Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Elektrikli Araçlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 hours ago, Murat Kav. said:

Bu arabanın 1,6 litre plug-in 192 hp'lik versiyonu geliyormuş yakında. Hem vergi dilimi hem de yakıt tüketimi açısından alternatif olabilir. Fort (ya da otosan), bunları hiç beceremedi, öldürdüler canım kugayı.

PHEV bana da tuhaf geliyor. Ha koyar altına 50 kw falan batarya anlarımda öyle 17.9kw bataryayla olmaz o iş. Yani bende PHEV olsa onu şarj edeceğimi hiç sanmıyorum, max 3 ay sonra öeeeh deyip koyar benzini devam ederim. 

• Yanıt 358
  • Görüntüleme 40,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar Tanhan
    Serdar Tanhan

Ailenin Yeni yakışıklısı olmaya aday. Birkaç güne belli olur. 56kw batarya, bu segmentteki tüm seçeneklere baktım. Olabilecek pume gen e ve alfa junior electrica. Puma'yı hanım sevmedi. Asi olsun alfa

• Ozan Kar
    Ozan Kar

var 😄 ben 😄 

• İş yerinde maske takın aracın hava girişine. Mikrop bulaştırıyorlardır öyle nalet arabalar bunlar. Nazlanıyor ya da kıskanıyor da olabilir.   Sizin aracı ya da aküsünü etkileyecek düzeyde bi

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Şöyle bi bemeve güzel olmaz mı? 87 km elektrikli menzili varmış, hem de 4 çeker 🙂

Şehir içi 3-5 km için gidip 4 milyona 4 çeker araba mı alınır abi allasen. 🤣 Böyle bir ortam olsa ë-c3 alırım, fıtı fıtı giderim. Dur hatta gideyim bakayım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
9 hours ago, Semih O. said:

Şehir içi 3-5 km için gidip 4 milyona 4 çeker araba mı alınır abi allasen. 🤣 Böyle bir ortam olsa ë-c3 alırım, fıtı fıtı giderim. Dur hatta gideyim bakayım.

Alinir ya neden alinmasin, hayatta her seyi denemişsindir baska sey kalmamistir, evlenmişsindir mesela, dur bi de bunu yapayim der alirsin 🙂

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Semih O. yazdı:

Anaktarla çalışıyormuş araba, frontera gibi. Düğme yok. Zor olur 🙂 

Yanıtlama zamanı:

Junior un hastası oldum. pahalı mahalı donanım zayıf batarya küçük ama B-SUV olarak şehiriçine mükemmel. Allahtan %10a sokacagız diye kırmızı rengi iptal etmişler. Kırmızı olsa basmıştım siparişi 

Alfa_Romeo_Junior-01@2x.jpg

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Mertol Kip yazdı:

Alinir ya neden alinmasin, hayatta her seyi denemişsindir baska sey kalmamistir, evlenmişsindir mesela, dur bi de bunu yapayim der alirsin 🙂

Parabol 🤑

Yanıtlama zamanı:

Kullanıma km'ye bgöre akarsan, taksi daha ucuz çıkar. Bazı şeyler de zevk diyelim 😄 

Alfa da iyiymiş. Boyuna göre 400 litre bagaj fena değil. Menzil de iyiymiş.

Yanıtlama zamanı:
29 dakika önce, Semih O. yazdı:

Parabol 🤑

Hatta hiperbol 🤣 🤭

Derste bizim çocuklar yapıyorlardı böyle soğuk espriler. 😅

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
13 hours ago, H. Cenk said:

Junior un hastası oldum. pahalı mahalı donanım zayıf batarya küçük ama B-SUV olarak şehiriçine mükemmel. Allahtan %10a sokacagız diye kırmızı rengi iptal etmişler. Kırmızı olsa basmıştım siparişi 

Alfa_Romeo_Junior-01@2x.jpg

Bana sen bi volvo ex30 patlatirsin gibi geliyor.

Yanıtlama zamanı:
21 saat önce, Ozan Kar yazdı:

Bugun ilk kez %100e sarj edecektim %83te kaldik. Sabah 488 millik bir yolculuk var bakalim tek sarjla gidebilecek miyiz?

780 km yi %83 şarjla gidecek ev araç var mı? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 hour ago, Zafer Yusoğlu said:

EQS lerin bataryası azıcık büyük.

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Tek sarjdan kastim yolda bir kere sarj etmekti. 
%80 ile ciktim. 224 mil sonra %18 kaldi. Yaklasik yarim saat sarjda kaldi %90 oldu. 267 mil daha gittim %20 ile vardim. Son 200 mil filan igrenc trafik vardi yoksa %18-%15 filan olacakti. 

Bu arada burada ev ile uzun yol mantiksiz bence. Mustang gibi az yakmayan bir araba ve Ozan gibi cok yaktiran bir surucuye regmen benzine gore karli degil sanki hizli sarj. Hele ki benzinin en pahali oldugu yerlerden biri California. 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Ozan Kar yazdı:

Ozan gibi cok yaktiran bir surucuye regmen benzine gore karli degil sanki hizli sarj. Hele ki benzinin en pahali oldugu yerlerden biri California. 

Senin neyine alettirik 🤣

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 hours ago, Ozan Kar said:

Tek sarjdan kastim yolda bir kere sarj etmekti. 
%80 ile ciktim. 224 mil sonra %18 kaldi. Yaklasik yarim saat sarjda kaldi %90 oldu. 267 mil daha gittim %20 ile vardim. Son 200 mil filan igrenc trafik vardi yoksa %18-%15 filan olacakti. 

Bu arada burada ev ile uzun yol mantiksiz bence. Mustang gibi az yakmayan bir araba ve Ozan gibi cok yaktiran bir surucuye regmen benzine gore karli degil sanki hizli sarj. Hele ki benzinin en pahali oldugu yerlerden biri California. 

Amerikanya fiyatlarini bilmiyorum ama burada halâ 1 e 3 gibi bir oran var. Aslinda ureticiler wltp tuketimlerini verirken ayni ya da benzer arabanin benzin tuketimi ile karsilastirarak bu kadar kw şu kadar litre benzine karşilik geliyor gibi karsilastirma da veriyorlar. Benim arabada 2.3lt/100km mi neydi.

EV markasi ne olursa olsun 100le falan giderken acayip ekonomik. Sehiricinde zaten ekonomik. Ama ben basar giderim arkadas dersen tuketiyor namissiz. Zaten tuketim konusunda anlasmis gibi hepsi 3 asagi bes yukari ayni tuketiyor. Sehirlerarasi 15-16 kw, sehirici 12-13kw, otobanda 20-22kw :), topspeed zorlamalarinda 50kw 🙂

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.