Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88240 Tevfik abi biz söylemeyelim gülerler ama sende bunu pek söyleme işten anlayan birine denk gelirsin o da sana çok güler. Öyle matah değil alfalar; hele bir ara elektronik arızalardan millet yakmaya kalkmıştı araçlarını. Hee tutkulu reklamlar yapıyorlar o ayrı tabii. Aydıncım hemen ara..son gülen iyi güler derler..telefonunu vereyim istersen... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88242 Bazen Tolgayı özlüyorum ne yalan söyleyeyim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88243 Aydıncım hemen ara..son gülen iyi güler derler..telefonunu vereyim istersen... Kimi arıcam? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88246 Beni ara mesela...Kriter benim, Online araç dergisi yazmaya başladım... Bilginiz olsun size satacam tek tek Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88247 Ayrica yandan bakildiginda en az giuletta kadar sportif bir araç bence. Tasarimina bayiliyorum iyikide focus almisim cunku bende giulietta bakiyordum ilk zamanlar HTC EVO 3D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi şu spoilerdan banada bulun boyalı olsun ama , farketmez rengide... marşpiyeleri , aynaları, spoilerı piano black yapasım var Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88248 Ayrica yandan bakildiginda en az giuletta kadar sportif bir araç bence. Tasarimina bayiliyorum iyikide focus almisim cunku bende giulietta bakiyordum ilk zamanlar HTC EVO 3D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi ön camda film mi var? kaç numero? bir de spoiler değiştirilmiş sanırım.. hoş olmuş.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88251 ön camda film mi var? kaç numero? bir de spoiler değiştirilmiş sanırım.. hoş olmuş.. Var var , ama numara markadan markaya değişir..Marka ve numara sorunuz Spoiler de sanki bir boy atma biraz da delinme gözlemliyorum Cenk bey Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88252 zaten forum bir dergi gibi...stajını tamamladın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88255 ön camda film mi var? kaç numero? bir de spoiler değiştirilmiş sanırım.. hoş olmuş.. bizim arabalarda çirkin be hehehe farlar filan ;utanmasalar boydan boya far yapacaklarmış şöyle diyelim , alfa kasa tasarımı , focus interior, focus yürüyen ve motor , hadi koltuklar alfa kalsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88257 Aramızda Alfacılar ve VW'ciler olduğunu düşünüyorum. Yakup foruma sızma var. İçten çökertecekler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88258 Aramızda Alfacılar ve VW'ciler olduğunu düşünüyorum. Yakup foruma sızma var. İçten çökertecekler. Geldikleri gibi giderler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88259 Giulietta’dan 'Babalar Günü' şerefine... Giulietta, Babalar Günü şerefine Haziran ayı boyunca 51.400 TL'den* başlayan fiyatlar ve aylık %0,97'den** başlayan kredi faiz oranıyla Birmot'ta sizleri bekliyor. :kıhkıh: :kıhkıh: Haziran 12, 201214 yıl Tevfik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88260 abi Giulietta’dan 'Babalar Günü' şerefine... Giulietta, Babalar Günü şerefine Haziran ayı boyunca 51.400 TL'den* başlayan fiyatlar ve aylık %0,97'den** başlayan kredi faiz oranıyla Birmot'ta sizleri bekliyor. :kıhkıh: :kıhkıh: ab, ford'da 24 000 tl 24 ay 0 faiz var ; kampanyada bile geçti hehehe Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88262 ön camda film mi var? kaç numero? bir de spoiler değiştirilmiş sanırım.. hoş olmuş.. Arka camlarla ayni yapin dedim Lumar markasi spoilerde 2-3 ay oldu HTC EVO 3D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın