Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20233 yıl comment_511710 3.5 aracım var far çizilmiş mi çatlamışmı anlayamadım durduk yere oldu bana celatin gibi geldi nasıl çıkar celatin dura dura yıka sil yıka sil özelliği bozulup dağılmış veya başka bir şey ise nasıl geçer Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20233 yıl Solution comment_511713 Bu sorun Focus'larda kronik gibi bir şey. Kalitesiz köpüklerle yıkama, zaman içinde güneş ışığına maruz kalma, fırçayla yıkama, dış etkenler vs derken far bu hale geliyor. 2015 model Focusum da satmadan evvel bu hale gelmişti. Dışarıda gördüğüm yaşıt bir çok Focus'ta da bu sorun mevcut. Yapılabilecek çok fazla bir şey yok. Polisaj v.b gibi yöntemlerle farın üstündeki bu tabaka alınabiliyor ama sonra far yüzeyi tamamen savunmasız kaldığı için belli aralıklarla tekrar böyle çatlamalar, kararmalar ve solmalar devam ediyor. Düzenli polisaj ve temizlik yaptırmak gerekiyor o durumda da. Ağustos 4, 20233 yıl Cenk Demirel tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 20233 yıl comment_511717 Far parlatma işlemi ile daha iyi bir duruma gelir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20233 yıl comment_511724 Benim fikrim kronik bir sorun benim aracımda aynı olmuştu. Fırça ile hiç yıkamadım meguiars şampuan harici şampuan ve bez kullanmadım ama yine oluştu. Bizim suçumuz değil yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20233 yıl comment_511727 Ben de aynı sorunu yaşamıştım. Bir far parlatma işlemi ile düzelmişti. Takip eden yıllarda ise 15 günde bir Wd40 ile temizliyordum. Misss... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 20233 yıl comment_511731 Sanırım güneş ışığı en büyük etken. Hem kendi aracım hemde dışarıda gördüğüm diğer araçlarda ya var ya da oluşmaya başlamış. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın