Mertol Kip Yanıtlama zamanı: dün saat 12:51 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 12:51 5 hours ago, Murat Kav. said: Bu arabanın 1,6 litre plug-in 192 hp'lik versiyonu geliyormuş yakında. Hem vergi dilimi hem de yakıt tüketimi açısından alternatif olabilir. Fort (ya da otosan), bunları hiç beceremedi, öldürdüler canım kugayı. PHEV bana da tuhaf geliyor. Ha koyar altına 50 kw falan batarya anlarımda öyle 17.9kw bataryayla olmaz o iş. Yani bende PHEV olsa onu şarj edeceğimi hiç sanmıyorum, max 3 ay sonra öeeeh deyip koyar benzini devam ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: dün saat 19:01 Raporla Share Yanıtlama zamanı: dün saat 19:01 10 saat önce, Murat Kav. yazdı: Şöyle bi bemeve güzel olmaz mı? 87 km elektrikli menzili varmış, hem de 4 çeker 🙂 Şehir içi 3-5 km için gidip 4 milyona 4 çeker araba mı alınır abi allasen. 🤣 Böyle bir ortam olsa ë-c3 alırım, fıtı fıtı giderim. Dur hatta gideyim bakayım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 17 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 17 saat önce 9 hours ago, Semih O. said: Şehir içi 3-5 km için gidip 4 milyona 4 çeker araba mı alınır abi allasen. 🤣 Böyle bir ortam olsa ë-c3 alırım, fıtı fıtı giderim. Dur hatta gideyim bakayım. Alinir ya neden alinmasin, hayatta her seyi denemişsindir baska sey kalmamistir, evlenmişsindir mesela, dur bi de bunu yapayim der alirsin 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: 16 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 16 saat önce 10 saat önce, Semih O. yazdı: Şehir içi 3-5 km için gidip 4 milyona 4 çeker araba mı alınır abi allasen. 🤣 Böyle bir ortam olsa ë-c3 alırım, fıtı fıtı giderim. Dur hatta gideyim bakayım. Anaktarla çalışıyormuş araba, frontera gibi. Düğme yok. Zor olur 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: 15 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 15 saat önce Junior un hastası oldum. pahalı mahalı donanım zayıf batarya küçük ama B-SUV olarak şehiriçine mükemmel. Allahtan %10a sokacagız diye kırmızı rengi iptal etmişler. Kırmızı olsa basmıştım siparişi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: 15 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 15 saat önce 2 saat önce, Mertol Kip yazdı: Alinir ya neden alinmasin, hayatta her seyi denemişsindir baska sey kalmamistir, evlenmişsindir mesela, dur bi de bunu yapayim der alirsin 🙂 Parabol 🤑 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: 14 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 14 saat önce Kullanıma km'ye bgöre akarsan, taksi daha ucuz çıkar. Bazı şeyler de zevk diyelim 😄 Alfa da iyiymiş. Boyuna göre 400 litre bagaj fena değil. Menzil de iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: 14 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 14 saat önce 29 dakika önce, Semih O. yazdı: Parabol 🤑 Hatta hiperbol 🤣 🤭 Derste bizim çocuklar yapıyorlardı böyle soğuk espriler. 😅 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 1 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 1 saat önce 13 hours ago, H. Cenk said: Junior un hastası oldum. pahalı mahalı donanım zayıf batarya küçük ama B-SUV olarak şehiriçine mükemmel. Allahtan %10a sokacagız diye kırmızı rengi iptal etmişler. Kırmızı olsa basmıştım siparişi Bana sen bi volvo ex30 patlatirsin gibi geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: 14 dakika önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 14 dakika önce Bugun ilk kez %100e sarj edecektim %83te kaldik. Sabah 488 millik bir yolculuk var bakalim tek sarjla gidebilecek miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap