Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201511 yıl Yazar comment_287793 Bende hiç yok bea 5 tl lik bile yok Sen zaten bu saat konusunu çok yanlış anlamışın biz BEN10 li saatlerden bahsetmiyoz canım benim..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201511 yıl comment_287794 Sen zaten bu saat konusunu çok yanlış anlamışın biz BEN10 li saatlerden bahsetmiyoz canım benim..... Şu an cevap verbilcek durumda değilim dua et Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201511 yıl Yazar comment_287795 peki...fatiha okuyorum...Allah (c.c.) kabul etsin...amin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201511 yıl comment_287801 Ozancım hala saat arıyonmu sen... yok abi para arıyorum Bu saat 875tlydi, hem kineticin gerçek otomatik olmamasından, hem tam aklımdaki model olmamasından, hemde belki bi indirim daha gelir diye beklerken oda yalan oldu http://www.kliksa.com/urun/seiko-premier-kinetic-perpetual-snp049p-erkek-kol-saati/902361828 Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201511 yıl comment_287818 beklerken oda yalan oldu Olsun bu var, hem daha şık http://www.kliksa.com/urun/seiko-premier-kinetic-perpetual-snp039p-erkek-kol-saati/902361819?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=retargeting_nf&cm_mmc=Criteo-_-CPC-_-Retargeting-_-Reg Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201511 yıl Yazar comment_287834 Ozancım...şimdi bizim kullandığımız saatler belli...yani ikiye ayrılıyorlar gerçek saat üreticileri ve fashion markaların saatleri biliyoruz zaten çoğunu...ve saat düşkünleri için saatin güzelliği değil mekaniği önemlidir bu konuda ikiye ayrılıyor insanlar benim gibi takarım havamı yaparımla...takarım içimi mutlu ederimci mekanikçiler.sekio bana kadranı hep karışık ve saatin çapı 40 mm olduğu için kasayla genişletirler yada algıda geniş durur benim koluma hiç uymuyor uyan modelleride ben sevmiyorum...ama hersitedeki ucuz etin yahnisi pahalı oluyor...genelde başka bir firma paralel ithalatla getirdiği için distiribütor garantiisi yada uluslararası garanti deniyor ama uzun süre (sizin ben ta........) lı cümlelere varan sorunlar yaşanmasına sebeb oluyor..bence türkiyede kendini kanıtlamış firmalardan 200 tl pahalı bile olsa herhangi bir sorun anında ilişkinize göre çok daha fazla yardım alabiliyorsunuz... Siz safir cam ve swiss made bir şey aradığınızı şöylemiştiniz...bu konuda tissot saat fiyatları bence ucuz kaldı piyasadaki rakiplerine göre bakmanızı tavsiye ederim....Calvin Clein da swiss made yazar safir olan modelleri de vardir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201511 yıl comment_287837 Ederi 920 TL, bağlantısı bende saklı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201511 yıl comment_287849 Para bulsam alacagim saat. Rengine karar veremedim henuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201511 yıl Yazar comment_287850 Sub Marine varken mi bunları düşünüyorsun.......... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201511 yıl comment_287851 Sub Marine varken mi bunları düşünüyorsun.......... Rolex normalde cok rüküş buldugum bir marka. Modellerini de hic begenmem. Sadece bu modeli sevdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201511 yıl comment_287857 Ozancım...şimdi bizim kullandığımız saatler belli...yani ikiye ayrılıyorlar gerçek saat üreticileri ve fashion markaların saatleri biliyoruz zaten çoğunu...ve saat düşkünleri için saatin güzelliği değil mekaniği önemlidir bu konuda ikiye ayrılıyor insanlar benim gibi takarım havamı yaparımla...takarım içimi mutlu ederimci mekanikçiler.sekio bana kadranı hep karışık ve saatin çapı 40 mm olduğu için kasayla genişletirler yada algıda geniş durur benim koluma hiç uymuyor uyan modelleride ben sevmiyorum...ama hersitedeki ucuz etin yahnisi pahalı oluyor...genelde başka bir firma paralel ithalatla getirdiği için distiribütor garantiisi yada uluslararası garanti deniyor ama uzun süre (sizin ben ta........) lı cümlelere varan sorunlar yaşanmasına sebeb oluyor..bence türkiyede kendini kanıtlamış firmalardan 200 tl pahalı bile olsa herhangi bir sorun anında ilişkinize göre çok daha fazla yardım alabiliyorsunuz... Siz safir cam ve swiss made bir şey aradığınızı şöylemiştiniz...bu konuda tissot saat fiyatları bence ucuz kaldı piyasadaki rakiplerine göre bakmanızı tavsiye ederim....Calvin Clein da swiss made yazar safir olan modelleri de vardir. benim için hem görüntüsü hem mekaniği önemli abi şuan ki kriterlerim otomatik (veya kinetic), deri kayış, safir cam, saniye kolunun kronometre olmaması (bknz Cem abinin paylaştığı 920tl olan) en son bunu düşündümde dediğim gibi para bulmam lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201511 yıl comment_294158 Cerruti 1881 swiss, bugün ki Tevfik buba kombinini tamamlayan saat Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201511 yıl comment_294394 @Tevfik, İhtiyar bana bir saat alalım..Sadece şekli olsun..çalışmasa bile olur yaza 5-6 düğün var aksesuar olarak kullanıcam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201511 yıl Yazar comment_294396 @Tevfik, İhtiyar bana bir saat alalım..Sadece şekli olsun..çalışmasa bile olur yaza 5-6 düğün var aksesuar olarak kullanıcam Kesinlikle alalım evet...napıcaz biliyonmu Bandırma liman avm saatsaat te bütün markalara %70 indirim var...yani biraz kılcal çizik hafif renk solması cok hafif ama yani hem ucuza gelir hemde boss armani gibi markaların var ne dersin...cerrutide var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201511 yıl comment_294397 Kesinlikle alalım evet...napıcaz biliyonmu Bandırma liman avm saatsaat te bütün markalara %70 indirim var...yani biraz kılcal çizik hafif renk solması cok hafif ama yani hem ucuza gelir hemde boss armani gibi markaların var ne dersin...cerrutide var... saat için bandırmaya mı gideyim? ekleme:balıkesir merkezde varmış mağazaları Mart 25, 201511 yıl Onur Sezgin tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın