Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Elektrikli Araçlar

Mertol Kip

Önerilen Mesajlar

5 hours ago, Murat Kav. said:

Bu arabanın 1,6 litre plug-in 192 hp'lik versiyonu geliyormuş yakında. Hem vergi dilimi hem de yakıt tüketimi açısından alternatif olabilir. Fort (ya da otosan), bunları hiç beceremedi, öldürdüler canım kugayı.

PHEV bana da tuhaf geliyor. Ha koyar altına 50 kw falan batarya anlarımda öyle 17.9kw bataryayla olmaz o iş. Yani bende PHEV olsa onu şarj edeceğimi hiç sanmıyorum, max 3 ay sonra öeeeh deyip koyar benzini devam ederim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

10 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Şöyle bi bemeve güzel olmaz mı? 87 km elektrikli menzili varmış, hem de 4 çeker 🙂

Şehir içi 3-5 km için gidip 4 milyona 4 çeker araba mı alınır abi allasen. 🤣 Böyle bir ortam olsa ë-c3 alırım, fıtı fıtı giderim. Dur hatta gideyim bakayım.

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

9 hours ago, Semih O. said:

Şehir içi 3-5 km için gidip 4 milyona 4 çeker araba mı alınır abi allasen. 🤣 Böyle bir ortam olsa ë-c3 alırım, fıtı fıtı giderim. Dur hatta gideyim bakayım.

Alinir ya neden alinmasin, hayatta her seyi denemişsindir baska sey kalmamistir, evlenmişsindir mesela, dur bi de bunu yapayim der alirsin 🙂

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

10 saat önce, Semih O. yazdı:

Anaktarla çalışıyormuş araba, frontera gibi. Düğme yok. Zor olur 🙂 

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

13 hours ago, H. Cenk said:

Junior un hastası oldum. pahalı mahalı donanım zayıf batarya küçük ama B-SUV olarak şehiriçine mükemmel. Allahtan %10a sokacagız diye kırmızı rengi iptal etmişler. Kırmızı olsa basmıştım siparişi 

Alfa_Romeo_Junior-01@2x.jpg

Bana sen bi volvo ex30 patlatirsin gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.