Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Deri Anahtarlık Kılıfı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar...Anahtarlıklarımız, zaman içinde elimizin kirinden,terinden pislenir...Çizilir...Düşürürüz kırılır...Bazen düşürdüğümüz anahtar bize çok pahalı tamir masrafları çıkartır....2.Elde arabayı satarken temiz anahtarlığı olan araba isteriz....Bende anahtarlığımı korumak için şöyle bir anahtarlık yaptırttım....Orjinal gibi oldu....Eğer aranızda isteyen varsa yaptırtabilirim....Anahtar,arabaya giden ilk yoldur....Anahtarlarını korumak isteyenler bana sipariş versin...Şimdilik Siyah ve Kahverengi renk seçenekleri mevcut..1.Kalite deri....

thumb-230924.jpg

thumb-230923.jpg

thumb-230921.jpg

thumb-230919.jpg

Anahtarlıkta ince düşünülmüş bir ayrıntı da var...Çıtçıtın mtal kısmı anahtarınızı çizmesin diye içten bir koruma bandı mevcut...

thumb-230920.jpg

Anahtarları sustalı yada sustasız olanlar içinde imalat yaptırabilirim...Orjinal deri ve hiçbir yerde bu tür bir anahtar kılıfı yok...Çünkü anahtarın üzerindeki tuşlar görünsün diye o bölüm şeffaf plastikten yapıldı....

thumb-230924.jpg

• Yanıt 115
  • Görüntüleme 28,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• hiçde düşündüğünüz gibi satışda temiz olsun, müşteri kolay bulabileyim düşüncesi falan değil. insan malını eşyasını başkasına satarken güzel görünsün yada vb şeyler oluşsun diye değil kendi adına da b

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bora anahtarın olmak isterdim...

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Focus, sen hariç 300 bin kişide var diyorlar ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ooooooo Hayırlı Olsun...

Hele şükür :D:claps:

Evet...Özel el yapımı Yakup...Gerçekten harika oldu....Hatta ilk faydasını bugün eşime anahrı verirken bir anlık dalgınlıkla yere düşürmemde gördüm..Hiç bişii olmadı....Harika oldu.... ^_^

Yanıtlama zamanı:

Deri kılıf da güzel ama asıl o Focus yazısı dikkatimi çekti, onu nerden edinicez :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Deri kılıf da güzel ama asıl o Focus yazısı dikkatimi çekti, onu nerden edinicez :D

Onu edinemiceksin,çünkü lansman sırasında dağıtıldı ve bir daha da getirmediler....Araştırmalarım devam ediyor,ondan bulursam ondan da sizlere dağıtırım...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
thumb-230922.jpg
Yanıtlama zamanı:

Pazar günü belki kaybolur düşer bi yerde falan bizde ediniriz belli mi olur :D

Yanıtlama zamanı:

Deri kılıf da güzel ama asıl o Focus yazısı dikkatimi çekti, onu nerden edinicez :claps:

al bendende o kadar.. focus yazısı süper diğeri işime yaramaz :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus yazılı anahtarlığı bulmanız zor dediğim gibi....Ama anahtarlık kılıfı da çok kullanışlı ve ihtiyaç olan birşey....Anahtarlarınızı iyi korumanızı tavsiye ederim...Bundan 2-3 sene sonra bana hak vereceksiniz.....

Yanıtlama zamanı:

Resimleri göremesem de Bora Abi tavsiye ediyorsa mutlaka güzeldir..

1- Fiyatı ne kadar?

2- O Focus yazılı anahtarlardan Ocak ayında Ankara Tan Oto'dan hediye olarak almıştım. Aracı aldığınız bayilere sorabilirsiniz.. Bana 2 tane vermişlerdi. Biri bende birini de babama verdim..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Resimleri göremesem de Bora Abi tavsiye ediyorsa mutlaka güzeldir..

1- Fiyatı ne kadar?

2- O Focus yazılı anahtarlardan Ocak ayında Ankara Tan Oto'dan hediye olarak almıştım. Aracı aldığınız bayilere sorabilirsiniz.. Bana 2 tane vermişlerdi. Biri bende birini de babama verdim..

Alperen,ben herkese tavsiye ederim...Ben iki tane aldım,biri yedek anahtar için,diğeri asıl olan için..Gerçi yedek-asıl anahtar yok titanyumlarda,her ikisi de aynı ve 6 ayda bir değiştirilerek kullanılmasında fayda var....Tanesi 15 TL,Tanıtım fiyatı olaraktan....Gerçek deri olan ama başka markalara ait anahtarlıklar var,tanesini 35 TL. den satıyorlar....Focus için ben bulamadım hiçbir yerde,özel olarak yaptırttım....

Focus yazılı anantarlıktan ise yaptırtılabilir aslında,çokda öyle aman aman bişey diil..Fakat talep miktarı önemli..Eğer bolca isteyen varsa ücreti mukabilinde aynısından yaptırtabilirim.....

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel ve faydalı bir ürün olduğunu düşünmekle beraber, o kılıfa anahtarlığın şekli verilebilirdi diye düşünüyorum.

(Anahtar diyelim biz ona, anahtar olsun. )

Anahtarın halkalı olan kısmına doğru incelmesinden dolayı o bölgede kılıfta boşluk oluşmamış mı? Eğer böyle bir şey varsa bu beni çok rahatsız eder. Telefon kılıfı bile kullanamayan ben, sanıyorum böyle bir şeyi asla kullanamam.

Ama amacına kesinlikle hizmet eden bir ürün olmuş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.