Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Elektrikli Araçlar

Mertol Kip

Önerilen Mesajlar

Legacy kasa (eski) Tesla en iyisi. Rejen ayarı falan yok. Hep aynı seviyede bam bam bam 😄 .

.

.

.

Volvoyu satıp üstüne 3-5 ekleyip 2024 EQB alma niyetim var. 

İtirazı olan var mı ? Bildik bir sorunu falan var mı ? 

H. Cenk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

5 saat önce, Ozan Kar yazdı:

bazilari fren pedalina dokunur dokunmaz mekanik fren devreye giriyor gibi konusuyor

Ben de minide öyle olduğunu hissediyorum, rejeneratif frenleme kapalıyken sadece mekanik frenleme yapıyor gibi, gelen tepkilerden sesten anladığım kadarıyla..

2 saat önce, H. Cenk yazdı:

Legacy kasa (eski) Tesla en iyisi. Rejen ayarı falan yok. Hep aynı seviyede bam bam bam 😄 .

.

.

.

Bekleyip ix3 al abi 🙂 

Tugay Kuruöz tarafından düzenlendi
İmla
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, H. Cenk yazdı:

.

.

.

Aynen, şehir içinde bir saat araç kullanıyorum, aklıma geliyor hiç frene basmadığım. Sanki akılı gibi, nerede ne kadar fren yapacağını kendisi biliyor gibi geliyor. 🙂

Mercedes yerine BMW ix3 banada daha sıcak geliyor. Fiyatını falan bilmiyorum ama 🙂 Tipine bakıp söylüyorum. Şu çok ekranlı Mercedes'leri bir sevemedim. Aşırı gösteriş, çok süslenmiş ama olmamış durumu.  

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, Engin Uzunoğlu yazdı:

Sanki akılı gibi, nerede ne kadar fren yapacağını kendisi biliyor gibi geliyor. 🙂

Oyle zaten 😄 Teslanin yazilimi bu konuda cok iyi, test surusunde bile tek pedal kullanmistim. Hangi versiyonda bilmiyorum ama birinde frene basmiyorken mekanik fren kullanimini kapatma secenegi vardi ayarlarda.

3 saat önce, Tugay Kuruöz yazdı:

Ben de minide öyle olduğunu hissediyorum, rejeneratif frenleme kapalıyken sadece mekanik frenleme yapıyor gibi, gelen tepkilerden sesten anladığım kadarıyla..

Rejeneratif frendeyken ne kadar sarj ettigini gosteren bir gosterge var mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.