Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402131 @Alperen G. nin önerisini dikkate alarak evladiyelik bir saat bakınıyordum kendime. Daha önce de dediğim gibi ben anlamam bu işten. İnternette dolanırken şu saat gözüme çarptı. Görsel olarak hoşuma gitti. Ne dersiniz? Fiyatı beni şu anda baya bi aşıyor. İlerleyen zamanlar içerisinde planlayabilirim belki. Ocak 24, 20179 yıl Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402132 [mention=1189]Alperen G.[/mention] nin önerisini dikkate alarak evladiyelik bir saat bakınıyordum kendime. Daha önce de dediğim gibi ben anlamam bu işten. İnternette dolanırken şu saat gözüme çarptı. Görsel olarak hoşuma gitti. Ne dersiniz? Fiyatı beni şu anda baya bi aşıyor. İlerleyen zamanlar içerisinde planlayabilirim belki. Tam benlik bu... Yok saat ileri yok geri uğraşmam [emoji4] Güzel saattir ama biraz gereksiz pahalı bence...Bu seri ilk çıktığında incelemiştim ama dediğim gibi gereksiz pahalı. Sadece GPS e para vermek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402139 Şimdi, Ahmet A. yazdı: @Süleyman Ünal Abi ne yaptın sen Ne yapmışım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402140 [mention=1189]Alperen G.[/mention] nin önerisini dikkate alarak evladiyelik bir saat bakınıyordum kendime. Daha önce de dediğim gibi ben anlamam bu işten. İnternette dolanırken şu saat gözüme çarptı. Görsel olarak hoşuma gitti. Ne dersiniz? Fiyatı beni şu anda baya bi aşıyor. İlerleyen zamanlar içerisinde planlayabilirim belki. Çol güzel ve şık bir saat.. Biraz irice kendileri.. Bileğiniz kaldırırsa nefis olur.. Camı anti reflection idi yanlış hatırlamıyorsam. Işığı yansıtmadığından cam yok gibi net bir görüş veriyor.. Makinesine zaten diyecek laf yok..Amma velakin, fiyatı biraz fazla.. Yani gereğinden fazla.. Verilmez mi verilir.. Gerçi bu saatin bir sürü modeli var farklı farklı fiyatlarda.. 5 bine de var 15bine de.. Ama görseldeki 7-8 bin civarındaydı diye hatırlıyorum. Saat piyasasında fiyat çok oynak.. Çok iyi araştırmak gerekiyor.. Özellikle İstanbul'da Sirkeci'deki saatçilerde ciddi indirim alınabiliyor. Misal bir avm'de indirimiyle filan 7500'e alacağınız saati Sirkeci'de 6000 civarına bulmak mümkün.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402149 Şimdi, Servet Ö. yazdı: NOT: Saat bir yatirim araci degildir! Bak şimdi gelen tepkiler üzerine şöyle bir hesap yaptım. Forum üyesi -yuvarlak hesap- 11.000 kişi var. Bunların 5000'ini ikna edip adam başı 1'er TL. alabilirsem ben bu saati haftaya Sirkeci'den alırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402150 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Bak şimdi gelen tepkiler üzerine şöyle bir hesap yaptım. Forum üyesi -yuvarlak hesap- 11.000 kişi var. Bunların 5000'ini ikna edip adam başı 1'er TL. alabilirsem ben bu saati haftaya Sirkeci'den alırım. 1 TL degilde, 1 Dolar al berber vegasa gidelim, orada saatle de isin olmaz hatta. Ha? Ne didin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402151 Şimdi, Servet Ö. yazdı: 1 TL degilde, 1 Dolar al berber vegasa gidelim, orada saatle de isin olmaz hatta. Ha? Ne didin? 1 dolar sakıncalı. İçeri atarlar nemelazım. O zaman Vegas'a gitmek için şunu yapıyoruz: Önce @Yakup Çağatay'ın forum hesabını hackliyoruz. Sonra onun adına herkesten bir defalığına 4 tl. para istiyoruz. "Yoksa forum kapanacak..." falan diye. Açtığımız bir hesap numarasını gönderiyoruz. O zaman belki gideriz. Ocak 24, 20179 yıl Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402152 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: 1 dolar sakıncalı. İçeri atarlar nemelazım. O zaman Vegas'a gitmek için şunu yapıyoruz: Önce @Yakup Çağatay'ın forum hesabını hackliyoruz. Sonra onun adına herkesten bir defalığına herkesten 4 tl. para istiyoruz. "Yoksa forum kapanacak..." falan diye. Açtığımız bir hesap numarasını gönderiyoruz. O zaman belki gideriz. Bu sene gidemem sanirim. Her turlu cikis yoluna sicak bakarim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402182 5 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: 1 dolar sakıncalı. İçeri atarlar nemelazım. O zaman Vegas'a gitmek için şunu yapıyoruz: Önce @Yakup Çağatay'ın forum hesabını hackliyoruz. Sonra onun adına herkesten bir defalığına 4 tl. para istiyoruz. "Yoksa forum kapanacak..." falan diye. Açtığımız bir hesap numarasını gönderiyoruz. O zaman belki gideriz. Öyle bir şey olacaksa hackleme canım, ben direkt atayım no prob. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402183 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Öyle bir şey olacaksa hackleme canım, ben direkt atayım no prob. Sen daha önce denedin mi yoksa, kimseden bir şey çıkmadı anlaşılan.Neyse kalsın ben napıyım elin Vegas'larında falan, hem @Servet Ö. beni orada kumara neyin alıştırır nemelazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402191 2 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Sen daha önce denedin mi yoksa, kimseden bir şey çıkmadı anlaşılan.Neyse kalsın ben napıyım elin Vegas'larında falan, hem @Servet Ö. beni orada kumara neyin alıştırır nemelazım. Ahahaha kumar olsa yine iyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20179 yıl comment_402192 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Ahahaha kumar olsa yine iyi Bi ürperdim şimdi. Neyse sormayayım en iyisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20179 yıl comment_402206 9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Öyle bir şey olacaksa hackleme canım, ben direkt atayım no prob. Geçmişte ceket parası mıydı takım elbise mi ne için konu açılmıştı Bir benzerini saat için açalım, donate please Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın