Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201214 yıl comment_78159 arkadaşlar deri kılıf alımları hala devam ediyor mu? anahtarlık işi tamam oldu da kılıf da çok kullanışlı ve gerekli duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 201213 yıl comment_113442 deri kılıf alımları devam ediyorsa bend düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201213 yıl comment_117398 birde ben hortlatıyım konuyu kılıflar ve anahtarlıklar devam ediyor mu? Eylül 6, 201213 yıl Egemen TOKSOY tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201213 yıl comment_119958 Türk sitelerine upload etmemeyi hep öneririm..Yine bir örneği yaşanıyor, şaşırmıyoruz hiç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201313 yıl Yazar comment_147212 Resimleri ben sildim,forumun altyapısına yük olmaması için..Zira kimse bu deri anahtarlık kılıfıyla ilgilenmedi,oysa gerçekten çok başarılı bir projeydi,elinizdeki anahtarlıklar kırılıp pislenip iğrenç hale hgelince göreceksiniz ne kadar hata yaptığınızı bu konuyla ilgilenmeyerek..Benim anahtarlar yepyeni duruyor..Kaç defa elimden düştü hüç bir şey olmadılar,ayrıca tertemizler..Temiz bir anahtarın aracın 2.el değerini ne kadar yükselttiğine inanamazsınıuz..Ama bizim Türk insanı böyle maalesef,arabanın boyasına bakarda mekanik parçalarının ve aksesuarının temiz ve sağlam olup olmadığına bakmaz....Konu halen açık olmasına rağmen bugüne kadar 10 kişi bile ilgilenmedi ne yazıkki....Sticker olunca yada focus yazısı hemen talep var ama.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201313 yıl comment_147218 Resimleri ben sildim,forumun altyapısına yük olmaması için..Zira kimse bu deri anahtarlık kılıfıyla ilgilenmedi,oysa gerçekten çok başarılı bir projeydi,elinizdeki anahtarlıklar kırılıp pislenip iğrenç hale hgelince göreceksiniz ne kadar hata yaptığınızı bu konuyla ilgilenmeyerek..Benim anahtarlar yepyeni duruyor..Kaç defa elimden düştü hüç bir şey olmadılar,ayrıca tertemizler..Temiz bir anahtarın aracın 2.el değerini ne kadar yükselttiğine inanamazsınıuz..Ama bizim Türk insanı böyle maalesef,arabanın boyasına bakarda mekanik parçalarının ve aksesuarının temiz ve sağlam olup olmadığına bakmaz....Konu halen açık olmasına rağmen bugüne kadar 10 kişi bile ilgilenmedi ne yazıkki....Sticker olunca yada focus yazısı hemen talep var ama.... resimleri tekrar yükleme gibi bir imkanımız var mı bora bey. merak ettim en azından görmek isterim. kullanışlıysa 2 adet sipariş verebilirim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201313 yıl Yazar comment_147225 resimleri tekrar yükleme gibi bir imkanımız var mı bora bey. merak ettim en azından görmek isterim. kullanışlıysa 2 adet sipariş verebilirim... Resimleri bir daha yüklerim ama akşama şu anda buradan yükleyemem bu pc de değil resimler....Akşam evden atarım...Bu arada sayı 20 den fazla olmadığı müddetçe sipariş veremiyoruz,vatandaş elle yapıyor,yani el yapımı özel ve gerçek deri olunca 3-5 tane işle uğraşmıyor kimse...Bana da numune diye yaptı fotolarını çekip koydum...Akşama görürsün.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201313 yıl comment_147300 fiyatına göre 2 tanede ben alabilirim tekrardan liste yapmayı denesekmi Bora abi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201313 yıl comment_147315 Daha beter olmadan bana da bir tane lazım. Düşürmeden etmeden nasıl bu kadar aşındırdım bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201313 yıl Yazar comment_147324 DERİ ANAHTARLIK KILIFI ŞÖYLE : Anahtarlığın sustalı olması halinde de ona göre bir kılıf yaptırtabilirim...Ancak siparişlerin sayısı az kalıyor maalesef..Oysa her şehirden sipariş alabilirim,herkese yollayabilirim buradan...Fakat bu işi önemsemiyor insanlar.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl comment_147664 En az kaç tane olması lazım abi? Bana sustalı lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201313 yıl comment_147667 Daha beter olmadan bana da bir tane lazım. Düşürmeden etmeden nasıl bu kadar aşındırdım bilmiyorum. Hayyy masallah, mertcan sen naaptin ya? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın