Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl comment_179627 İşyerinde daha önce kullandığımız fluence de bluetooth'da biri telefonla aradığında araç otomatik olarak çağrıyı alıyor karşı tarafa "aradığınız kişi şu anda araç kullanıyor bekleyiniz" diyor ve araç hoparlöründen telefon çalma sesi veriyordu. Böylece arayan kişi telefon açtığında konuşmalarının arabada bulunan başkaları tarafından da duyulabileceği bilerek konuşuyor veya araba kullanıyor acelesi yok sonra ararım diyerek kapatıyor. Bizim arabalarda böyle bir özellik varmı veya eklenebilir mi? Özellikle araç hoparlöründen konuşulduğunun öncede bilinmesi olası nahoş durumlarla karşılaşılmaması adına her iki tarafın lehine bir durum. Eğer yanınızda birileri varsa her defasında araç hoparlöründen konuşuyoruz hatırlatmasını yapmak durumundasınız demektir. Fluence bu konuda bayağı başarılı idi, telefonu belli süre açmadınız oto sekreter araç kullandığından şu an müsait değil tarzında birşeyler söyleyip telefonu kapatıyordu. Bu özellik olmasa da olur birşey(meşgule düşürmek daha kolay ) Araç için bir ekleme olamazsa cep tel. için böyle bir özellik var mı? telefonum s3 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl comment_179628 Güzel düşünülmüş bir detay. Ben Focus'ta yok diye biliyorum kesin olmamakla beraber. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl comment_179632 İşyerinde daha önce kullandığımız fluence de bluetooth'da biri telefonla aradığında araç otomatik olarak çağrıyı alıyor karşı tarafa "aradığınız kişi şu anda araç kullanıyor bekleyiniz" diyor ve araç hoparlöründen telefon çalma sesi veriyordu. Böylece arayan kişi telefon açtığında konuşmalarının arabada bulunan başkaları tarafından da duyulabileceği bilerek konuşuyor veya araba kullanıyor acelesi yok sonra ararım diyerek kapatıyor. Bizim arabalarda böyle bir özellik varmı veya eklenebilir mi? Özellikle araç hoparlöründen konuşulduğunun öncede bilinmesi olası nahoş durumlarla karşılaşılmaması adına her iki tarafın lehine bir durum. Eğer yanınızda birileri varsa her defasında araç hoparlöründen konuşuyoruz hatırlatmasını yapmak durumundasınız demektir. Fluence bu konuda bayağı başarılı idi, telefonu belli süre açmadınız oto sekreter araç kullandığından şu an müsait değil tarzında birşeyler söyleyip telefonu kapatıyordu. Bu özellik olmasa da olur birşey(meşgule düşürmek daha kolay ) Araç için bir ekleme olamazsa cep tel. için böyle bir özellik var mı? telefonum s3 Böyle birşey yok sanırım; olsa kitapçıkta okurdum diye düşünüyorum. Ben de ise şöyle birşey var; mesela Power FM i dinliyorum birini aramam gerekti, aradım konuştum telefon kapanınca radyoya geri dönüyor ve Imbat FM diye bir radyo çalmaya başlıyor, baktım bu radyo bende kayıtlı bile değil? telefonla birini aradım ama o açmadı; o zaman yine dinlediğim radyo çalmaya devam ediyor. Nasıl bir mantık var çözemedim?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl comment_179647 İşyerinde daha önce kullandığımız fluence de bluetooth'da biri telefonla aradığında araç otomatik olarak çağrıyı alıyor karşı tarafa "aradığınız kişi şu anda araç kullanıyor bekleyiniz" diyor ve araç hoparlöründen telefon çalma sesi veriyordu. Böylece arayan kişi telefon açtığında konuşmalarının arabada bulunan başkaları tarafından da duyulabileceği bilerek konuşuyor veya araba kullanıyor acelesi yok sonra ararım diyerek kapatıyor. Bizim arabalarda böyle bir özellik varmı veya eklenebilir mi? Özellikle araç hoparlöründen konuşulduğunun öncede bilinmesi olası nahoş durumlarla karşılaşılmaması adına her iki tarafın lehine bir durum. Eğer yanınızda birileri varsa her defasında araç hoparlöründen konuşuyoruz hatırlatmasını yapmak durumundasınız demektir. Fluence bu konuda bayağı başarılı idi, telefonu belli süre açmadınız oto sekreter araç kullandığından şu an müsait değil tarzında birşeyler söyleyip telefonu kapatıyordu. Bu özellik olmasa da olur birşey(meşgule düşürmek daha kolay ) Araç için bir ekleme olamazsa cep tel. için böyle bir özellik var mı? telefonum s3 Benim bildigim kadarıyla bu sistem once operatörde sonra telefonda olmalı. Araba ile ilgisi yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl comment_179660 Araç için bir ekleme olamazsa cep tel. için böyle bir özellik var mı? telefonum s3 Ben 2 yıl kadar Megane3 kullandım. Kimse böyle bir şeyden bahsetmedi. Acaba sonradan mı eklendi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201313 yıl comment_179666 hangi versiyon bilmiyorum ama fluence in en dolusu olabilir, 2011 model 6 ileri dizeldi. Benim bildigim kadarıyla bu sistem once operatörde sonra telefonda olmalı. Araba ile ilgisi yok. Araba ile ilgili, formumlarında var hatta biri kaldırmak istemiş bu özelliği tarif etmişler hatta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201312 yıl comment_189404 Merhaba, Foruma yeni katıldım. 2 hafta kadar önce aldığım (sıfır) Focus 1.0 eb Style Sedan aracımda bluetooth yok diye biliyorum. Kitapçıkta aracımda olmayan bir çok özellikte yazıldığından, olup olmadığına emin olamadım. Aynı aracı kullanan ya da bilgi sahibi olan bir kişinin yardımını rica ediyorum. Ekim 1, 201312 yıl Tolga Kılınç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201312 yıl comment_189408 Merhaba, Foruma yeni katıldım. 2 hafta kadar önce aldığım (sıfır) Focus 1.0 eb Style Sedan aracımda bluetooth yok diye biliyorum. Kitapçıkta aracımda olmayan bir çok özellikte yazıldığından, olup olmadığına emin olamadım. Aynı aracı kullanan ya da bilgi sahibi olan bir kişinin yardımını rica ediyorum. Aracınız da yok. Klavuzun kapağında veya içeriğinde donanım paketlerinden bahsedilmez, geneldir. Iyi forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201312 yıl comment_189411 Aracınız da yok. Klavuzun kapağında veya içeriğinde donanım paketlerinden bahsedilmez, geneldir. Iyi forumlar Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201312 yıl comment_189417 Merhaba, Foruma yeni katıldım. 2 hafta kadar önce aldığım (sıfır) Focus 1.0 eb Style Sedan aracımda bluetooth yok diye biliyorum. Kitapçıkta aracımda olmayan bir çok özellikte yazıldığından, olup olmadığına emin olamadım. Aynı aracı kullanan ya da bilgi sahibi olan bir kişinin yardımını rica ediyorum. önceki style modelerde vardı ama şimdi gelen style lerde yok bu özellik ..ford git gide ordan burdan kırpıyor .bakalım daha neyi çıkaracaklar araçtan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201312 yıl comment_189431 önceki style modelerde vardı ama şimdi gelen style lerde yok bu özellik ..ford git gide ordan burdan kırpıyor .bakalım daha neyi çıkaracaklar araçtan Evet daha önce olduğunu duymuştum. Aracımı şasiden sorguladığımda Ocak 2013 üretim olduğunu öğrendim. Belki benimkide "önceki style" modellerdendir diye umutlanmıştım Kırpma meselesine gelince; 2007 yılında Renault Symbol aldığımda arka koltuk el tutamaklarının olmamasına çok şaşırmıştım. Bu şaşkınlığın daha büyüğünü şimdi de yaşıyorum. Olmamasının (tutamakların) sebebi maliyetten kısmaysa kötü, ama farklı bir sebebi varsa bilemiyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201511 yıl comment_313392 Son bir kaç gündür aracıma bluetooth bağlanıyor, çok kısa süre sonra araba ekranında yükleme hatası yazıyor ardından telefon bağlantısı kesildi ikazını sesli olarak veriyor. Sorun sizce arabada mı samsung s3 cep telefonunda mı? Öncelikle telefondan bakmak akıllıca geliyor ama, bağlandıktan sonra yükleme hatası demesi araçta yazılımsal sıkıntı var gibi geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201511 yıl comment_313393 Son bir kaç gündür aracıma bluetooth bağlanıyor, çok kısa süre sonra araba ekranında yükleme hatası yazıyor ardından telefon bağlantısı kesildi ikazını sesli olarak veriyor. Sorun sizce arabada mı samsung s3 cep telefonunda mı? Öncelikle telefondan bakmak akıllıca geliyor ama, bağlandıktan sonra yükleme hatası demesi araçta yazılımsal sıkıntı var gibi geliyor. Abi hem telefon hemde arabadaki eşleşmeyi silip tekrar dene. Ama tüm arabadaki rehberin gidecek büyük ihtimal. Sonra yeniden eşleştir. Sanırım sorun kalmayacaktır. Sanırım araları bozulmuş. Barıştırmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201511 yıl comment_313394 s3 de bluetooth eşleşen cihazları kaldırma nasıl yapılıyor bilen var mı? ilkin ordan başlayım Temmuz 22, 201511 yıl Volkan Kaya tarafından düzenlendi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201511 yıl comment_313396 s3 de bluetooth eşleşen cihazları kaldırma nasıl yapılıyor bilen var mı? ilkin ordan başlayım Menüde bluetooth a girince arabayı sanırım sync olarak görüyor.Onu unut diyecek olmalısınız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın