Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_55963 Arkadaşım sen sat o arabayı git Linea ya da Megane al...Bu kadar kötü kusurları olan arabayı niye aldın yahu...Ne Lineada ne de Meganeda bunların hiçbiri yok,hatta Megan ,iç dizayn ve estetik olarak Focus 3 e 10 basar....Senin yerinde olsam arabanın değeri düşmeden hemen satardım.... Bişiii demedimki...Meganeın içi daha estetik ,focusun içinden de daha geniş....Yusuf zaten F3 alacakmış ) Kimisi F3 alır şikayet eder kimisi de Megane alır 4 ayda satıp F3 alır...Ne enteresan dimi Tevfik Abicim iyimisin sen, ironi yapıyorsun sanırım. Megane iç dizayn olarak Focus 3'ten estetik değil keza çok sade ve biçok kişinin beğenmediği bir iç dizaynı var. Bana göre ise ne çok iyi nede çok kötü iç dizaynı var. Dış tasarımı çok güzel ama o ayrı. Genişlik olarakta ön kısım Focus ile aynıdır sanırım. Göğüs kısmı düz olduğu için basık ve dar hissettirmeyebilir ama arka kısımda diz ve baş mesafesi sınıfının en kötüsü diyebilirim. Sen daha ucuza Megane gibi bir araba almadığın için kıskanıyorsun ve her defasında Megane ile kıyaslıyorsun :D istersen kafa kafaya takas edebiliriz :) diycem ama ben daha geniş olduğu için F3 düşünmüştüm, aile genişleyecek sığmayız belki diye. Fakat F3 te dar diyorsunuz, o zaman geriye c-max ile jetta kalıyor ama değişip değişmeme konusunda emin değilim keza arka kısmın darlığı dışında bi sıkıntım yok araçla ilgili. Verdiğim paraya göre beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Not: Kalın yazı ile belirtilen kısım ironi içermektedir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_55969 Abicim iyimisin sen, ironi yapıyorsun sanırım. Megane iç dizayn olarak Focus 3'ten estetik değil keza çok sade ve biçok kişinin beğenmediği bir iç dizaynı var. Bana göre ise ne çok iyi nede çok kötü iç dizaynı var. Dış tasarımı çok güzel ama o ayrı. Genişlik olarakta ön kısım Focus ile aynıdır sanırım. Göğüs kısmı düz olduğu için basık ve dar hissettirmeyebilir ama arka kısımda diz ve baş mesafesi sınıfının en kötüsü diyebilirim. Sen daha ucuza Megane gibi bir araba almadığın için kıskanıyorsun ve her defasında Megane ile kıyaslıyorsun :) istersen kafa kafaya takas edebiliriz :) diycem ama ben daha geniş olduğu için F3 düşünmüştüm, aile genişleyecek sığmayız belki diye. Fakat F3 te dar diyorsunuz, o zaman geriye c-max ile jetta kalıyor ama değişip değişmeme konusunda emin değilim keza arka kısmın darlığı dışında bi sıkıntım yok araçla ilgili. Verdiğim paraya göre beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Not: Kalın yazı ile belirtilen kısım ironi içermektedir walla Bora Abi'nin yazısı buram buram ironi kokuyor.. sinirlenmiş belli Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_55977 abi sokak arası ve dar yerlerde çok işe yarıyor ama dediğinde de çok haklısın... Varsa elbet işe yararda bence bir konfor ya da lüks donanımı değil. Hele focusta hiç değil. Zaten ayna ufacık. O aynayı bu arabaya takan adamları hiç sevmiyorum. En uyuz olduğum şey "yeni" diye sattıkları arabada eski parça kullanmaları. O ayna focus 2.5 ta da aynı, mondeo da da aynı, focus3 te de aynı.. Sanki uyduruk bir plastik kalıbı yaptırıp ufakdan farklı bir ayna yaptırmak çok zor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_55980 Varsa elbet işe yararda bence bir konfor ya da lüks donanımı değil. Hele focusta hiç değil. Zaten ayna ufacık. O aynayı bu arabaya takan adamları hiç sevmiyorum. En uyuz olduğum şey "yeni" diye sattıkları arabada eski parça kullanmaları. O ayna focus 2.5 ta da aynı, mondeo da da aynı, focus3 te de aynı.. Sanki uyduruk bir plastik kalıbı yaptırıp ufakdan farklı bir ayna yaptırmak çok zor.. Geçmişte çok yan ayna kırmış biri olarak çok sayıda araçta kullanılan mamuldeki yan sanayi seçenekleri, uygun fiyat ve kolay bulunabilirlik gibi avantajları tasarım farkına yeğlerim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_55981 2, 7, 9, 10, 11 bu beşine katılıyorum diğerleri için birşey söyleyemem. Arkadaşımla ilk aracı görmeye gittiğimizde daha satın almak yok geziyoruz sadece sofor koltuğuna oturdum ayarladım koltuğu, arkadaşım "Sabri senin arkana hiç bir insan evladı oturamaz dedi hadi be dedim indim baktım daha geçen gün tekrar arabada aynı konu konuşuldu arkamda sadece 4 parmak mesafelik yer var kardeşim ki 15 yaşında 50 kilo bacaklarını ayırarak sığabiliyor. Araba yemeğine benim arabamla gidemedik öyle söyliyim torpido USB olayı çok büyütülecek birşey değil bence çünkü haftada bir güncelleme yapsanız 5 saniyenizi alıcak çıkarmak onu ordan ama dediğiniz gibi yolcu koltuğundaki kişiyi müsait bir yerde indirdikten sonra. önce soyisim sonra isim bendede var HTC telefon markam. Bunlar bence alışılabilir şeyler bilemiyorum ben çok fazla rahatsız olmuyorum sadece arkama biri oturamıyor o kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_55983 Valla ben bugün Kızılayı dağıttım...Kızılayda ışıklarda adamın teki benim arabaya bakıcam derken çaat diye geşirdi öndekine...Gülsemmi ağlasammı derken polis beni kenara çekti,senin yüzünden oldu kaza dedi,önce dalga geçiyo sandım,baktım bana yıkıyo kazanın suçunu,bir fırça kaydım,özür mözür diliyor sonrada lavuk....Ulen kırmızı arabamız var diye milletin yaptığı kazadan bile sorumlu olucaz yaaa....Salak herif önüne baksın önce...Bu arabada arabada yaldır yaldır yanıyor yeni yıkatmışım nasıl dikkat çekiyor hakkaten yahu....Kendi kendime nazar değdircem valla...Ben arabamdan memnunum abi,hiçbir sorunum felanda yok,ne döşemesinde n motorunda ne şurasında ne burasında öyle kaale alınacak hiçbişi yok,ufak tefek şeylerde olur sonuçta kul yapısı.... Arabamı daha 3 kere yıkattım 2. yıkatmada tekrar aşık oldum hava açık nası parlıyor o akşam yağmur yağdı otobana çıktım yerdeki çamur falan tekrar pislendi dayanamadım 12 saat içinde 2. yıkatmayı yaptım 5 gündür açık İstanbul hala camdan bakıyorum arada sırada:D Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_55984 ev alacağım için aracımı orta bir zaman diliminde satmak istiyorum. Adamın birisi megane hatchback ile takas edermisin demiş.. inan yazarken yorulurum diye cevap bile yazmadım. Takas seçeneğini hayır diye işaretlediğiniz haldemi göndermiş takas teklifini ne adamlar var ya walla Bora Abi'nin yazısı buram buram ironi kokuyor.. sinirlenmiş belli Evet bariz belli ironi olduğu Megane almadı ya siniri ondandır :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_55999 Varsa elbet işe yararda bence bir konfor ya da lüks donanımı değil. Hele focusta hiç değil. Zaten ayna ufacık. O aynayı bu arabaya takan adamları hiç sevmiyorum. En uyuz olduğum şey "yeni" diye sattıkları arabada eski parça kullanmaları. O ayna focus 2.5 ta da aynı, mondeo da da aynı, focus3 te de aynı.. Sanki uyduruk bir plastik kalıbı yaptırıp ufakdan farklı bir ayna yaptırmak çok zor.. Corolla nın geniş yan aynalarından sonra Focus u aldığım ilk hafta Edremit te ne badireler atlattım zaten.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_56000 senin arkana hiç bir insan evladı oturamaz dedi hadi be dedim indim baktım daha geçen gün tekrar arabada aynı konu konuşuldu arkamda sadece 4 parmak mesafelik yer var kardeşim ki 15 yaşında 50 kilo bacaklarını ayırarak sığabiliyor Önce soyisim sonra isim bendede var HTC telefon markam Dün akşam eve giderken Özellikle tekrar denedim, sürücü koltuğu bana gÖre ayarlıyken arka koltuğu oturduğumda koltuk arkası ile bacak arasında bir parmak yer kalıyor. Ayrıca tavan ile kafam arasında da rahat rahat 3 parmak boşluk kalıyor. Yineliyorum boy 183 cm, kilo >0,1 ton. Bacak mesafesi yayılıp saatlerce seyir halinde olmak için yeterli değil kuşkusuz, ama şehir içindeki sürüşlerde pek ala tolere edilebilir. Kaldı ki Önde ve arkada iki iri kişinin oturma olasılığı da düşük. Tek çocuklu aile için sağ Ön koltuk biraz Önce çekilerek anne sağ arkaya çocuk koltuğu da sol arkaya yerleştirilirse bence kimse mutsuz olmaz. DÖrt kişilik aile için, hele ki arkada oturacak aile fertleri erişkinse bu sınıftaki çoğu araç uzun yolculuklar için pek rahat olmayacaktır. Bu arada dÖrt kişi (arkadakiler bayan) 180 km yol yaptığımda arkadan hiçbir şikayet gelmedi, belki kibarlıklarından bilemem. Benim de telefonum HTC ve rehberde isim Önce gÖzüküyor. Rehber ayarlarınıza baktınız mı, gÖsterme ve sıralama opsiyonlarını bir kontrol edin bence... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_56002 Şimdi Deneme amaçlı tepye benim teli denemek istersem rehber araca geçiyor mü? Geçse dahi tümünü silme seçeneği var mıdır ? Cem Abi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_56012 Şimdi Deneme amaçlı tepye benim teli denemek istersem rehber araca geçiyor mü? Geçse dahi tümünü silme seçeneği var mıdır ? Cem Abi ? Hayır geçmiyor, mavidişle cihazdan okuyor, bu da kısa bir süre alabiliyor, telefonla bağlantı kesildiğinde rehber de yok oluyor. Sadece ses kontrol komutlarında numara kaydetme var, ama onda da muhtemelen telefona kaydediyor, hiç denemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_56015 sesli komutla ismi kaydet dediğinizde o isim ve arkasından okuduğunuz telefon nosunu araç tel e değil kendi hafızasına kaydediyo ama bağlı telefon varsa sadece onun üzerinden arıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_56021 Ne zamandan beri bunu arıyordum yaa Demekki neymiş, sabırlı olup, beklemesini bilecekmiş insanoğlu. Soracağım, bir türlü fırsat bulamadım, halbuki her gün aktifim şu forumda. üye olduğumdan beri girmediğim gün sayısı bir elin parmakları kadar bile yoktur. (İddialı bir laf oldu galiba ) Telefon numarası kaydetmeyi de öğrenmiş bulunduk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_56062 Benim de telefonum HTC ve rehberde isim Önce gÖzüküyor. Rehber ayarlarınıza baktınız mı, gÖsterme ve sıralama opsiyonlarını bir kontrol edin bence... Dediginiz gibi kisiler sonra ayarlardan once isimi isaretledim ayni once soyad yaptim bu sefer telefondakiler arabadaki gibi oldu ben arama listesinden buluyorum cevapsizdan falan Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın