Yakup Ç. A. Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Şimdi bir beyaz kuzumuz var biliyorsunuz 🙂 6500 km'de satılık 😄 Trink 927 bin veriyor. Ciddi alıcılar bunun üstüne hiç çıkmadı daha. Bunu satıp SLA'lı bir Focus almak istiyorum. Wagon Active X / Titanium X dizel otomatik HB Active X 1.0 hibrit otomatik veya dizel otomatik Buna ek bir de Puma STLine gerçeği var cam tavanlı konfor paketli Araya hiç insan girmeden şu an aldığım fiyatlar, Active X için daha araştırma yapmadım o da benzer fiyatlarda olur muhtemelen ama Focus'da cam tavan mutlaka istiyorum. Bulamayabilirim, sıkıntı o. "23 HB Siyah Tit X dizel otomatik 1.450.000 "23 Puma STLine cam tavan, konfor 1.530.000 Focus ömrünün sonlarında Puma makyaj öncesinde Şu iki arabanın birine sahip olmadan ev vs almak istemiyorum yine 6-7 ay hevesimi alıp satayım diyorum. Şirket arabası kullanıyorum zaten trafik vs olmadan keyif yapacağım zamanlarda kullanmak derdim. Ne yapsam bilemiyorum ----- Güncelleme ----- Buradan devam ----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murat Kav. Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Puma da el freni mauel. Bence en büyük eksisi o. Bir de makyajlı üretiliyor artık (otosanın sitesinde göremedim ama). Ben focus diyorum. Wagon focus kullanışlı ama, hb active x daha güzel 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H. Cenk Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Oooo kimleri görüyoruz 😄 😄 Naçizane fikrim Focus HB olacaksa ST line olmalı, SW olacak ise active X olmalı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted April 29, 2024 Author Report Share Posted April 29, 2024 9 dakika önce, H. Cenk yazdı: Oooo kimleri görüyoruz 😄 😄 Naçizane fikrim Focus HB olacaksa ST line olmalı, SW olacak ise active X olmalı. Abi ST-Line yok ki lanet olası federaller getirmemiş 😄 SW Active X ve Dizel Cam tavan da olsa güzel olur ya 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramazan D. Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Hb active x (sw de olur) bağımsız süspansiyonlu 🤌👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cenk Demirel Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Demek corsa gidiyor. Üzüldüm 😄 Focus'ta çok kasa tipi var. Ben olsam Puma'ya bu fiyatlarla hiç bakmam. 1.5 milyon lira B segment bir arabaya verilmez bana göre. Wagon / Wagon Active X 1.0 eb Focus orada tercihim olur. He bana kalsa Focus'un nirvana kasa tipi / donanımı budur. Bunun kadar kendine baktıran, yakışıklı başka versiyonu da yok. Ah ah... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2018-ford-focus-st-line-sw-76.000-km-boyasiz-full-opsiyon-1168564821/detay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Yahu ne ölmesi dur daha 😂 Hemen düğmeye basıyoruz ve schiebedach lı bir Focus buluyoruz… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerem B. Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yahu ne ölmesi dur daha 😂 Hemen düğmeye basıyoruz ve schiebedach lı bir Focus buluyoruz… Şıpıdak mühim. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali Gök Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 hb activex mavi çok tatlı epey inceledim ama sedan varken başka arabaya binemiyorum. makyalı 4,5 lar fena olmuş Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted April 29, 2024 Author Report Share Posted April 29, 2024 13 dakika önce, Ali Gök yazdı: hb activex mavi çok tatlı epey inceledim ama sedan varken başka arabaya binemiyorum. makyalı 4,5 lar fena olmuş Nerde bu araba güncel mi acaba 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erdem Ay Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 Focus SW ile yürü Yakup bey. Sonunda pişmanlık olmaz, mutluluk olur😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali Gök Posted April 29, 2024 Report Share Posted April 29, 2024 hatay iskenderun ovalı bayideydi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adem Kazıl Posted April 30, 2024 Report Share Posted April 30, 2024 focus ömrünün sonlarında işte ne güzel hep yeni kasa olarak kalacak, sorduklarında son kasa bitti 🙂 sw active dizel otomatik manyetik gri ve veya pasifik mavi mis gibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted April 30, 2024 Author Report Share Posted April 30, 2024 Şunun aynısını buldum, bayiye gelecek. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-lansman-rengi-focus-hatchback-active-x-1162872903/detay/ 1.490.000 TL Bilerek fiyatları yazıyorum, piyasayı anlasın herkes diye. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H. Cenk Posted April 30, 2024 Report Share Posted April 30, 2024 58 dakika önce, Yakup Ç. A. yazdı: Şunun aynısını buldum, bayiye gelecek. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-lansman-rengi-focus-hatchback-active-x-1162872903/detay/ 1.490.000 TL Bilerek fiyatları yazıyorum, piyasayı anlasın herkes diye. Bi de şunun aynısını bulabilseydin . Renk , kasa ideal benim bile bitim bi kanlanıyor bunu görünce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-son-fiyat-active-x-stationwagon-1167179065/detay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts