H. Cenk Yanıtlama zamanı: 5 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 5 saat önce (düzenlendi) Legacy kasa (eski) Tesla en iyisi. Rejen ayarı falan yok. Hep aynı seviyede bam bam bam 😄 . . . . Volvoyu satıp üstüne 3-5 ekleyip 2024 EQB alma niyetim var. İtirazı olan var mı ? Bildik bir sorunu falan var mı ? 5 saat önce H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: 3 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 3 saat önce (düzenlendi) 5 saat önce, Ozan Kar yazdı: bazilari fren pedalina dokunur dokunmaz mekanik fren devreye giriyor gibi konusuyor Ben de minide öyle olduğunu hissediyorum, rejeneratif frenleme kapalıyken sadece mekanik frenleme yapıyor gibi, gelen tepkilerden sesten anladığım kadarıyla.. 2 saat önce, H. Cenk yazdı: Legacy kasa (eski) Tesla en iyisi. Rejen ayarı falan yok. Hep aynı seviyede bam bam bam 😄 . . . . Volvoyu satıp üstüne 3-5 ekleyip 2024 EQB alma niyetim var. İtirazı olan var mı ? Bildik bir sorunu falan var mı ? Bekleyip ix3 al abi 🙂 3 saat önce Tugay Kuruöz tarafından düzenlendi İmla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: 3 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 3 saat önce 2 saat önce, H. Cenk yazdı: Legacy kasa (eski) Tesla en iyisi. Rejen ayarı falan yok. Hep aynı seviyede bam bam bam 😄 . . . . Volvoyu satıp üstüne 3-5 ekleyip 2024 EQB alma niyetim var. İtirazı olan var mı ? Bildik bir sorunu falan var mı ? Aynen, şehir içinde bir saat araç kullanıyorum, aklıma geliyor hiç frene basmadığım. Sanki akılı gibi, nerede ne kadar fren yapacağını kendisi biliyor gibi geliyor. 🙂 Mercedes yerine BMW ix3 banada daha sıcak geliyor. Fiyatını falan bilmiyorum ama 🙂 Tipine bakıp söylüyorum. Şu çok ekranlı Mercedes'leri bir sevemedim. Aşırı gösteriş, çok süslenmiş ama olmamış durumu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: 13 dakika önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 13 dakika önce 2 saat önce, Engin Uzunoğlu yazdı: Sanki akılı gibi, nerede ne kadar fren yapacağını kendisi biliyor gibi geliyor. 🙂 Oyle zaten 😄 Teslanin yazilimi bu konuda cok iyi, test surusunde bile tek pedal kullanmistim. Hangi versiyonda bilmiyorum ama birinde frene basmiyorken mekanik fren kullanimini kapatma secenegi vardi ayarlarda. 3 saat önce, Tugay Kuruöz yazdı: Ben de minide öyle olduğunu hissediyorum, rejeneratif frenleme kapalıyken sadece mekanik frenleme yapıyor gibi, gelen tepkilerden sesten anladığım kadarıyla.. Rejeneratif frendeyken ne kadar sarj ettigini gosteren bir gosterge var mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap