Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ses Sistemi Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ne kızacağım...

Ben Ford'u savunmak için yazmadım...

Burada sürekli yakınmaktansa sorunu çözmeye yönelik yöntem öneriyorum.

İsteyen kullanır, istemeyen forumda şikayet etmeye devam eder.

Bu bir üretim hatasıdır, üretim hatası olarak çok sayıda şikayetin belgelenmesi gerekir, bu da genel merkezde görüşülür ve ücretsiz bir çözüm önerisi için tüm servislere talimat çıkar.

Üretim hatası sadece Ford'a mahsus değildir, tüm markaların yeni modellerinde mutlaka görülür, bunu hızla fark eden ve çözen markada bu dillenmez, sorunu görmezden gelen veya geciktiren markalarda ise uzun vadede güvensizlik etiketi yapışır.

Süreç böyle.

Gerisi size kalmış...

Cem Bey bu ses gelme işinde ben de biraz pimpirikliyim; müziği de yalnız olduğumda standart müzik hoparlörleri ile 15-25 arası dinliyorum ama böyle bir ses hiç duymadım aksine akıcı ve net bir ses geliyor sadece 25'i geçince çok bas vuran şarkıda dikiz aynası biraz sarsılıyor. Sanırım üretim hatası ve her araçta olmuyor?

( Sürücü koltuğundan muzipçe gelen gacır-gucur ses var tabi bir de ama onu da garantiden değiştirecek servis, parça bekliyoruz )

Ahmet Dursun tarafından düzenlendi

• Yanıt 161
  • Görüntüleme 42k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bu aracın sağ koltuğundaydım bugün.Ferhat son derece nazik, yardım sever ve hoş sohbet bir arkadaşımız. kendisi ile tanıştığım için çok memnunum ve yine görüşücez inşallah. Aracın spoileri çok şı

• Ferhat, sahip olamadıklarınla değil de elindekilerle mutlu olmaya çalışsan, çünkü bu bakış açısı ile ne marka alsan olmayanı isteyeceksin gibi geliyor bana...

• Ustune para verseler takmam bunu arabama..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Cem Bey bu ses gelme işinde ben de biraz pimpirikliyim; müziği de yalnız olduğumda standart müzik hoparlörleri ile 15-25 arası dinliyorum ama böyle bir ses hiç duymadım aksine akıcı ve net bir ses geliyor sadece 25'i geçince çok bas vuran şarkıda dikiz aynası biraz sarsılıyor. Sanırım üretim hatası ve her araçta olmuyor?

( Sürücü koltuğundan muzipçe gelen gacır-gucur ses var tabi bir de ama onu da garantiden değiştirecek servis, parça bekliyoruz )

Yeni serilerde yok, zaten olanlarda 6-7'de başlıyor.

Ağır mı işitiyorsunuz, 15-25???

Yanıtlama zamanı:

ilginç olan sağ tarafta sesin aşırı rahatsız edici ancak sol tarafta neredeyse hiç olmaması -kendi adıma- tüm parçalar vsde bire bir aynı.

Yanıtlama zamanı:

Bendede aynı şekilde sağ tarafta aşırı ses var, üstelik ses 5-6 seviyelerinde ve bas ortada iken yapıyor.

Yanıtlama zamanı:

ilginç olan sağ tarafta sesin aşırı rahatsız edici ancak sol tarafta neredeyse hiç olmaması -kendi adıma- tüm parçalar vsde bire bir aynı.

He he bende de öyle...  :blink:

Yanıtlama zamanı:

=) Sürekli değil; yalnız olduğumda ve binde bir güzel, hoşuma giden bir parça çaldığında o kadar yüksek oluyor sadece. Sürekli yüksek sesi kaldırmaz herhalde kulaklarım...

Yeni seri dediniz de; 2012'nin ikinci çeyreği yeni seriye giriyor mu?

Yanıtlama zamanı:

=) Sürekli değil; yalnız olduğumda ve binde bir güzel, hoşuma giden bir parça çaldığında o kadar yüksek oluyor sadece. Sürekli yüksek sesi kaldırmaz herhalde kulaklarım...

Yeni seri dediniz de; 2012'nin ikinci çeyreği yeni seriye giriyor mu?

Sorun olmadığına göre: Evet  :)

Yanıtlama zamanı:

Sorun olmadığına göre: Evet  :)

Şanslı değilmişim; üretimi düzeltmişler yani... =)

Teşekkürler cevaplarınıza.

Yanıtlama zamanı:

Pionerr gördük mü ?

Yanıtlama zamanı:

orjinalini görmedik, pioneer olduğu iddia edileni gördük.

buda pek orjinal değil sanki...ekranın etrafındakilerni garajında kendi mi yapmış nedir  :)

Yanıtlama zamanı:
20.03.2013 - 00:48 tarihinde, Aydın Baran yazdı:

Böyle birşey gördüm nette gezinirken.

2013-01-07_10-33-38_317.jpg

Ustune para verseler takmam bunu arabama..

Yanıtlama zamanı:

Ustune para verseler takmam bunu arabama..

Tam olarak kaç paradan bahsediyoruz:)...Hani ilgilenen arkadaşlar olabilir de...:))

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.