Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86472 Merhaba,focus 3 de kontagı calıstırma konumuna getirdiğimde yol bilgisayarında en son kalan bilgilendirme modu(anlık yakıt tüketimi,km vb.) ekrana gelmeden önce garip bir şekil çıkıyor ve kaybolup hemen ardından bilgilendirme menüsünde hangi mod etkinse o ortaya çıkıyor.o garip şeklin ne oldugunu anlayamadım,sanki mini bir harita gibi,hatta ben ilk gördüğümde bunun navigasyonu varmış ama ne acayip demiştim:) ne oldugunu bilen var mı acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86477 bende direksiyon ve direksiyonun sol kolundaki kumandalar görünüyor. ben de onu göstermesinin özel bir nedeni var mı diye soracaktım. fotolayınca buraya koyarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86479 bende direksiyon ve direksiyonun sol kolundaki kumandalar görünüyor. ben de onu göstermesinin özel bir nedeni var mı diye soracaktım. fotolayınca buraya koyarım. Yok yok o öylesine , renk olsun diye .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86480 bende direksiyon ve direksiyonun sol kolundaki kumandalar görünüyor. ben de onu göstermesinin özel bir nedeni var mı diye soracaktım. fotolayınca buraya koyarım. Yol bilgisayarına kumanda eden düğmelerin nerede olduğunu gösteriyor alsında. Diğer harita benim hiç dikkatimi çekmedi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86481 Yok yok o öylesine , renk olsun diye .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86484 paint ten öyle kabataslak çizip resim olarak kaydettım fakat buraya nasıl yüklüyorduk:( Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86486 paint ten öyle kabataslak çizip resim olarak kaydettım fakat buraya nasıl yüklüyorduk:( Bknz imza Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86487 onu denedim fakat üyelik falan istedi ben bi yere yükledim küçük bi foto zaten paintten.. http://www.upload.gen.tr/d_x.php/www/3erkf6of/Ads__z.png.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86488 bu şimdi direksiyon mu oluyo:),ne amacla:)cok sacma geldı bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86490 resmi gördüğümde hiç anlam verememiştim,direksiyon resmi olarak da hiç düşünmemiştim.sanki bi noktayı gösteren dandik kötü çizilmiş bi haritaya benzetmiştim.sonuc olarak bi işlevi yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86491 burak bey sizde çıkan resim benim yüklediğim resimle aynı dimi bi bakabilir misiniz link ten Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86499 burak bey sizde çıkan resim benim yüklediğim resimle aynı dimi bi bakabilir misiniz link ten ) Bu harita değil, direksiyon. Bende diyorum ne haritası bende niye yok diyorum. Dediğim gibi. Hangi tuşlar ile kumanda edeceğinizi gösterir meşhur haritamız Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86506 ben de ilk gördüğümde haritaya benzetmiştim ama denildiği üzere, direksiyonun sol tarafını gösteriyor.. bilgi ekranını oradaki düğmeler kontrol ediyor haberin olsun manasında.. tabi monochrome ekran olunca böyle sıkıntılar yaşanıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86511 hesap makinesi ekranı daha iyi bence bundan,deselerdi verirdik 500 lira daha,dogru düzgün renkli büyük bi ekran koyarlardı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın