım: Giulietta sıra dışı çizgisi ile daha heyecan verici, ancak önden bakınca ya seversiniz ya da nefret edersiniz, arası yok. İç me

• Yakom canımın içi....ben çok madah buldum demedim...cizgisini sevdim DNA yapısının haricinde bir numarası yok arkadaşım yeni aldı paketlerle 81.000 tl.ye geldi..söylediğim sen salaksın oldu...arkadaşı

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

alfa romeo , bir alırken heyecanlandırır, birde satmayı başardığın zaman

Yanıtlama zamanı:

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ..... :pist:

Yanıtlama zamanı:

Var var , ama numara markadan markaya değişir..Marka ve numara sorunuz :P:D

Spoiler de sanki bir boy atma biraz da delinme gözlemliyorum :mellow::o Cenk bey

seni mi kıralım şimdi yani?

"marka ve numero kaçtır aceba?" diyecektim ki zaten cevap gelmiş..

Alperen G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

son sözümü de söyleyeyim içimde kalmasın....

"Nerde bir Alfa romeo görsem şapkamı çıkartırım".....

Fordun kurucusu Henry Ford....

Yanıtlama zamanı:

sonuç olarak ben gui yi en az focus kadar begenmiştim..çok da arastırmsıtım uzman tv otomobil uzmanlarıyla dahi görüşmüştüm,araç bi çok şeyiyle bir ferrari yavrusuydu sanki ama her yerden aldıgın negatif yorum pazar-servis-yedek parça...ve onu hiç aratmayacak diğer seceneği focusu seçtimm çok memnunum ama o araç da sanırım ömrümün sonuna kadar içimde ukte kalacak

Yanıtlama zamanı:

sonuç olarak ben gui yi en az focus kadar begenmiştim..çok da arastırmsıtım uzman tv otomobil uzmanlarıyla dahi görüşmüştüm,araç bi çok şeyiyle bir ferrari yavrusuydu sanki ama her yerden aldıgın negatif yorum pazar-servis-yedek parça...ve onu hiç aratmayacak diğer seceneği focusu seçtimm çok memnunum ama o araç da sanırım ömrümün sonuna kadar içimde ukte kalacak

işte cevabı vermiş buda ikinize kapak olsun.....lanet olasıca Federaller... :kıhkıh:

Kardeşim tam bir ruhunun kalbinin anlatımı olmuş beyninin süzgecinden gecen çok teşekkür ederim sana...

Bunu ben hep aşık olup tanışamadığın bir kızı yıllarca unutmamak ve hep nerede nasıl acaba diye merak etmekle özdeşleştiririm....

Yanıtlama zamanı:

Şu anki hallerini görse yine aynı lafı edermiydi acaba?

sence focus 1 le focus 3 aynı ruhumu taşıyor...niye özeleştiri yapmıyorsun...niye sokakların hepsi ford değilde herkesin burun kıvırdığı ama sahibine güzel gelen arabalarla dolu sence....her markanın kendine özgü kemik bir kullanıcı kitlesi ve diğer kötü markalardan sonra iyi bir markaya geçişle oluşturulan tutku vardır..

Dünya Fordun etrafında dönmüyor neyazık....

Yanıtlama zamanı:

sence focus 1 le focus 3 aynı ruhumu taşıyor...niye özeleştiri yapmıyorsun...niye sokakların hepsi ford değilde herkesin burun kıvırdığı ama sahibine güzel gelen arabalarla dolu sence....her markanın kendine özgü kemik bir kullanıcı kitlesi ve diğer kötü markalardan sonra iyi bir markaya geçişle oluşturulan tutku vardır..

Dünya Fordun etrafında dönmüyor neyazık....

Ne alakası var, Alfa ile Ford'u bir tutarak şimdi hata yaptın bu cümle ile herşeyi sıvamış oldun :zha: keh keh kehh..Tuzağa düştün, kim çıkartacak..Bekle çok çırpınmadan.. :zha:

Yanıtlama zamanı:

Lanet olsun seviyom seni çocuk... :P

Yanıtlama zamanı:

Ne alakası var, Alfa ile Ford'u bir tutarak şimdi hata yaptın bu cümle ile herşeyi sıvamış oldun :zha: keh keh kehh..Tuzağa düştün, kim çıkartacak..Bekle çok çırpınmadan.. :zha:

ruhtan bahsediyoz ruhsuz herif...Aydın diyorya ruhu yok ruhu yok..çağırıcam şimdi.

Ey Alfa....geldiysen üçkere masaya vur yada yakonun kafaya...... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

ruhtan bahsediyoz ruhsuz herif...Aydın diyorya ruhu yok ruhu yok..çağırıcam şimdi.

Ey Alfa....geldiysen üçkere masaya vur yada yakonun kafaya...... :kıhkıh:

:zha: Ruh hala devam ediyor.. Focus ruhu yolu hissetmesiyle tutmasıyla başladı..Arka süspansiyon hala devam ediyor :zha: Mesela bu örnek

Kimi ruhunu kaportadan :zha: Kimi ise alt takımdan alır :zha::D :D :zha::kıhkıh: :kıhkıh: :balon::zha::naughty: :naughty: :naughty:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.