Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79599 En çok yakıştırdığım renk; İngiltere Ford sitesinde yazdığı gibi " Panther Black" Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80547 Hardal sarı kullanıyorum. Mutluyum. ( Düne kadar öyleydi ama şirketin önünde park halindeki aracıma malesef çarptılar . Sürücü kapısı değişecek.10 gün arabamdan ayrı kalcam. Daha 600 km deydi ( ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80617 Hardal sarı kullanıyorum. Mutluyum. ( Düne kadar öyleydi ama şirketin önünde park halindeki aracıma malesef çarptılar . Sürücü kapısı değişecek.10 gün arabamdan ayrı kalcam. Daha 600 km deydi ( ) Alper geçmiş olsun.....Ne denebilir ki...Allah beterinden korusun.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80638 Kullanmayacağım bir renk hani sağlam indirim yapsalar almam dediğim SİYAH......Ama gel gör ki.....eşim yine siyah renk te ısrarcı bu yüzden araç alış işini gönülsüz yürütüyorum.....Siyah çirkin değil yanlızca çok ama çok kullanışsız...daha oto yıkamada teslim aşamasında bile toz belli ediyor..... Abi geçen sene, uygun fiyatada vermelerine rağmen style+plus hb tdci yi, siyah olduğu için almadım. Kullanımı bakımı zor diye Hardal sarı kullanıyorum. Mutluyum. ( Düne kadar öyleydi ama şirketin önünde park halindeki aracıma malesef çarptılar . Sürücü kapısı değişecek.10 gün arabamdan ayrı kalcam. Daha 600 km deydi ( ) Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Benim hoşuma gidiyor hardal sarısı. Daha öncede belirtmiştim bunu. Ama almak cesaret ister, tebrik ediyorum sizi bu açıdan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85169 ben kül kahverengi aracı çok beğenmiştim. almak için çok uğraştım ama satış temsilcisi arkadaş Türkiye'de 5 tane görüyorum şu anda, onu getirtmek en az iki hafta sürer biz en iyisi size beyaz verelim demişti. ben de acelem olduğu için tamam demiştim. sağolsun otokoç beyaz aracı da 2 haftada teslim edebildi. ama beyaz aracımı da seviyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201214 yıl comment_118779 metalik panter siyahı bence benim aracımın rengi zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201214 yıl comment_118780 metalik panter siyahı bence benim aracımın rengi zaten Kubilay beyin aracını, benim arabam bölümünde henüz göremedik değil mi arkadaşlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201214 yıl comment_118782 Kubilay beyin aracını, benim arabam bölümünde henüz göremedik değil mi arkadaşlar haklısınız yakın zamanda yüklerim fotoları Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201214 yıl comment_118784 haklısınız yakın zamanda yüklerim fotoları Ben siyah çok seviyorum oh birde sedan, güzel çekimler ile göz kamaşır Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201214 yıl comment_118787 Ben siyah çok seviyorum oh birde sedan, güzel çekimler ile göz kamaşır tamamdır çağatay bey acele edip yıkatıp güzel çekimler yapmaya çalışırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201214 yıl comment_118796 kahverengi de güzel bir renk focusa çok yakışıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201214 yıl comment_118803 benim arabanın rengi diye söylemiyorum çok değişik , ışıkta morlar maviler griler renk değiştiriyor ... Yada bana öyle geliyor .... İsteksiz olarak aldığım renk sonradan hoşuma gitmeye başladı , ama koyu kahvede baya iyi duruyor ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın