Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3.5 Far Üstünde Aşınma / Yıpranma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

3.5 aracım var far çizilmiş mi çatlamışmı anlayamadım durduk yere oldu bana celatin gibi geldi nasıl çıkar celatin dura dura yıka sil yıka sil özelliği bozulup dağılmış veya başka bir şey ise nasıl geçer

364396430_315419127610608_3672798057187440465_n.jpg

Solved by Cenk Demirel

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Bu sorun Focus'larda kronik gibi bir şey. Kalitesiz köpüklerle yıkama, zaman içinde güneş ışığına maruz kalma, fırçayla yıkama, dış etkenler vs derken far bu hale geliyor. 2015 model Focusum da satmadan evvel bu hale gelmişti. Dışarıda gördüğüm yaşıt bir çok Focus'ta da bu sorun mevcut. Yapılabilecek çok fazla bir şey yok. Polisaj v.b gibi yöntemlerle farın üstündeki bu tabaka alınabiliyor ama sonra far yüzeyi tamamen savunmasız kaldığı için belli aralıklarla tekrar böyle çatlamalar, kararmalar ve solmalar devam ediyor. Düzenli polisaj ve temizlik yaptırmak gerekiyor o durumda da.

Cenk Demirel tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Far parlatma işlemi ile daha iyi bir duruma gelir

Yanıtlama zamanı:

Benim fikrim kronik bir sorun benim aracımda aynı olmuştu. Fırça ile hiç yıkamadım meguiars şampuan harici şampuan ve bez kullanmadım ama yine oluştu. Bizim suçumuz değil yani 

Yanıtlama zamanı:

Ben de aynı sorunu yaşamıştım. Bir far parlatma işlemi ile düzelmişti. Takip eden yıllarda ise 15 günde bir Wd40 ile temizliyordum. Misss... 

Yanıtlama zamanı:

Sanırım güneş ışığı en büyük etken. Hem kendi aracım hemde dışarıda gördüğüm diğer araçlarda ya var ya da oluşmaya başlamış.

• Semih O., başlığı Focus 3.5 Far Üstünde Aşınma / Yıpranma olarak değiştirdi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.