Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

95 oktan mı, 97 oktan mı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

:kıhkıh:

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 15,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Abi arabadan performans istiyorsan yapman gereken şey aşağıdaki gibidir

• 1 kez Shell'den aldım, onun dışında hep PO'dan alıyorum.. Benzin tabi benimkisi, siz fakirler gibi mazotlu araç kullanmıyorum

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Ogün de gider >1000Nm lik bir turbo dizel alır Alperen de gider F16 alır sonra.. (Ogüüün nasıl geçtim amaaa GÜÜÜMMM)

Yanıtlama zamanı:

Yakup dün gece çok Alman baş yapıtı izlemiş :)

VHS spec :P

Biz etiketi keçeli kalemle çızdırılmış Betamaxcıyız kardeşşş :(

Yanıtlama zamanı:

Cem bey sizin tavsiye edeceğiniz benzin hangisi peki?

Dizelde Shell in üst devir performansı, P.O. nun ekonomisi/sessizliği biraz daha iyi gibi gelirdi, benzinde fark daha az gibi..

Konuyu dağıtmamak adına cevap geç de olsa gelsin...

Bence benzin önemli değil benzinci önemli, yani bildik güvendik bir istasyon olduktan sonra istediğinizden alın.

Söz gelimi bizim burada çok temiz çalışan ve çok iyi hizmet veren bir Opet var, eve de yakın hep oradan alıyorum, hiç de sorun yaşamadım.

Yol üstünde başka bir Opet var; bir keresinde ısrarla mazot koymaya kalktı eleman, hayvansal bir içgüdü ile pompanın ağzını yerleştirmeye çalıştı, neyse ki bütün çabasına rağmen alttaki kapağı açacak kadar ittiremediği için 2-3 litre mazotu kapaktan dışarı taşırdı. O da Opet, bu da Opet...!

Açıkcası yakıt kalitesindeki nüansları hissedecek kadar duyarlı değilim bu konuda!

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Birde sanırım bu katkılı katkısız meselesine sadece ben takılıyorum :)

Merhaba, ben konunun biraz içinde olan biri olarak, gönül rahatlığı ile katkısız euro dizel alın derim.Bu arada euro dizel kalitesi dünya standartlarının üzerinde bilginize.
Yanıtlama zamanı:

Peki şehir efsanesi şeklinde söylenen kardeşim aslında 97'ye gerek yok ama bizim yakıtlar kaliteli değil 97 al zaten ancak 95 oktana karşılık gelir söylemi ?

Açıkçası üçkağıt yapmayan bayilerde yakıt kalitesinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Konuya açılım gelsin diye yazdım. :)

Şehir efsanesi uydurma 95 oktan yeterli bir yakıttır.Hemen hemen bütün yakıt istasyonlarınında kalitesi birbirine yakındır.İstasyonlar EPDK tarafından sürekli denetleniyor bundan dolayı hile yapmaları çok zor.Ama benim önerim sürümü fazla olan istasyondan yakıt almanız.Not:Deponuzda uzun süre bekleyecek kadar yakıt almayın depoya zara verirsiniz.
Yanıtlama zamanı:

Bu işin imalatını yapıyorum ben, kime anlatıyorsun sen.. alla allaa :)

ne o lem kaçak benzin işinemi girdin. :P
Yanıtlama zamanı:

Konuyu dağıtmamak adına cevap geç de olsa gelsin...

Bence benzin önemli değil benzinci önemli, yani bildik güvendik bir istasyon olduktan sonra istediğinizden alın.

Söz gelimi bizim burada çok temiz çalışan ve çok iyi hizmet veren bir Opet var, eve de yakın hep oradan alıyorum, hiç de sorun yaşamadım.

Yol üstünde başka bir Opet var; bir keresinde ısrarla mazot koymaya kalktı eleman, hayvansal bir içgüdü ile pompanın ağzını yerleştirmeye çalıştı, neyse ki bütün çabasına rağmen alttaki kapağı açacak kadar ittiremediği için 2-3 litre mazotu kapaktan dışarı taşırdı. O da Opet, bu da Opet...!

Açıkcası yakıt kalitesindeki nüansları hissedecek kadar duyarlı değilim bu konuda!

Teşekkür ederim, buradaki istasyon sahiplerinin ticari ahlak anlayışları arasında uçurumlar var ve ben de seçimlerimi buna göre yapıyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.