Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Zamanın Efendileri....

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende hiç yok bea 5 tl lik bile yok

Sen zaten bu saat konusunu çok yanlış anlamışın biz BEN10 li saatlerden bahsetmiyoz canım benim..... :kıhkıh:

• Yanıt 883
  • Görüntüleme 123,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Tevfik baba'dan bize özel

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Forumun mürekkep koklamayı sevenleri olduğu gibi saate takıntısı olanları da var. Ben mesela bu iptiladan kurtulamadım. Her seferinde bu son diyorum, ama nafile.    Son işgüzarlığı

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bu konu da biz moruklara kalmış görünüyor. @Tevfik Abi saat koyar da ben geri kalırsam çatlarım... Ama ben o kadar beyefendi olamadım, daha spo

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Sen zaten bu saat konusunu çok yanlış anlamışın biz BEN10 li saatlerden bahsetmiyoz canım benim..... :kıhkıh:

Şu an cevap verbilcek durumda değilim dua et :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

peki...fatiha okuyorum...Allah (c.c.) kabul etsin...amin...

Yanıtlama zamanı:

Ozancım hala saat arıyonmu sen...

yok abi para arıyorum :D

Bu saat 875tlydi, hem kineticin gerçek otomatik olmamasından, hem tam aklımdaki model olmamasından, hemde belki bi indirim daha gelir diye beklerken oda yalan oldu :D

http://www.kliksa.com/urun/seiko-premier-kinetic-perpetual-snp049p-erkek-kol-saati/902361828

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ozancım...şimdi bizim kullandığımız saatler belli...yani ikiye ayrılıyorlar gerçek saat üreticileri ve fashion markaların saatleri biliyoruz zaten  çoğunu...ve saat düşkünleri için saatin güzelliği değil mekaniği önemlidir bu konuda ikiye ayrılıyor insanlar benim gibi takarım havamı yaparımla...takarım içimi mutlu ederimci mekanikçiler.sekio bana kadranı hep karışık ve saatin çapı 40 mm olduğu için kasayla genişletirler yada algıda geniş durur benim koluma hiç uymuyor uyan modelleride ben sevmiyorum...ama hersitedeki ucuz etin yahnisi pahalı oluyor...genelde başka bir firma paralel ithalatla getirdiği için distiribütor garantiisi yada uluslararası garanti deniyor ama uzun süre (sizin ben ta........) lı cümlelere varan sorunlar yaşanmasına sebeb oluyor..bence türkiyede kendini kanıtlamış firmalardan 200 tl pahalı bile olsa herhangi bir sorun anında ilişkinize göre çok daha fazla yardım alabiliyorsunuz...

Siz safir cam ve swiss made bir şey aradığınızı şöylemiştiniz...bu konuda tissot saat fiyatları bence ucuz kaldı piyasadaki rakiplerine göre bakmanızı tavsiye ederim....Calvin Clein da swiss made yazar safir olan modelleri de vardir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sub Marine varken mi bunları düşünüyorsun..........

Yanıtlama zamanı:

Ozancım...şimdi bizim kullandığımız saatler belli...yani ikiye ayrılıyorlar gerçek saat üreticileri ve fashion markaların saatleri biliyoruz zaten  çoğunu...ve saat düşkünleri için saatin güzelliği değil mekaniği önemlidir bu konuda ikiye ayrılıyor insanlar benim gibi takarım havamı yaparımla...takarım içimi mutlu ederimci mekanikçiler.sekio bana kadranı hep karışık ve saatin çapı 40 mm olduğu için kasayla genişletirler yada algıda geniş durur benim koluma hiç uymuyor uyan modelleride ben sevmiyorum...ama hersitedeki ucuz etin yahnisi pahalı oluyor...genelde başka bir firma paralel ithalatla getirdiği için distiribütor garantiisi yada uluslararası garanti deniyor ama uzun süre (sizin ben ta........) lı cümlelere varan sorunlar yaşanmasına sebeb oluyor..bence türkiyede kendini kanıtlamış firmalardan 200 tl pahalı bile olsa herhangi bir sorun anında ilişkinize göre çok daha fazla yardım alabiliyorsunuz...

Siz safir cam ve swiss made bir şey aradığınızı şöylemiştiniz...bu konuda tissot saat fiyatları bence ucuz kaldı piyasadaki rakiplerine göre bakmanızı tavsiye ederim....Calvin Clein da swiss made yazar safir olan modelleri de vardir.

benim için hem görüntüsü hem mekaniği önemli abi :D şuan ki kriterlerim otomatik (veya kinetic), deri kayış, safir cam, saniye kolunun kronometre olmaması (bknz Cem abinin paylaştığı 920tl olan) :D

en son bunu düşündümde dediğim gibi para bulmam lazım :D

t41142333-00.jpg

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

@Tevfik,

İhtiyar bana bir saat alalım..Sadece şekli olsun..çalışmasa bile olur :) yaza 5-6 düğün var aksesuar olarak kullanıcam :)  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Tevfik,

İhtiyar bana bir saat alalım..Sadece şekli olsun..çalışmasa bile olur :) yaza 5-6 düğün var aksesuar olarak kullanıcam :)

Kesinlikle alalım evet...napıcaz biliyonmu Bandırma liman avm saatsaat te bütün markalara %70 indirim var...yani biraz kılcal çizik hafif renk solması cok hafif ama yani hem ucuza gelir hemde boss armani gibi markaların var ne dersin...cerrutide var...

Yanıtlama zamanı:

Kesinlikle alalım evet...napıcaz biliyonmu Bandırma liman avm saatsaat te bütün markalara %70 indirim var...yani biraz kılcal çizik hafif renk solması cok hafif ama yani hem ucuza gelir hemde boss armani gibi markaların var ne dersin...cerrutide var...

saat için bandırmaya mı gideyim? 

ekleme:balıkesir merkezde varmış mağazaları :)

Onur Sezgin tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.