Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

[Önemli] Pul değişimi için Servisten çağrılan Focus 3 TDCI Sahipleri için Mutlaka okuyunuz !

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Evet 7 şubatda aldım. İçim rahat :) Xenon fardaki buğuyu sordum olmaması gerek dedi 15.000 bakımında değiştirticem dipnot olarak ekleyeyim dedim ;)

• Yanıt 56
  • Görüntüleme 15,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Açıklama ilaç prospektüsü gibi olmuş.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

İste bende onu yapacagım eve geçince

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Lambda sensörleri egzos gazındaki oksijen konsantrasyonunu ölçerek yanma sürecinin optimal gerçekleşeceği hava - yakıt karışımı oluşturulması için gerekli olan bilgilerden birini sağlar motor kontrol

Yanıtlama zamanı:

Bende kontrol ettim. Tapa mavimsi siyah bir metal görünümünde ve tek tapa var. Diğeri bir yerlere bağlı. Etis de kontrol ettim benimkinde de değişim gerekli yazıyor.

Acil Kampanya

2S424 - FOCUS & C-MAX EXHAUST SYSTEM BLANKING PLUG

Servise sordum, gerek yok ama yinede sistemden kontrol edelim dediler. Beklemede değişmiş sanırım, herhangi bir sarı metal parça göremedim. Benim araçta 23/9 da üretilmiş. Bu arada araç muayene tarihleri artık bu tarihe bakılarak belirleniyormuş. Ruhsatta ilk muayene için 23/9/2014 yazıyor. Buradan da üretim tarihini öğrenmek mümkün.

Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

tapa sorgusu yada değişimi için gidildiğinde güncellemeyi unutmamak gerekli.....ben şimdi birde güncelleme için vakit bulup servise gitmeyi planlıyorum....

Yanıtlama zamanı:

Bu güncellemeyi nereden kontrol ediyoruz? Etis.ford sitesinde bilgi yok.

Aracınız sorunsuz çalışıyorsa güncelleme için telaşlanmaya gerek yok.

Zaten servis zamanı rutin kontrol edilerek önerilen bir güncelleme varsa yükleniyor.

Yanıtlama zamanı:

Bende kontrol ettim. Tapa mavimsi siyah bir metal görünümünde ve tek tapa var. Diğeri bir yerlere bağlı. Etis de kontrol ettim benimkinde de değişim gerekli yazıyor.

Acil Kampanya

2S424 - FOCUS & C-MAX EXHAUST SYSTEM BLANKING PLUG

Servise sordum, gerek yok ama yinede sistemden kontrol edelim dediler. Beklemede değişmiş sanırım, herhangi bir sarı metal parça göremedim. Benim araçta 23/9 da üretilmiş. Bu arada araç muayene tarihleri artık bu tarihe bakılarak belirleniyormuş. Ruhsatta ilk muayene için 23/9/2014 yazıyor. Buradan da üretim tarihini öğrenmek mümkün.

vay o zaman benim araba doğum günümde üretilmiş :)

Yanıtlama zamanı:

evet ben belirtmeyi unuttum...sanki bahsedilen silkelenme bendede var...bu nedenle bakım aralığını beklemeden güncelleme yaptırmayı düşünüyorum...birde nekadar etkiler bilmiyorum ama yakıttada farketiği yazılınca açıkcası beklemek istemedim....

Yanıtlama zamanı:

vay o zaman benim araba doğum günümde üretilmiş :)

eeee... bu da Alman lardan sana jest.... :(

Yanıtlama zamanı:

Bu güncellemeyi nereden kontrol ediyoruz? Etis.ford sitesinde bilgi yok.

etis ford sitesine biz de girebiliyor muyuz eğer öyle ise linki yazarmmısınız
Yanıtlama zamanı:

evet ben belirtmeyi unuttum...sanki bahsedilen silkelenme bendede var...bu nedenle bakım aralığını beklemeden güncelleme yaptırmayı düşünüyorum...birde nekadar etkiler bilmiyorum ama yakıttada farketiği yazılınca açıkcası beklemek istemedim....

Anlaşıldı durum bulaşıcı, en azından ruhsal açıdan... :(

Yanıtlama zamanı:

Benim arabada yüklenen resimlere baktım ama orada tapa'dan ziyade kabloların bağlı olduğu, sensör olduğunu düşündüğüm başka bir şey gördüm. Bilen varsa yüklediğim resimde eksoz tapası yerine görünen şey nedir acaba?

3uyd8.jpg

3uyl3.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.