Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Macbook Kulanıcıları Buraya :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay, Macbook'ta format atmak ne kadar fark yaratıyor? Clone ile işi halledip uğraşmamak istiyorum ben de olur da hamaratlığım tutarsa uğraştığıma değer mi?

Ssd ile sistemi ve programları kurmak maksimum iki üç saat sürer. Oda program sayısı fazla ise. Kurulum öyle saatler sürmüyor. Gerekli dosyaları ayrı bir yere alıp sıfırla sistemi. Klon vs uğraşmaya gerek yok.

• Yanıt 470
  • Görüntüleme 59,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sayın Yakup Çağatay bu başlığa beklenmektedir. Yakup abi birazdan gelip yardımcı olur sanırsam. Mac mac diye bitiremedi.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

MBP 13.3 11 Early'ye SSD kurulumu yapmaya başladım. M.Lion Temiz Kurulum sonrası yorumlarımı aktaracağım. Kurulumu da anlatacağım tabi ki Edit: Anlatım   ilk snow leopard kurdum çünkü içinde gel

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sen bunlara zor diyorsan eğer ohoo winzortlu pc'ye bir mac kur bakalım 1 haftadan evvel bitirebilecekmisin

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ssd ile sistemi ve programları kurmak maksimum iki üç saat sürer. Oda program sayısı fazla ise. Kurulum öyle saatler sürmüyor. Gerekli dosyaları ayrı bir yere alıp sıfırla sistemi. Klon vs uğraşmaya gerek yok.

Klon işi daha basit ve dertsiz. Zaten shortcut'ları bile öğrenemedim henüz, backspace'e basıp duruyorum, mouse'umu da düzgün çalıştırmamasına sinir oldum. Bir de yüklerken uğraşasım pek yok açıkçası. Bir arkadaş Terminal kullanmaya başlayınca seversin filan dedi de bakalım bir ssd takıp dertsiz tasasız birleştiriyim de. Zaten biraz kalın geldi o aradaki aparat, nasıl görünecek tam olarak bilmiyorum :D

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

MBP için yeni güncelleme yayınlandı. Bu arada SSD montajı sonrası bilgisayar kapanırken 15-20sn süre alıyorsa, aşağıdaki linkte son sayfada ki komutlları terminalde girerseniz düzeliyor. Kapanış süresi 3-4 saniye civarına dönüyor. 

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1448304&page=13

@Yakup Çağatay

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim ram alasım var aktif kullanmaya başlayacağımdan Ve genelde 15-20 sekme açık kullandığımdan ama baktım 180 tl civarına 8 gb olacak 4'ten değer mi bilmiyorum.

en az 6 yap değer değer mertcan

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende adaptörü yeniledim ilk yazıcıoğlundan orjinal diye aldım taktım pc'ye trackpad kafayı yedi ertesi gün iade ettim, pupa'dan aldım şimdide onu koruyucu aldım :yeah:

Misal bu ürün yurt dışında 15$ civarı daha kargo eklemedik yani :D Bu sebeple bazı ürünler için bu şekilde nish websitelerine bakmayı unutmayın her üründe bu böyle google'a bağlı kalmamak lazım.. Az daha alacaktım yurtdışından hem fazla para hem zaman kaybı :) 

Ben buradan aldım;

http://macmarketi.com/quirky/433-powercurl-adaptor-duzenleyici.html

ikinci link'de bu isteyen alabilir;

http://www.elmadunyasi.net/products/Quirky-Power-Curl-%C5%9Earj-Aleti-Kablo-D%C3%BCzenleyici-ve--Koruyucu-Mavi.html

İnternetten bugün ne aldıma koymadım bulması kolay olsun burada :) 

616MBJmY5QL._SX385___90321_zoom.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.