Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20187 yıl Yazar comment_488159 Son olarak bir şey sormak istiyorum Ford'dan sıfır araç alırken üzerindeki lastik hangi marka oluyordu acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20187 yıl comment_488171 43 dakika önce, Özkan Şahin yazdı: Son olarak bir şey sormak istiyorum Ford'dan sıfır araç alırken üzerindeki lastik hangi marka oluyordu acaba? Standardı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20187 yıl comment_488172 52 dakika önce, Özkan Şahin yazdı: Son olarak bir şey sormak istiyorum Ford'dan sıfır araç alırken üzerindeki lastik hangi marka oluyordu acaba? michelinle ,continental geliyor genelde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20187 yıl comment_488179 2 saat önce, Özkan Şahin yazdı: Son olarak bir şey sormak istiyorum Ford'dan sıfır araç alırken üzerindeki lastik hangi marka oluyordu acaba? Ben bu sene aldım üzerinde Michelin vardı. Bana iki seçenek sunmuşlardı continental veya michelin. Ama bayiden bayiye farkeder diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20187 yıl comment_488182 3. kişi olması çok önemli değil. şuan ki kullandığım arabanın 3. sahibiyim ama kullanıcı olarak 2. kullanıcıyım. birinciden sonra araba peugeot bayisine bırakılmış oradan sıfır araba alınmış. bayi 2. sahibi olarak görülüyor. ayrıca tüvtürk ün muayenede km girerken ne kadar hata yaptığını da araştırabilirsiniz. ben km düşürülmüş araç da kullandım. daha sonra aldığım servis bakımlı hatasız denilen araçtan daha sağlam ve sorunsuz çıktı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın