Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

En Güzel Focus 3 Rengi ?

Featured Replies

• Yanıt 289
  • Görüntüleme 62k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bu da benimki ; Sarı Çizmeli Mehmet  Ağa    

• Mert Erçetin
    Mert Erçetin

Beyaz diyorum beyaz diyenlerin hepsine katılıyorum. Beyaz inci

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

benim arabanın rengi diye söylemiyorum çok değişik , ışıkta morlar maviler griler renk değiştiriyor ... Yada bana öyle geliyor .... İsteksiz olarak aldığım renk sonradan hoşuma gitmeye başladı , ama

Yanıtlama zamanı:

yok h&r 3.5mm taktırmıştım , Yanlız jant lastik fantazi ürünü , öyle bir jant yok , photoshopla orjinal jantları büyülttüm :) keşke olsa orjinal titnaium jantlarının 18 inch leri :) çok güzel jant ama çok ufak :)

Yanıtlama zamanı:

Gümüş gri hastasıyım fakat son zamanlarda aykırı renkler çok satılıyor. Ama halen siyah ve kırmızı gibi renkle genel olarak alıcının gözünde 2.planda kalıyor. Tamamen benim gözlemim tabi ki :)

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

ekim üretimi ile birlikte BALKOPUGU KHV+BEJ KUMAS eklenmiştir.

Yanıtlama zamanı:

Fotoğraf?

Şık durur tahmin ediyorum. Megane 3 lerde öyle bir renk var beğeniyorum.

henüz fotograf yok ama

B-MAX İN lansman rengi olarak gozunuzde canlandırabılırsınız

Yanıtlama zamanı:

renault fluence de bi lacivert var deme kardeşim yok böle bişi...

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hardal Sarısı bir style gördüm geçenlerde Cepa Otoparkında...Fena durmuyordu...Focus 3 spor tipli bir otomobil,eski focuslar gibi ağır abi görünümü yok,o yüzden hareketli ve canlı renkler daha güzel duruyor....İşte fotolar...

img0166d.jpg

img0165ht.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hardal Sarısı bir style gördüm geçenlerde Cepa Otoparkında...Fena durmuyordu...Focus 3 spor tipli bir otomobil,eski focuslar gibi ağır abi görünümü yok,o yüzden hareketli ve canlı renkler daha güzel duruyor....İşte fotolar...

img0166d.jpg

img0165ht.jpg

kesin benimkidir.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

en yakışanı şeker kırmızıdır bence.. geçen showroomde için geçe geçe baktım :D ondan sonra siyah gelir bence nitekim bende siyah aldım.. bakımı zorlamasa bari

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

ben ellerinde başka renk kalmadığı için şeker kırmızı aldım showroomda gözüme fena görünmedi arabayı aldım ordaki renkle alakası yok gibi bildiğin bordo gibi görünüyor hiç içime sinmedi sizde aynı şeyi yaşıyomusunuz bora bey birde başka problem aracı 13 ocakta teslim aldım park sensörünü siyah takacaklardı boyanmasını istedim hala boyayacaklar renk çok zor bi renkmiş kolay bulunmuyomuş 7 farklı renk karışımından yapılıyomuş falan filan sürtme yada çizikde servisde daha fazla yatacağa benziyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.