Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_62825 Balıkesirde vardı geçen hafta. İstersen onlara bir sor. Beyazdı galiba rengi ama o konuda emin değilim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_62839 beyaz..Listesi 48500 falan; optionsla da peşine de 46.500e veriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_62842 Mertol , bir rica... Daha önce kodunu verdiğin SONY fasiası cmax trende olur mu? Biliyorsun sırf vizüel olarak transformer dizaynlı CD çalara kıl oluyorum ve SONY istiyorum ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl Yazar comment_62859 Hadi hayırlı olsun o zaman..Gelince şu tekmeyle kapı açmanın bir videosunu çek foruma yükle de görelim. Ayrıca SONYnin ve 17 jantlarının da resmini çek foruma yükle Sana zahmet bir sorar mısın beyaz renk cmax 1.6 trend benzinli var mı ? Varsa en son kaça olur ? teşekkürler . ankara otokoç'da 1 adet beyaz benzinli vardı. gittiğim zaman satılmadıysa onu da sorarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_62875 Mertol , bir rica... Daha önce kodunu verdiğin SONY fasiası cmax trende olur mu? Biliyorsun sırf vizüel olarak transformer dizaynlı CD çalara kıl oluyorum ve SONY istiyorum ben. Olmaz. Bendeki focus için. C-Max lardaki panel farklı. Onun parça numarasını sormak lazım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_62876 Olmaz. Bendeki focus için. C-Max lardaki panel farklı. Onun parça numarasını sormak lazım.. Tüh az kaldı Cenk'i arabalandıracaktık.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_62883 Ahahaha. Bülent Ersoy'un doğurduğuna inanırım buna inanmam.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201214 yıl Yazar comment_64879 Aracım, bir aksilik çıkmaz ise bu gece 9-10 gibi otokoç'a gelmiş olacak. yarın veya çarşambaya teslim edebiliriz diyorlar. ilk ve yeni araç gerçekten heyecan yapıyormuş. meraklı bekleyişim devam ediyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201214 yıl comment_64912 Aracım, bir aksilik çıkmaz ise bu gece 9-10 gibi otokoç'a gelmiş olacak. yarın veya çarşambaya teslim edebiliriz diyorlar. ilk ve yeni araç gerçekten heyecan yapıyormuş. meraklı bekleyişim devam ediyor :D Evet...kalp atışlarının araç teslimden önceki zirvesi de bu....neyse zaman lehinize işliyor..... :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65094 Aracım, bir aksilik çıkmaz ise bu gece 9-10 gibi otokoç'a gelmiş olacak. yarın veya çarşambaya teslim edebiliriz diyorlar. ilk ve yeni araç gerçekten heyecan yapıyormuş. meraklı bekleyişim devam ediyor :yemek: Hadi hayırlı olsun..Kazasız belasız güle güle kullanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl Yazar comment_65155 teşekkürler , bugun kaskosunu yaptırdım henuz trafik işlemleri tamamlanmadı(kısmetse yarın). aracı teslim alınca fotolarınıda paylaşacağım insallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65190 teşekkürler , bugun kaskosunu yaptırdım henuz trafik işlemleri tamamlanmadı(kısmetse yarın). aracı teslim alınca fotolarınıda paylaşacağım insallah. Şimdiden Hayırlı olsun.... Görebildiniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl Yazar comment_65193 Şimdiden Hayırlı olsun.... Görebildiniz mi? teşekkürler, valla akşam 6'da kapandığı için bayi göremeyeceğim sanırım Hayırlı uğurlu olsun, iyi seçim. teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın