Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224176 @, bilgilendirme için teşekkürler. şunu %20 yapsınlar hemen Fiesta Ebenin otomatiğini almazsam... Para kimdeyse ona mı yanaşıyorlar acaba? Abi bunu editle istersen. Biz anladık Ecoboost demişsin ama millet küfür olarak alabilir :D Geçen sene hyundai acaip iyi indirim yapmıştı hekimlere. i30 baz donanım düz vites benzinlinin direğinden dönmüştüm. %2 gerçekten yetersiz. Ben düşünmem şu an için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224177 Ben bu otosanı anlamıyorum. Araçlarla en yakın meslek grubu olan mühendislere hiç indirim yapmıyorlar. Varsa yoksa kamu görevlisi. Yarın otosanı arıyacağım hatta bütün tmmob'u gaza getircem az sonra otosanı arasınlar. Saruhan araçlara en yakın meslek grubu mühendisler değil şöförlerdir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224186 Cem Bey, Ekstra bir kaç günde Takas desteği de geliyor. Gelsin azıcık canlansın piyasa yahu. Yoksa tüm günümü böyle Forumda online olarak geçireceğim. Ayrıca sizin dediğiniz ciddi indirimler, bırakın karı zaten zararla satış yaptığımız şu dönemde bile insanların sanmıyorum ki ilgisini çeksin. İşler kesat... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224188 .. zararla satış yaptığımız şu dönemde.. Zararla satış mı ? Yanlış anlamayın,kişisel olarakta algılamayın ancak şu anki satışlar zararınaysa kârına satışlarınızdaki fiyatlandırmalar nasıl olacak merak ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224191 Zararla satış mı ? Yanlış anlamayın,kişisel olarakta algılamayın ancak şu anki satışlar zararınaysa kârına satışlarınızdaki fiyatlandırmalar nasıl olacak merak ediyorum Şimdi ÖTV yüzde 45 iken ve bir de bayi kotası tutmadıkça (bayinin de hiç bir şekilde cebe para girmemesinden) karına satış biraz risk olur . Ha beleşe de araba satmıyoruz burada Şu zaman 0 araç için alım düşünülemez biraz beklemek lazım diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224192 Şu zaman 0 araç için alım düşünülemez biraz beklemek lazım diye düşünüyorum. Semah bunu yine de yüksek sesle söylemesen... Şaka bir yana bence herkeşi zor günler bekliyor. Tek kulaktan Gurur'a devam derim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224194 Saruhan araçlara en yakın meslek grubu mühendisler değil şöförlerdir ben onu üretim açısından dediydim ama hakikaten yahu aydınlandım şu an şöförler bu işi ticaret için yapan insanlara verilmesi lazım Tsof'a gidiyorum karar değiştirdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl Yazar comment_224195 Mühendis dediğin zaten Ford alır la niye indirim yapsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224197 Dimi garanti alıcı gözüyle bakıyor Mart 5, 201412 yıl Saruhan Özkan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224213 Semah bunu yine de yüksek sesle söylemesen... Şaka bir yana bence herkeşi zor günler bekliyor. Tek kulaktan Gurur'a devam derim... Aman efendim, Satışçı kimliğimiz bir yana bende bir tüketiciyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201412 yıl comment_263859 Saruhan araçlara en yakın meslek grubu mühendisler değil şöförlerdir Şoförlerin bindiği araçları kasaplar mı yapıyor diye sorarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201411 yıl comment_265226 Şoförlerin bindiği araçları kasaplar mı yapıyor diye sorarım. Araçlar mühendislere hitap etsin onlar kullanılsın diye mi yapılıyor acep? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın