Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2012 0 km C-max satınalma süreci

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Balıkesirde vardı geçen hafta. İstersen onlara bir sor. Beyazdı galiba rengi ama o konuda emin değilim.

• Yanıt 44
  • Görüntüleme 11,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• araba sıfırda alsan 2.el de alsan çook stresli bir iş.keşke her bayi de fiyatlar sabit olsa gözün kapalı gidip alsan ne güzel olurdu..

• ben hala sıfır faiz sistemini destekliyorum.fiyatın faizle ilgisi yok türk parasının dengesizliği.24 ayda türk lirasının ne olacağı muamma bu satıcının malının değerin korumak için artırdığı değer. fa

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Şimdi şÖyle 10.750 kredi çektim 11.000 Ödedim 12 ay'da 4 yıldır ipotek'i kaldırmadım Satarken ruhsat değişeceği için sıkıntı yok Yani şart değil ipotek'i kaldırmak sonuçta Ödenmiş Ruhsatda kalıyor

Yanıtlama zamanı:

beyaz..Listesi 48500 falan; optionsla da peşine de 46.500e veriyor.

Yanıtlama zamanı:

Mertol , bir rica... Daha önce kodunu verdiğin SONY fasiası cmax trende olur mu?

Biliyorsun sırf vizüel olarak transformer dizaynlı CD çalara kıl oluyorum ve SONY istiyorum ben.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hadi hayırlı olsun o zaman..Gelince şu tekmeyle kapı açmanın bir videosunu çek foruma yükle de görelim.

Ayrıca SONYnin ve 17 jantlarının da resmini çek foruma yükle :kıhkıh:

Sana zahmet bir sorar mısın beyaz renk cmax 1.6 trend benzinli var mı ? Varsa en son kaça olur ?

teşekkürler . ankara otokoç'da 1 adet beyaz benzinli vardı. gittiğim zaman satılmadıysa onu da sorarım.

Yanıtlama zamanı:

Mertol , bir rica... Daha önce kodunu verdiğin SONY fasiası cmax trende olur mu?

Biliyorsun sırf vizüel olarak transformer dizaynlı CD çalara kıl oluyorum ve SONY istiyorum ben.

Olmaz. Bendeki focus için. C-Max lardaki panel farklı. Onun parça numarasını sormak lazım..
Yanıtlama zamanı:

Ahahaha. Bülent Ersoy'un doğurduğuna inanırım buna inanmam.. :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracım, bir aksilik çıkmaz ise bu gece 9-10 gibi otokoç'a gelmiş olacak. yarın veya çarşambaya teslim edebiliriz diyorlar. ilk ve yeni araç gerçekten heyecan yapıyormuş. meraklı bekleyişim devam ediyor :):yemek::D:kıhkıh::)

Yanıtlama zamanı:

Aracım, bir aksilik çıkmaz ise bu gece 9-10 gibi otokoç'a gelmiş olacak. yarın veya çarşambaya teslim edebiliriz diyorlar. ilk ve yeni araç gerçekten heyecan yapıyormuş. meraklı bekleyişim devam ediyor :D :D :D:P:)

Evet...kalp atışlarının araç teslimden önceki zirvesi de bu....neyse zaman lehinize işliyor..... :D :D

Yanıtlama zamanı:

Aracım, bir aksilik çıkmaz ise bu gece 9-10 gibi otokoç'a gelmiş olacak. yarın veya çarşambaya teslim edebiliriz diyorlar. ilk ve yeni araç gerçekten heyecan yapıyormuş. meraklı bekleyişim devam ediyor :yemek: :yemek: :D:kıhkıh::zha:

Hadi hayırlı olsun..Kazasız belasız güle güle kullanın

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkürler :smiley2k: , bugun kaskosunu yaptırdım henuz trafik işlemleri tamamlanmadı(kısmetse yarın). aracı teslim alınca fotolarınıda paylaşacağım insallah.

Yanıtlama zamanı:

teşekkürler :( , bugun kaskosunu yaptırdım henuz trafik işlemleri tamamlanmadı(kısmetse yarın). aracı teslim alınca fotolarınıda paylaşacağım insallah.

Şimdiden Hayırlı olsun.... :) Görebildiniz mi?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şimdiden Hayırlı olsun.... :( Görebildiniz mi?

teşekkürler, valla akşam 6'da kapandığı için bayi göremeyeceğim sanırım :)

Hayırlı uğurlu olsun, iyi seçim.

teşekkürler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.