Ayhan Ayaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 arkadaşlar deri kılıf alımları hala devam ediyor mu? anahtarlık işi tamam oldu da kılıf da çok kullanışlı ve gerekli duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yakup karaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 deri kılıf alımları devam ediyorsa bend düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 (düzenlendi) birde ben hortlatıyım konuyu kılıflar ve anahtarlıklar devam ediyor mu? Eylül 6, 2012 Egemen TOKSOY tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Deri kiliflarin resimleri bile uçmuş . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Türk sitelerine upload etmemeyi hep öneririm..Yine bir örneği yaşanıyor, şaşırmıyoruz hiç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yalçın Oruç Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 biz şimdi bu kılıfları göremeyecekmiyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Resimleri ben sildim,forumun altyapısına yük olmaması için..Zira kimse bu deri anahtarlık kılıfıyla ilgilenmedi,oysa gerçekten çok başarılı bir projeydi,elinizdeki anahtarlıklar kırılıp pislenip iğrenç hale hgelince göreceksiniz ne kadar hata yaptığınızı bu konuyla ilgilenmeyerek..Benim anahtarlar yepyeni duruyor..Kaç defa elimden düştü hüç bir şey olmadılar,ayrıca tertemizler..Temiz bir anahtarın aracın 2.el değerini ne kadar yükselttiğine inanamazsınıuz..Ama bizim Türk insanı böyle maalesef,arabanın boyasına bakarda mekanik parçalarının ve aksesuarının temiz ve sağlam olup olmadığına bakmaz....Konu halen açık olmasına rağmen bugüne kadar 10 kişi bile ilgilenmedi ne yazıkki....Sticker olunca yada focus yazısı hemen talep var ama.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yalçın Oruç Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Resimleri ben sildim,forumun altyapısına yük olmaması için..Zira kimse bu deri anahtarlık kılıfıyla ilgilenmedi,oysa gerçekten çok başarılı bir projeydi,elinizdeki anahtarlıklar kırılıp pislenip iğrenç hale hgelince göreceksiniz ne kadar hata yaptığınızı bu konuyla ilgilenmeyerek..Benim anahtarlar yepyeni duruyor..Kaç defa elimden düştü hüç bir şey olmadılar,ayrıca tertemizler..Temiz bir anahtarın aracın 2.el değerini ne kadar yükselttiğine inanamazsınıuz..Ama bizim Türk insanı böyle maalesef,arabanın boyasına bakarda mekanik parçalarının ve aksesuarının temiz ve sağlam olup olmadığına bakmaz....Konu halen açık olmasına rağmen bugüne kadar 10 kişi bile ilgilenmedi ne yazıkki....Sticker olunca yada focus yazısı hemen talep var ama.... resimleri tekrar yükleme gibi bir imkanımız var mı bora bey. merak ettim en azından görmek isterim. kullanışlıysa 2 adet sipariş verebilirim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 resimleri tekrar yükleme gibi bir imkanımız var mı bora bey. merak ettim en azından görmek isterim. kullanışlıysa 2 adet sipariş verebilirim... Resimleri bir daha yüklerim ama akşama şu anda buradan yükleyemem bu pc de değil resimler....Akşam evden atarım...Bu arada sayı 20 den fazla olmadığı müddetçe sipariş veremiyoruz,vatandaş elle yapıyor,yani el yapımı özel ve gerçek deri olunca 3-5 tane işle uğraşmıyor kimse...Bana da numune diye yaptı fotolarını çekip koydum...Akşama görürsün.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 fiyatına göre 2 tanede ben alabilirim tekrardan liste yapmayı denesekmi Bora abi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Daha beter olmadan bana da bir tane lazım. Düşürmeden etmeden nasıl bu kadar aşındırdım bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 DERİ ANAHTARLIK KILIFI ŞÖYLE : Anahtarlığın sustalı olması halinde de ona göre bir kılıf yaptırtabilirim...Ancak siparişlerin sayısı az kalıyor maalesef..Oysa her şehirden sipariş alabilirim,herkese yollayabilirim buradan...Fakat bu işi önemsemiyor insanlar.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 En az kaç tane olması lazım abi? Bana sustalı lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Bende bir sustalı alabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Daha beter olmadan bana da bir tane lazım. Düşürmeden etmeden nasıl bu kadar aşındırdım bilmiyorum. Hayyy masallah, mertcan sen naaptin ya? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap