Kutlu Ocmak Oluşturma zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 18, 2019 merhaba. dikiz aynamdaki ufak bir kırık alanı hızlı yapıştırıcı ile tutturmaya çalışırken kapının üstüne hızlı yapıştırıcı damlattım. ve birde yetmezmiş gibi elimle yaydım ? anında kuruduğu için şuan koca bi parça yapıştırıcı durmakta. bu hızlı yapıştırıcı kaportadan nasıl çıkartılır bilen varsa yardımlarını rica ederim. asteon denedim olmadı. pasta cila ile ovaladım olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Daha önce @Mert Yürüyen de bu sorunu yaşamıştı. Nasıl çözdüyse yardımcı olur size Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutlu Ocmak Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 yazıyım bankadan kendisine teşekkürler:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Oh yarasın, ben sorun bizde değil bankada galiba ? Abi ben alıp kaporta ustasına götürdüm... Biraz zorlandı ama sanırım sulu zımpara mıdır ne zıkkımdır onunla çıkardı diye biliyorum. Benimki bir de tavandaydı, aklıma sağlık ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Yasa çıkartılsın bence. Bankacılara japon yapıştırıcısı satılmaz diye. ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 İyice kuruduktan sonra, camsil sıkıp iyice kayganlaştırın. Daha sonra maket bıçağının bıçağıyla üstten aşağı doğru vura vura bir deneyin. Tahminimce çıkar. Ama aracın boyasına zarar vermeyin. Biraz ince çalışacaksınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 tinerle deneyin bi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 2 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: tinerle deneyin bi Tiner arabanın boyasını çıkarır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Bu denenebilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 6 saat önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı: Tiner arabanın boyasını çıkarır. ben daha önce tiner kullandım boyada focus 3 aracımda hiç bir yerini çıkarmadı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2019 zimpara veya kalın pasta işlemi yapılıp sonrada ince işçilikle düzeltilebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap