Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Hava sıcaklığı 4 derece ve altındaysa yani araç buzlanma uyarısı veriyorsa geri vitese taktığınızda arka cam rezistansı otm. olarak çalışmaya başlıyor. Geri vites olmasa da çalışıyor abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Geri vites olmasa da çalışıyor abi. Geri vitese almadın; düğmesine de basmadın, çalışıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Geri vites olmasa da çalışıyor abi. Geri vitese almadın; düğmesine de basmadın, çalışıyor mu? Evet ama ışığı yanmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Geri vitese almadın; düğmesine de basmadın, çalışıyor mu? Eski arabanda da vardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Ben geri vitese alınca çalışıyor sanmıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Ben geri vitese alınca çalışıyor sanmıştım. Yağmur yağdığında, geri vitesle arka silecek çalışıyor hb'lerde onu diyelim bari sizde yok ama olsun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Ben geri vitese alınca çalışıyor sanmıştım. Aydın çok normal senin orada hava yılda bir kez ya eksi olur ya olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2013 Aydın çok normal senin orada hava yılda bir kez ya eksi olur ya olmaz Haklısın Bekir Abi; bir kez dizel kızdırma bujisinin hyandığını gördüm. Resim bile çekemedim düşün artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 05.03.2013 - 10:35 tarihinde, Aydın Baran yazdı: Haklısın Bekir Abi; bir kez dizel kızdırma bujisinin hyandığını gördüm. Resim bile çekemedim düşün artık dizel kızdırma bujisi nedir ? merak ettim de.. 17.01.2013 - 21:58 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Bu kapalı hali Bu da açık... abi nereden bulursun bu resimleri.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 dizel kızdırma bujisi nedir ? merak ettim de.. Dizellerde soğuk havada motorinin patlamasını kolaylaştımak için enjeksiyondan patlama odasına kadar olan bölümün ısıtılmasını sağlayan buji; gösterge olarak sarı yay işareti yanar araçlarda ve havanın soğukluğuna göre bir an görünür yada birkaç saniye yanık kalır. Benzinlilerde buna gerek yoktur Abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Dizellerde soğuk havada motorinin patlamasını kolaylaştımak için enjeksiyondan patlama odasına kadar olan bölümün ısıtılmasını sağlayan buji; gösterge olarak sarı yay işareti yanar araçlarda ve havanın soğukluğuna göre bir an görünür yada birkaç saniye yanık kalır. Benzinlilerde buna gerek yoktur Abi. hmm.. teşekkürler.. ben de dizel araç kullandım ama hiç karşılaşmadım... ya da dikkat mi etmedim acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Ford Otosan Güzel Tanıtım Yapmış Ford, 30 km/s hızın altında seyreden sürücüleri kazalardan korumak için yepyeni bir teknoloji sunuyor: Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi. Peki bu ileri teknolojiyi insanlara küçük bir şaka ile anlatmak istesek, nasıl olurdu? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Ford Otosan Güzel Tanıtım Yapmış Ford, 30 km/s hızın altında seyreden sürücüleri kazalardan korumak için yepyeni bir teknoloji sunuyor: Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi. Peki bu ileri teknolojiyi insanlara küçük bir şaka ile anlatmak istesek, nasıl olurdu? Ben çok beğendim fikir süper.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Kontağı açınca göstergeler sona kadar gelip gitmesini müthiş bir olay zanneden yurdum insanı bunu bilse neler olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Kontağı açınca göstergeler sona kadar gelip gitmesini müthiş bir olay zanneden yurdum insanı bunu bilse neler olurdu Kontagi acinca sona kadar giden gostergesi olan arabalarin gercektede gostergeyi sona dayama ihtimali daha yuksekmis. :p:p:p 30 kmnin altinda carpmamis buda biseymi onun yaninda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap