Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: 20 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 20 saat önce Araç seal u dm-i idi. Adam öyle söyledi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: 19 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 19 saat önce Biliyorsunuz Tesla bir süredir çok büyük çoğunlukla siyah listeliyordu. Sebebi belli oldu. Mat bir siyah olan solid black boyayı bitirmek için bu meğerse tğm arabaları solid black yapmışlar. Boyayı bitirmişler. Bu renk artık tedavülden kalktı yerine metalik , simli diyebileceğimiz diamond black geldi. Her tesla müşterisi kazıklanmanın tadına varacaktır. Siyah alanlar üzgün artık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: 19 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 19 saat önce 2 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Samsun da aracı şarj etmek için trugo ya gitmiştim. Benden önce Phev araç şarja takmış dışarıda aracın başında bekleyen 3 kişi vardı. Aracı yeni almışlar. 1.5 saattir burdayız daha %5 anca oldu dediler. Ben 18 dakika da %30 dan %80 e çıktığımı görünce şaşırdılar. Keşke sizde %100 elektrikli araç alsaydınız dediğimde ki adamların suratındaki pişmanlığı görseydiniz. Full şarjla 450 kilometre yol yaptım. Ortalama 90 hızlarla ve klima hep açık. Rize'den Samsun'a. Zaten heryer radar, heryer eds kaynıyor bu yolda. 600 tl ye mis gibi. Phevler dışrıda şarj etmek için değil. İstisnaları var ama çoğu tek tip yavaş şarj. 3-4 saatten önce dolmazlar. 1,5 saatte yüzde 40-50 olmalıydı, bir yerde bi yanlışlık var. Esasen bunlar evde sarj edersin belki(!) diye var. Zaten elektrikli menzili çok olsa 80-90 km. Benim alasım var x1 xdrive phev 🤓 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: 18 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 18 saat önce 40 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Benim alasım var x1 xdrive phev 🤓 Yapma bunu yapma.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 13 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 13 saat önce 5 hours ago, Murat Kav. said: Benim alasım var x1 xdrive phev 🤓 Al al kafa yapacak yeni biri lazim 🙂 https://www.instagram.com/reel/DIfCkqpsTws Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap