Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65089 Nayynnn Üreticiye bağlı bu... ja volll... üreticilerin çoğu 95 öneriyor bebişim.. onuğüçün öyle dedim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65091 Yakup dün gece çok Alman baş yapıtı izlemiş VHS spec Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65221 Yakup dün gece çok Alman baş yapıtı izlemiş VHS spec Biz etiketi keçeli kalemle çızdırılmış Betamaxcıyız kardeşşş Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65236 Cem bey sizin tavsiye edeceğiniz benzin hangisi peki? Dizelde Shell in üst devir performansı, P.O. nun ekonomisi/sessizliği biraz daha iyi gibi gelirdi, benzinde fark daha az gibi.. Konuyu dağıtmamak adına cevap geç de olsa gelsin... Bence benzin önemli değil benzinci önemli, yani bildik güvendik bir istasyon olduktan sonra istediğinizden alın. Söz gelimi bizim burada çok temiz çalışan ve çok iyi hizmet veren bir Opet var, eve de yakın hep oradan alıyorum, hiç de sorun yaşamadım. Yol üstünde başka bir Opet var; bir keresinde ısrarla mazot koymaya kalktı eleman, hayvansal bir içgüdü ile pompanın ağzını yerleştirmeye çalıştı, neyse ki bütün çabasına rağmen alttaki kapağı açacak kadar ittiremediği için 2-3 litre mazotu kapaktan dışarı taşırdı. O da Opet, bu da Opet...! Açıkcası yakıt kalitesindeki nüansları hissedecek kadar duyarlı değilim bu konuda! Nisan 17, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65239 Birde sanırım bu katkılı katkısız meselesine sadece ben takılıyorum Merhaba, ben konunun biraz içinde olan biri olarak, gönül rahatlığı ile katkısız euro dizel alın derim.Bu arada euro dizel kalitesi dünya standartlarının üzerinde bilginize. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65243 Peki şehir efsanesi şeklinde söylenen kardeşim aslında 97'ye gerek yok ama bizim yakıtlar kaliteli değil 97 al zaten ancak 95 oktana karşılık gelir söylemi ? Açıkçası üçkağıt yapmayan bayilerde yakıt kalitesinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Konuya açılım gelsin diye yazdım. Şehir efsanesi uydurma 95 oktan yeterli bir yakıttır.Hemen hemen bütün yakıt istasyonlarınında kalitesi birbirine yakındır.İstasyonlar EPDK tarafından sürekli denetleniyor bundan dolayı hile yapmaları çok zor.Ama benim önerim sürümü fazla olan istasyondan yakıt almanız.Not:Deponuzda uzun süre bekleyecek kadar yakıt almayın depoya zara verirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65389 Bu işin imalatını yapıyorum ben, kime anlatıyorsun sen.. alla allaa ne o lem kaçak benzin işinemi girdin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65403 Konuyu dağıtmamak adına cevap geç de olsa gelsin... Bence benzin önemli değil benzinci önemli, yani bildik güvendik bir istasyon olduktan sonra istediğinizden alın. Söz gelimi bizim burada çok temiz çalışan ve çok iyi hizmet veren bir Opet var, eve de yakın hep oradan alıyorum, hiç de sorun yaşamadım. Yol üstünde başka bir Opet var; bir keresinde ısrarla mazot koymaya kalktı eleman, hayvansal bir içgüdü ile pompanın ağzını yerleştirmeye çalıştı, neyse ki bütün çabasına rağmen alttaki kapağı açacak kadar ittiremediği için 2-3 litre mazotu kapaktan dışarı taşırdı. O da Opet, bu da Opet...! Açıkcası yakıt kalitesindeki nüansları hissedecek kadar duyarlı değilim bu konuda! Teşekkür ederim, buradaki istasyon sahiplerinin ticari ahlak anlayışları arasında uçurumlar var ve ben de seçimlerimi buna göre yapıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65408 ne o lem kaçak benzin işinemi girdin. Aynen Batum-Turkey arası çalışıyoruz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın