Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Deri Anahtarlık Kılıfı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar deri kılıf alımları hala devam ediyor mu? anahtarlık işi tamam oldu da kılıf da çok kullanışlı ve gerekli duruyor :zha:

• 3 ay sonra...
  • Yanıt 115
  • Görüntüleme 28,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• hiçde düşündüğünüz gibi satışda temiz olsun, müşteri kolay bulabileyim düşüncesi falan değil. insan malını eşyasını başkasına satarken güzel görünsün yada vb şeyler oluşsun diye değil kendi adına da b

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bora anahtarın olmak isterdim...

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Focus, sen hariç 300 bin kişide var diyorlar ?

Yanıtlama zamanı:

deri kılıf alımları devam ediyorsa bend düşünüyorum

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

birde ben hortlatıyım konuyu kılıflar ve anahtarlıklar devam ediyor mu?

Egemen TOKSOY tarafından düzenlendi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Deri kiliflarin resimleri bile uçmuş .

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

biz şimdi bu kılıfları göremeyecekmiyiz :(

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Resimleri ben sildim,forumun altyapısına yük olmaması için..Zira kimse bu deri anahtarlık kılıfıyla ilgilenmedi,oysa gerçekten çok başarılı bir projeydi,elinizdeki anahtarlıklar kırılıp pislenip iğrenç hale hgelince göreceksiniz ne kadar hata yaptığınızı bu konuyla ilgilenmeyerek..Benim anahtarlar yepyeni duruyor..Kaç defa elimden düştü hüç bir şey olmadılar,ayrıca tertemizler..Temiz bir anahtarın aracın 2.el değerini ne kadar yükselttiğine inanamazsınıuz..Ama bizim Türk insanı böyle maalesef,arabanın boyasına bakarda mekanik parçalarının ve aksesuarının temiz ve sağlam olup olmadığına bakmaz....Konu halen açık olmasına rağmen bugüne kadar 10 kişi bile ilgilenmedi ne yazıkki....Sticker olunca yada focus yazısı hemen talep var ama....

Yanıtlama zamanı:
Resimleri ben sildim,forumun altyapısına yük olmaması için..Zira kimse bu deri anahtarlık kılıfıyla ilgilenmedi,oysa gerçekten çok başarılı bir projeydi,elinizdeki anahtarlıklar kırılıp pislenip iğrenç hale hgelince göreceksiniz ne kadar hata yaptığınızı bu konuyla ilgilenmeyerek..Benim anahtarlar yepyeni duruyor..Kaç defa elimden düştü hüç bir şey olmadılar,ayrıca tertemizler..Temiz bir anahtarın aracın 2.el değerini ne kadar yükselttiğine inanamazsınıuz..Ama bizim Türk insanı böyle maalesef,arabanın boyasına bakarda mekanik parçalarının ve aksesuarının temiz ve sağlam olup olmadığına bakmaz....Konu halen açık olmasına rağmen bugüne kadar 10 kişi bile ilgilenmedi ne yazıkki....Sticker olunca yada focus yazısı hemen talep var ama....

resimleri tekrar yükleme gibi bir imkanımız var mı bora bey. merak ettim en azından görmek isterim. kullanışlıysa 2 adet sipariş verebilirim...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
resimleri tekrar yükleme gibi bir imkanımız var mı bora bey. merak ettim en azından görmek isterim. kullanışlıysa 2 adet sipariş verebilirim...

Resimleri bir daha yüklerim ama akşama şu anda buradan yükleyemem bu pc de değil resimler....Akşam evden atarım...Bu arada sayı 20 den fazla olmadığı müddetçe sipariş veremiyoruz,vatandaş elle yapıyor,yani el yapımı özel ve gerçek deri olunca 3-5 tane işle uğraşmıyor kimse...Bana da numune diye yaptı fotolarını çekip koydum...Akşama görürsün....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

DERİ ANAHTARLIK KILIFI ŞÖYLE :

img0991ps.jpg

img0990x.jpg

img0988zo.jpg

Anahtarlığın sustalı olması halinde de ona göre bir kılıf yaptırtabilirim...Ancak siparişlerin sayısı az kalıyor maalesef..Oysa her şehirden sipariş alabilirim,herkese yollayabilirim buradan...Fakat bu işi önemsemiyor insanlar....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.