Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burak Y.

Üye
  • Toplam İleti

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

Burak Y. tarafından yazılan her şey

  1. ben de acaba alt taraftaki siyahı genişletsem mi diyordum, mevcut hâlinden de kötü olur gibi geldi.
  2. Fringe Game of Thrones Leverage Lost True Blood The Newsroom (CNBC-E'de reklamları dönüyor şu sıralar) Leyla ile Mecnun Behzat Ç.
  3. ben de haftasonu yaptığım basit uygulamaya ait fotoları yüklüyorum. garaj karanlık olduğu için fotolar çok iyi değil gibi.
  4. ben de az önce siyah siparişi verdim. ilk etapta yan aynaları siyaha çevireceğim. belki sonrasında orijinal spoilerı siyaha çeviririm. Aracın orijinalinde Siyah-Beyaz uyumu güzel olmuş zaten belki biraz daha siyah kötü görünmez.
  5. kesinlikle katılıyorum, aldıktan 1 hafta sonra ilk yıkama için sonax'a götürdüğümde abi bunda boya koruma olduğuna emin misin demişlerdi.
  6. 3-4 saniyede ısrarcıyım , çünkü o sırada araba neden gitmiyor hadi biraz daha gaz vereyim, tamamen durayım araba durur pozisyona geçsin oradan gücünü alıp kalksın, yok olur mu koskoca powershift şanzıman kavraması lazım biraz daha bekleyeyim gibi şeyleri düşündüm. arkamda araç olmaması sebebiyle biraz rahattım, olsaydı daha panik olabilirdim. dediğiniz gibi bir daha deneyeceğim, bilgi veririm
  7. yeni başlık açsam mı bilemedim, buradan devam edeyim. (aracım powershift) cumartesi çamlıcada ara sokaklardan tepeye çıkıyordum, aracım 2. viteste güzelce çıkıyordu. ta ki, öndeki aracın dik yokuşta hız kesmesi ve akabinde benim de hız kesmeme kadar. ben hızımı azaltınca (gaz kesmeden) doğal olarak aracımın 1. vitese geçip çıkışa devam etmesini bekliyordum fakat bunun yerine araç olduğu yerde kaldı, ve 3-4 saniye boyunca yer çekimsiz ortamdaymışız gibi bir boşluk hissiyle etrafa bakakaldım. gazı biraz artırmama rağmen araç tepki vermedi. sonrasında tahmin ediyorum beyinden çatır çutur bir ses geldi ve araç tekrar harekete geçti. - ya bu şanzımanın çalışma mantığı böyle ve ben böyle kullanmaya devam edeceğim? - ya da araçta sıkıntı var?
  8. Ben de bugün yaşadığım bir sıkıntıyı paylaşayım. öğle saatlerinde (güneşin tepede olduğu) vites kolunun etrafındaki ve orta konsoldaki parlak plastik güneş ışığını ayna gibi sürücüye rahatsız edici derecede yansıtıyor. plastikleri sökmek dışında ne çözüm bulabilirim bilemedim.
  9. teşekkürler bilgi için. himpeksi aradım, şu anda ellerinde olmadığını 1 ay sonra geleceğini söylediler. sanırım servisten alacağım.
  10. Aracı aldığım servis herşey dâhil 620 TL fiyat verdi. Fakat parçayla ilgili gönderdiği ekran görüntüsüne göre sanki yapıştırma oluyormuş gibi. Ne dersiniz, takma - yapıştırma çok farkeder mi? Bana sanki takma - yapıştırma parçalar arasında fark varmış gibi geldi. Takma eskisini çıkarıp taktığın için daha büyükmüş gibi.
  11. ben alalı 20 gün oldu; satış temsilcisine özellikle sordum sony müzik sistemi ne zaman gelir diye. kulakları çınlasın, "yaa o da gelir zamanla, bu işler yavaş yavaş" demişti. şu anda ne kadar kötü bir hizmet aldığımı bir kez daha anladım. ama arabamı seviyorum.
  12. sağ alttaki "E1"in üzerindeki V tahminimce
  13. aynen öyle, çizime de baktım. direksiyon ve sol taraftaki kumandalar
  14. bende direksiyon ve direksiyonun sol kolundaki kumandalar görünüyor. ben de onu göstermesinin özel bir nedeni var mı diye soracaktım. fotolayınca buraya koyarım.
  15. ben de spoiler taktırmayı planlıyorum. Adana Otokoç'u aradığımda bir tane var elimizde ama hb mi sedan mı bilemiyorum dedi ve 621 TL fiyat verdi. az önce otokoç taşdelen'i aradım, biz aksesuar satmıyoruz dedi, siz şube olarak mı satmıyorsunuz diye sorduğumda "hayır otokoçun hiçbir şubesinde satılmaz" cevabını aldım sözün bittiği yerdeyim otokoç için.
  16. ben bir şey farkettim; üst geçit altlarından geçerken bat-çıklardan geçerken otomatik far devreye girmiyor veya tam buralardan çıkacakken devreye giriyor. yanımdaki önümdeki araçların otomatik farları yanarken ben biraz boynumu büküyorum benim algıda da sorun olabilir, ya da çalışma mekanizması böyledir, ya da bir yerden hassasiyet ayarı vardır; bilemedim
  17. ben aracı alırken oldukça sıkıntı çektirmişlerdi bana, o yüzden biraz mahcuplar bana karşı. ilk fırsatta satış danışmanımı arayıp bu durumu bildireceğim bakalım bana ne cevap verecekler.
  18. ben kül kahverengi aracı çok beğenmiştim. almak için çok uğraştım ama satış temsilcisi arkadaş Türkiye'de 5 tane görüyorum şu anda, onu getirtmek en az iki hafta sürer biz en iyisi size beyaz verelim demişti. ben de acelem olduğu için tamam demiştim. sağolsun otokoç beyaz aracı da 2 haftada teslim edebildi. ama beyaz aracımı da seviyorum.
  19. Ben aracımı 1 haziranda almıştım. Dün mesajın üzerine denedim, ve sesle ilgili sorunun benim aracımda da olduğunu farkettim. Yani bir düzeltme yapmamışlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.