Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl Yazar comment_153006 Hava sıcaklığı 4 derece ve altındaysa yani araç buzlanma uyarısı veriyorsa geri vitese taktığınızda arka cam rezistansı otm. olarak çalışmaya başlıyor. Geri vites olmasa da çalışıyor abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_153009 Geri vites olmasa da çalışıyor abi. Geri vitese almadın; düğmesine de basmadın, çalışıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_153010 Geri vites olmasa da çalışıyor abi. Geri vitese almadın; düğmesine de basmadın, çalışıyor mu? Evet ama ışığı yanmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl Yazar comment_153011 Geri vitese almadın; düğmesine de basmadın, çalışıyor mu? Eski arabanda da vardı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_153014 Ben geri vitese alınca çalışıyor sanmıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl Yazar comment_153015 Ben geri vitese alınca çalışıyor sanmıştım. Yağmur yağdığında, geri vitesle arka silecek çalışıyor hb'lerde onu diyelim bari sizde yok ama olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153115 Ben geri vitese alınca çalışıyor sanmıştım. Aydın çok normal senin orada hava yılda bir kez ya eksi olur ya olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201313 yıl comment_153132 Aydın çok normal senin orada hava yılda bir kez ya eksi olur ya olmaz Haklısın Bekir Abi; bir kez dizel kızdırma bujisinin hyandığını gördüm. Resim bile çekemedim düşün artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl comment_154700 05.03.2013 - 10:35 tarihinde, Aydın Baran yazdı: Haklısın Bekir Abi; bir kez dizel kızdırma bujisinin hyandığını gördüm. Resim bile çekemedim düşün artık dizel kızdırma bujisi nedir ? merak ettim de.. 17.01.2013 - 21:58 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Bu kapalı hali Bu da açık... abi nereden bulursun bu resimleri.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl comment_154701 dizel kızdırma bujisi nedir ? merak ettim de.. Dizellerde soğuk havada motorinin patlamasını kolaylaştımak için enjeksiyondan patlama odasına kadar olan bölümün ısıtılmasını sağlayan buji; gösterge olarak sarı yay işareti yanar araçlarda ve havanın soğukluğuna göre bir an görünür yada birkaç saniye yanık kalır. Benzinlilerde buna gerek yoktur Abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201313 yıl comment_154823 Dizellerde soğuk havada motorinin patlamasını kolaylaştımak için enjeksiyondan patlama odasına kadar olan bölümün ısıtılmasını sağlayan buji; gösterge olarak sarı yay işareti yanar araçlarda ve havanın soğukluğuna göre bir an görünür yada birkaç saniye yanık kalır. Benzinlilerde buna gerek yoktur Abi. hmm.. teşekkürler.. ben de dizel araç kullandım ama hiç karşılaşmadım... ya da dikkat mi etmedim acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201313 yıl Yazar comment_159244 Ford Otosan Güzel Tanıtım Yapmış Ford, 30 km/s hızın altında seyreden sürücüleri kazalardan korumak için yepyeni bir teknoloji sunuyor: Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi. Peki bu ileri teknolojiyi insanlara küçük bir şaka ile anlatmak istesek, nasıl olurdu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201313 yıl comment_159245 Ford Otosan Güzel Tanıtım Yapmış Ford, 30 km/s hızın altında seyreden sürücüleri kazalardan korumak için yepyeni bir teknoloji sunuyor: Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi. Peki bu ileri teknolojiyi insanlara küçük bir şaka ile anlatmak istesek, nasıl olurdu? Ben çok beğendim fikir süper.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201313 yıl comment_159247 Kontağı açınca göstergeler sona kadar gelip gitmesini müthiş bir olay zanneden yurdum insanı bunu bilse neler olurdu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201313 yıl comment_159261 Kontağı açınca göstergeler sona kadar gelip gitmesini müthiş bir olay zanneden yurdum insanı bunu bilse neler olurdu Kontagi acinca sona kadar giden gostergesi olan arabalarin gercektede gostergeyi sona dayama ihtimali daha yuksekmis. :p:p:p 30 kmnin altinda carpmamis buda biseymi onun yaninda Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın