Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ses Sistemi Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

biliyorum yapıldıgını ama kalite ses vermiyorki..

• 2 hafta sonra...
  • Yanıt 161
  • Görüntüleme 42k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bu aracın sağ koltuğundaydım bugün.Ferhat son derece nazik, yardım sever ve hoş sohbet bir arkadaşımız. kendisi ile tanıştığım için çok memnunum ve yine görüşücez inşallah. Aracın spoileri çok şı

• Ferhat, sahip olamadıklarınla değil de elindekilerle mutlu olmaya çalışsan, çünkü bu bakış açısı ile ne marka alsan olmayanı isteyeceksin gibi geliyor bana...

• Ustune para verseler takmam bunu arabama..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Sadece hoperlör değiştirip bas yani woofer ve anfi almadan bir sistem kuracaksan.Çıkardığın orjinal hoperlörlerin çerçevelerini kesip yeni aldığınız coaxial hoperlörleri içine yerleştirip o şekilde kapılara orjinalde olduğu gibi sıfır şekilde monte ederseniz orjinalinden çok daha iyi fakat asla anfi ve woofer destekli bir ses sistemi kadar iyi olmayan bir ses elde edersin.

Coaxial hoperlörlerde üzerinde kendi tweeter birimi olan hoperlörlerdir.Mid ve tiz ses verirler ama dediğim gibi orjinal montajı gibi kaplara sıfır olarak monte edilirse ses yanlardan kaçamıyacağı için içeride bir boğuntu oluşur bu boğuntuda sana bas sesi olarak gelir.

Benim arkadaşın hep yaptığı iş seni yönlendireyim hafta sonu uğra benim selamımı ve ne istediğini anlat o sana en uygun şekilde ayarlar.Sana bilgileri msj olarak atıyorum.

Senin arkadasa gittim ama bi teklik dedi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Senin arkadasa gittim ama bi teklik dedi :)

Tam olarak nasıl bir sistem istediğini Söyledin peki Anfisiz bir sistemden bahsediyorsan Çok fiyat demiş

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

active subwoofer takmayı planlıyorum pıoneer 200w ne yapmalıyım ??

Yanıtlama zamanı:

Pioneer TS-WX77A Amplifikatörlü Subwoofer aldım dün sanıyorum çarşamba günü falan gelecek, yer kaplamaması açısından ideal olacağını düşünüyorum.

Aranızda ampli baglatan arkadaslar aküden aldıkları elektrik kablosunu aracın içine nereden sokuyorlar? Torpitonun orada motordan aracın içine kablo giriş yeri varmı? Ben bizim araçlarda yok diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum. Bu kablo konusu kafama takılıyor.

Yanıtlama zamanı:

Pioneer TS-WX77A Amplifikatörlü Subwoofer aldım dün sanıyorum çarşamba günü falan gelecek, yer kaplamaması açısından ideal olacağını düşünüyorum.

Aranızda ampli baglatan arkadaslar aküden aldıkları elektrik kablosunu aracın içine nereden sokuyorlar? Torpitonun orada motordan aracın içine kablo giriş yeri varmı? Ben bizim araçlarda yok diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum. Bu kablo konusu kafama takılıyor.

Surucu kapisini açtığınızda torpidonun çıkıntılı yerindeki kapağı sökün motordan gelen kablo grubunu goruceksiniz. En azından ben taktirirken sormuştum adam göstermisti
Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler sabri :) montajı yapınca resimleri paylaşacagım.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler sabri :) montajı yapınca resimleri paylaşacagım.

Montaj adımlarınıda resimlerseniz süper olur.

Ben kendim yapmayı planlıyorum. Güzel bir step by step guide olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Abi güzel olmuş emeğine sağlık . Hoparlörlerin çapı kaç cm ? :)

Yanıtlama zamanı:

16.5 cm

Saol abi. Peki arka kapılar ? 

Umut Akbaba tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Çerçeve olmadan oturmuyor yalnız.

Onuda teypci halletsin artık o kadar para veriyoruz :))

Yanıtlama zamanı:

16.5 cm

Saol abi. Peki arka kapılar ? 

Arkalarda ayni ama coaxiel yani kendinden tweeterli :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.