Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Akaryakıt Fiyatları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

22-eyl-2012 geçerli pompa fiyatları

kurşunsuz benzin 95okt: 4.77

kurşunsuz benzin 97okt: 4.86

motorin :4.28

eurodizel: 4.38

otogaz:+20krş

• Yanıt 2,2k
  • Görüntüleme 359,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eren_Öztürk
    Eren_Öztürk

Böyle bi sticker var yakında arka cama yapıştırcam az kaldı.

• Araştırmacı yazar kimliğiyle size iki tablo hazırladım, nasıl ve ne güzel öpüldüğümüzün kanıtı olarak Fiyatlar çok günceli yansıtmasa da 2014 son çeyreğine aittir.   İlk önce yakıt fiyatına göre dü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ve bu nafile muhabbet uzaaar gider. Tepki vermeyi beceremezsek iğfal edilmeye devam ediliriz. Siz 10.000 araba kontak kapatıp büyük şehir trafiğini felç edebiliyorsanız, ve bunu birkaç şehir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Söylenecek çok şey var fakat içimdeki bippp seslerinden cümleyi bir türlü oluşturamıyorum.

Yanıtlama zamanı:

95 oktan ile e.dizel arasında 39 kr kalmış, benzini niye indirdikleri belli oldu işte 5 liraya dayanmasın diye :D

buarada rafine indi diye inildi sanılmasın o hep çıkınca çıkar inince inmezdi.. :D

Yanıtlama zamanı:

Bıçak kemiğe dayandı diye bir söz vardı devlet büyüklerimizin söylediği. Hani genelde terör olaylarından sonra söylerlerdi, ama bişey yapmazlardı, bizim bu akaryakıt fiyatları, vergilendirme sistemi de buna benziyor. Her seferinde bıçak kemiğe dayandı desekte ortada bişey yok. Alıştık artık, önceleri tepki versekte sonra alışıyoruz. Kurbağa testi vardır, kurbağayı sıcak suya atınca çırpınır kaçmaya çalışır ama soğuk suya atıp suyu ısıttığınızda uyuşur, yanar, bizimkisi o hesap, 5-10 kş la yıllardan beri artan akaryakıt fiyatlarını kabullendik. Hayırlısı.

Cem beyin de dediği gibi şemsiyenin açılmaması için duacıyız artık.

Yanıtlama zamanı:

Annemde bugün fulleyecekti 55'e dolan depo 65-70'e dolarsa şaşmayacağım artık. Benzin alışkanlık yaptıydıydı da ne olmuş o öyle dizel 4.40 olmuş nereden baksak, lpgyi biraz daha zorlasalar hani 3 lira olacak. :kızgın: :kızgın: :kızgın:

Yanıtlama zamanı:

Zaten öyle hasan

istanbul

EuroDizel : 4.35 tl diğer iller 4.42 tl'e kadar çıkabiliyor.

95 oktan : 4.72 tl diğer iller 4.78 tl'e kadar çıkabiliyor.

97 oktan : 4.81 tl diğer iller 4.93 tl'e kadar çıkabiliyor.

Lpg : 2.72 tl diğer iller 2.85 tl'e kadar çıkabiliyor.

Yanıtlama zamanı:

Vatandaş 1 gün kontak kapatsa yeter.. ama nerde o birlik ? Anca boş yere çenemiz öter bizim :)

Yanıtlama zamanı:

Vatandaş 1 gün kontak kapatsa yeter.. ama nerde o birlik ? Anca boş yere çenemiz öter bizim :)

Ee yani :)

En çok dizel'e üzülüyorum, bu ülkenin lojistiği kamyonlar ile vs sağlanıyor artan her kuruş arabası olan/olmayan herkesi etkileyecek olay sadece araba değil..

Araba günümüzde lüks bir tüketim aracı oldu bunu kabul etmek gerekiyor her yıl 800 bin araç alan bir ülke!?! Demekki zengindir !!!!

Yanıtlama zamanı:

2002 yılından beri millete anlatmaya çalışıyorum bu yöneticileri (okumuş cahiller dahil) umarım artık anlarlar da kurtuluruz birazda seviniyorum oy verip ülke iyiye gidiyor diyebilen yalakalara umarım petrol istasyonlarında acı çekerler

Kubilay Yıldırımbayazıt tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

2002 yılından beri millete anlatmaya çalışıyorum bu yöneticileri (okumuş cahiller dahil) umarım artık anlarlar da kurtuluruz birazda seviniyorum oy verip ülke iyiye gidiyor diyebilen yalakalara umarım petrol istasyonlarında acı çekerler

hocam hiç bir şey farketmeyecek...oy veren 2 kişiden 1 sağolsun....

Yanıtlama zamanı:

ne guzel bolunmus yollarimiz var...bunlari ucuz arabalarla yakitla gececek degiliz ya...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.