Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 17:17 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 17:17 1 hour ago, okan ali said: Sorun anca bayram seyran ana baba gününde sıra beklemeli o cileye dönüşebilir.. Normal vakitlerde idare eder gibi.. Otobandan gitmezseniz sorun olmaz. Zibilyon tane farklı yerde şarj istasyonu var. Ben genelde yetkili servislerdekileri kullanıyorum onlar hep boş. 🙂 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 17:29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 17:29 1 saat önce, okan ali yazdı: Kapıdan kapıya 300 km 😄 bence 100-20 km/s bandıyla gider, tek depo rahat, kaynak 100'e okey. 120 hala zor, diken üstünde gitmem dersen. Kışın imkansız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 23:33 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 23:33 29.05.2025 - 20:33 tarihinde, Semih O. yazdı: Öyle elbette ama LR benim için MTV ve fiyat açısından SR kadar mantıklı değil ne yazık ki. Diğer dezavantajları da eşim için manevra kabiliyetinin şehir içinde zayıf olması ve arka süspansiyonların başarısızlığı bana göre. Neredeyse makaslı pick-up gibi hissettiriyor. 🙂 Juniper'da durum nasıl bilemiyorum tabi, ilk fırsatta bakmak istiyorum. LR RWD olanlar satılıyor yeni kasa da, motor güçleri ve dolayısıyla MTV leri SR ile aynı. Ama %40 ÖTV de olduğu için 2.6M civarında. Süspansiyonlar çok iyi çalışıyor. Gergin bir araç ancak süspansiyonun ekstrem beklentileriniz yoksa rahatsız edeceğini kesinlikle düşünmüyorum alternatifleri arasında oldukça konforlu denilebilir. Ancak eğer manevra kabiliyeti ve pratik kullanımı önemsiyorsanız çok net üzer diyebilirim. Evet iç hacim bagaj falan çok kullanışlı ancak dar aralardan geçerken, manevralar yaparken hele birde kullanıcı acemi ise kullananı strese sokar emin olun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Pazar saat 13:36 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazar saat 13:36 (düzenlendi) Legacy model ( makyajsız ) Tesla Y %100den %50ye 225 km yaptı (Since charge yazan kısım son şarjdan beri 224,8 km yapmışız , toplam 24,3 kW harcamışız) Teslanin iddiası 455 km. Yazın sehiricinde yakalıyor gibi. Pazar saat 13:36 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Pazar saat 17:37 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazar saat 17:37 Benimkide bugun Bodruma gelirken ortalama 15.6kw tuketti. Ki hic dikkat falan etmedim, normalde nasil kullaniyorsam oyle sürdüm. Sehirlerarasi icin gayet guzel ortalama. Tek sarj ile geldim. Balikesir tam orya nokta benim evler arasi. Evden dolu ciktim, Balkeste doldurdum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 03:44 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 03:44 arabanin navigasyonunu normalde kullanmiyorum ama sarja entegre olmasi rahatlik sagliyor. dun sarjim azdi, arabadan actim kendisi ayarladi nerede duracagimi. 202kw ile 10dk bile durmadan devam ettim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Salı saat 12:32 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 12:32 Volvo XC40 ın elektrikli versiyonu EX40 . 185 kw idi dolayısıyla yüksek ÖTV ödüyordu. Ancak bayiileri 2500 civarına veriyordu. Sessiz sedasız 150 KW yapmışlar düşük ÖTV ye girmiş ama liste fiyatı 3150 olmuş😦Gerçi gidince kesin indirim yapıyorlardır ama yine de pahalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Salı saat 15:41 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 15:41 (düzenlendi) EC30 lara da TR modelu getirecegiz diyorlardi, o da 150 kw olur muhtemelen. Dusuk otv ye girmemis o yaw. %40 ta hala. Matrahtan dolayi buyuk ihtimalle. Isi zor o fiyatla. Salı saat 15:42 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Salı saat 22:22 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 22:22 6 saat önce, Mertol Kip yazdı: EC30 lara da TR modelu getirecegiz diyorlardi, o da 150 kw olur muhtemelen. Dusuk otv ye girmemis o yaw. %40 ta hala. Matrahtan dolayi buyuk ihtimalle. Isi zor o fiyatla. EC30 ları %10 a sokacaklar, ama kıç kadar bi araba yaw... bence volvonun sadece logosu ve tipini pazarladıkları standart kadın arabası olacak. Mini den çok müşteri çalar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Salı saat 23:38 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 23:38 1 hour ago, Abdussamed Acar said: EC30 ları %10 a sokacaklar, ama kıç kadar bi araba yaw... bence volvonun sadece logosu ve tipini pazarladıkları standart kadın arabası olacak. Mini den çok müşteri çalar... Bir ölçü birimi olarak 'kıç' sgdhfjdjjd Arabalar cok buyudu artik. Yeni B ler eski C lerden daha iri. Focus1 in boyu 4.15 miş, EX30 4.25 https://www.volvocars.com/tr/cars/ex30-electric/specifications/ Fena gozukmuyor. 150 kw, 475 km karma menzil, ve hafif. Görmek lazım ama ben alırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 04:49 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 04:49 16 saat önce, H. Cenk yazdı: Volvo XC40 ın elektrikli versiyonu EX40 . 185 kw idi dolayısıyla yüksek ÖTV ödüyordu. Ancak bayiileri 2500 civarına veriyordu. Sessiz sedasız 150 KW yapmışlar düşük ÖTV ye girmiş ama liste fiyatı 3150 olmuş😦Gerçi gidince kesin indirim yapıyorlardır ama yine de pahalı. EQA, 2800'den; ix1 ise 3300 civarında başlıyor. Demekki pazar bu, fiyat bu olmalı mantığı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 06:14 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 06:14 Dün XC40ı aldığım satış temsilcisi ile görüştüm. EX40ı 2750ye veriyorlarmış. Isı pompası da yok arabada. Sonra da diyorlar ki TESLA envanter açtığında neden internet kilitleniyor. Model Y 1900 TL, EX40 2750 TL. Model Y nin long range bile 2650 TL EX30 da 150 kw. Tek iyi tarafı bataryası 69 kw . İç tasarımı da artık çok eskiyen ve moruk işi kalan EX40 a göre daha modern. Küçük aileler, hanımlar, genelde şehiriçi /yakınlardaki uzak yollar için iyi olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 06:41 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 06:41 EX30 da isi pompasi var diyor. Bence HB araba kullananlar icin gayet normal boyutlari. Bagaji ufak denebilir sadece. 300 kusur litre olmasi lazim. Benimkinin 500 kusur, iyi oluyor falan ama araba cok buyuk, benim otoparka ite kaka zor sığıyor. Arkada 10 cm önde 5 cm boşlukla park ediyorum. Şimdi alacak olsam daha kisa bir araba tercih edebilirdim. Hergun bagaj ihtiyacim olmuyor ama hergun oraya girmeye ugrasiyorum. Bi'gün duvarin arkasindan cikacam ya hayirlisi 🙂 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 08:35 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 08:35 1 saat önce, Mertol Kip yazdı: EX30 da isi pompasi var diyor. Bence HB araba kullananlar icin gayet normal boyutlari. Bagaji ufak denebilir sadece. 300 kusur litre olmasi lazim. Benimkinin 500 kusur, iyi oluyor falan ama araba cok buyuk, benim otoparka ite kaka zor sığıyor. Arkada 10 cm önde 5 cm boşlukla park ediyorum. Şimdi alacak olsam daha kisa bir araba tercih edebilirdim. Hergun bagaj ihtiyacim olmuyor ama hergun oraya girmeye ugrasiyorum. Bi'gün duvarin arkasindan cikacam ya hayirlisi 🙂 Sizin Grandland ile kıyaslanınca Volvo küçük kalıyor. Ben Tesla'dan önce EX40 ı inceledim onun içi bile bana baya küçük ve basık gelmişti. Bu daha da basıktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 20:19 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 20:19 11 hours ago, Günal Y. said: Sizin Grandland ile kıyaslanınca Volvo küçük kalıyor. Ben Tesla'dan önce EX40 ı inceledim onun içi bile bana baya küçük ve basık gelmişti. Bu daha da basıktır. Grandland biraz fazla iri. Evet konforlu, kullanışlı ekonomik falan ama benim için iri. Aynı speclere sahip biraz daha minnoş bir arabayı seçebilirdim ama grandlandte f/p cok iyiydi. 5008 i gereksiz buyuk diye almamistim ama bu da buyuk aslinda. Genede sirf volvo diye ec30 almazdim ama ben araba alirken olsaydi bakardim. Aslında 3008 in ebatlari bana tam uyuyor ama onun arkasini sevmedim. Birde fransiz arabalarini secmiyorim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap